Orgasmul lunii, şi crecă al anului

Azi e 13 decembrie, corect? Nu are ce să se întâmple până la sfârşitul anului, să fie mai răvăşitor de sexy pentru mine decât momentul când a sosit de la tipar Tabu-ul de decembrie. CU INTERVIUL MEU CU ANDREI ŞERBAN ÎN EA. Titlul interviului nu e cum l-aţi fi pus voi, cu limbajul vostru de lemn: monstrul sacrosanct al teatrului blabla stâlpul culturii şi civilizaţiei şamd. Titlul e aşa: Andrei Şerban: Nu stricaţi marijuana pe mine. Ca să aflaţi la ce se referă, tre’ să cumpăraţi şi să citiţi revista.

Şi da, e genul de interviu lung, complex, relaxat, mai mult dialog liber.

Unde e orgasmul în toată chestia asta?

Păi faza e aşa: de cele mai multe ori, dai la glossy-uri câte un text genial (vaco, ce arogantă eşti, va zice trollul hater), iar ei ţi-l sufocă într-un layout sinistru şi naşpa. Ei bine, când am văzut layoutul la interviul ăsta, am făcut o labă în redacţia TABU, de faţă cu toată lumea, apoi m-am oferit să-i fac un cunilingus art directorului (da, e fată). M-a refuzat, că cică e hetero. Da, ştiu, până la primul same-sex fuck toată lumea e hetero.

OK, deci sunt un om pe deplin fericit. O să cer pdf-ul, iar de revelion, pe la 11.45, mă voi retrage în baie cu laptopul să mai fac o labă. Să zic şi eu că intru extatic în noul an.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Deci îți rezervi 15 minute până la șampanie.

 2. Sectia papusi Spitalul 9 says:

  Eu nu te mai felicit ca deja m-am plictisit! 🙂 Hai sa fie intr-un ceas bun!

 3. goodman says:

  “Ca să aflaţi la ce se referă, tre’ să cumpăraţi şi să citiţi revista”

  da nu mai bine postezi tu direct interviul pe blog ? ca poate unii dintre noi n-are posibilitati materiale sa dea 9,9 lei (~10 kile de cartofi) pe revista.

  • mama lui bogdan says:

   Mea stat pe limba domnu Gudmen sa spui acelas lucru care nu neajunge bani nisa traiim dapoi samai si cetim pe langa. Ieu tare a-si vriea ca sa fiu m-ai cultivata decat nu am timp decand Nelu adimistratoru m-a curteaza mea zis antro zi ce stai fa femee tuata ziua sa te ui-ti la televisor nu sti tu ca astiea ne minte care nu m-ai avem ce manca casa si masa nu ne ieste asugurate ca pe vremiea lu ampuscatu. Aviea dreptate care mie asea mea spus si fimiu Bogdan ca capitalizmu e salbatec care noi am trait bine an ani 70 mai bine ca ieuropeni din vest care ieu nu am anteles care vest ieu stiu decat gara vest nu stieam ca iegzista locuri an strainataturi cares spune vest. Nu ie tarziu niciodata s-a anvet vedeti ieu chear si asea am dicsponibilitate care o are omu ce vriea sa nu moara prost.

  • Lorena Lupu says:

   posibilităţile voastre materiale nu-s problema mea. aşa cum nici costul unui reportofon, factura nea la electricitate şi alte căcaturi pe care le plătesc eu nu-s problema voastră. thing is: informaţia costă.

 4. goodman says:

  misto tzatza lu Анна Леско.

 5. goodman says:

  aici n-am nimic de spus, vreau decat sa ocup comentariul 13 de azi, 13 decembrie.

 6. goodman says:

  Nu mi’e frica, nu mi’e frica de bau-bau
  Nu mi’e frica, nu mi’e frica de bau-bau
  Nu mi’e frica, nu mi’e frica de bau-bau
  Nu mi’e frica, nu mi’e frica de bau-bau
  Nu mi’e frica, nu mi’e frica de bau-bau

 7. goodman says:

  nu, n-as fi pus niciodata titlu cu “monstrul sacrosanct al teatrului blabla stâlpul culturii şi civilizaţiei şamd”

 8. goodman says:

  ba, da buna-i Anna Lesko….

 9. goodman says:

  deci mai am 3 comentarii si fac bingo la “Ce le fătă mintea”.

 10. goodman says:

  dooooooooooiiiiiii

 11. goodman says:

  BINGOOOOOOOOOOOO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 12. goodman says:

  @cine-mi strica linia

  ma-sa sa fie fututa in cur de catre un administrator de bloc cu numele de Nelu !

 13. Lorient says:

  Cum fa?Nu ai scris de Anna Lesko ?si te mai lauzi?De craciun sa treci la rezerve,adica Craciunite pt fotbalisti!Sa ai si tu un orgasm pe an.

 14. galani gheorghe says:

  Am mai postat candva, niste labagii ! Banuiesc si raspunsul. Dar, drept sa fiu, cateodata ma distreaza. Subiectul este sigur serios, daca e vorba de A. Serban, dar comentariile sunt sub (era sa scriu supt) genunchiul broastii.

 15. Nea says:

  Ei, ce mesaje subliminale bagi?

  “factura nea la electricitate”

  Până la urmă se pare că tot problema mea este.

 16. dan says:

  da ce limbaj economic ai..?!?placut surprins.

 17. Fdragan says:

  Ti-a crescut organ gelital masculin? Parca la voi toata chestia asta se numea “masare usoara in baie” Cred am ramas in urma cu astea 🙂

 18. Mishu says:

  Sunt o vită proastă şi sug pula.

 19. Fdragan says:

  :))) nu va inteleg frate . injurati-va intre voi acasa …aici e clar un post care se apropie de o forma de arta…clar ca nu intelegeti nimic si nu aveti ce cauta aici:))) daca vreti sa demonstati cu tot diadinsul ca sunteti retardati faveti-va un tricou cu asta si purtati-l pe strada=))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading