The thing I hate in women

Well, some women.

Există, şi la bărbaţi, şi la femei, genul ăla de prostie sinistră şi care face Auschwitzul să pară o idee genială, dacă ar fi aplicată asupra cui trebuie: prostia impermeabilă la argumente.

Un om inteligent vine cu o idee, pe care o propteşte în nişte explicaţii. Vine altul, cu altă idee, îi explică de ce ideea iniţială era greşită. Omul inteligent CÂNTĂREŞTE ŞI DISCERNE.

Prostul impermeabil la argumente nu-i aşa. El ştie una şi bună: X e Y. Oricine orice spune, arată, aduce teste din laboratoare, X e Y şi punct. Şi atunci, prostul impermeabil la argumente acţionează conform prostiei sale. Care se manifestă diferit la bărbatul prost şi la femeia proastă.

Bărbatul prost contracarează argumentele fie prin mişto cocălăresc şi penibil, fie prin “pentru că aşa zic eu!” Pentru că, nu-i aşa, în conştiinţa populară, pula şi înţelepciunea sunt strâns legate.

Pizda proastă şi îndelung umilită de societate nu are coaie de “aşa zic eu”. Şi atunci are 2 tactici: cotcodăceala infinită: “Bine că eşti tu deştept” plin de ranchiună, fie insinuarea, apelul la conştiinţa interlocutorului, dar fără argumente. Un om inteligent zice: “Gigele, violul e un act de încălcare al drepturilor şi spaţiului personal al altei persoane, o acţiune degradantă şi traumatizantă, nu o face.” Un om prost, dacă e femeie, va începe: “Gigele, nu ţi se pare că greşeşti?” pe un ton super dramatic şi prăpăstios. “De ce greşesc?” “Păi ia gândeşte-te”.

Concluzia: vrăjitoria, blestemul şi alte tâmpenii similare au fost inventate de pizde proaste şi incapabile de argumente logice.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. mama lui bogdan says:

  Domnisuara Lorena mea placut ca a-ti zis de vrajituare care ieu sant femee crestina nu cred in asea ceva decat vecinele mele Saveta si Anica mereu merge la vrajituare si ghicit in cart. Leam spus fa feteleor care e castigul care lat obtinut ca barbati orcum nu va vriea e mai destepti care nu le trebe femei batarne decat ieu am noroc cu Nelu care iele mea spus ca au fost pentru fimiu la vrajituare care an de zile lea sperieat in casa scari cas freca ma scuza-ti puta langa lift le ierea frica ca sa se urce an iel. Doamne sfinte leam zis care ieu nu stieam de asa ceva atuncea lam parat la sotu intelectoal de la batut pana ma scuza-ti sa defecacat pe dansul ca sa ma esprim ca o duamna. Adeca ce vrieau ieu ca sa spun ieste care sar putea ca vrajitoriea cu un pic de batae de sot catre copil puate sa ajute care fimiu puate asea a scapat de oranie. Sa re-apucat dupaia dar macar nu mai m-a face de rusine pe scara care acuma sea gasit un loc an parc mai ferit de umbra unui dud unde face iel jocurile astiea duamne fereste ma scapat de rusiniea cu liftul macar.

  • Ca tot suntem la subiect.
   Duamnaaaa spunei lu’ ala micu ca imi cer scuze pentru interpretarea superficiala a comentariilor sale intr-un moment trecut. Se pare ca e usor sa te pacalesti in stabilirea unui trend daca te iei doar dupa un punct. Prea multe grade de libertate raman necunoscute si pozitia traictoriei este imposibil de stabilit cu o precizie mai mare decat aruncarea a doua zaruri din care doar unul este masluit.
   In lumina noilor dezvaluiri ma simt nitel penibil, penibil d-ala care nu e patetic e doar penibil (sic)!. Dar toate trec si sper ca si supararea dansului pe mine, care ne-am impacat desi nu ne certasem efectiv dar simteam eu ca am gresit si nu gaseam un moment potrivt sa ma marturisesc. Care domnisoara Lorena l-a oferit acum cum il oferise si pe ala de ne-a facut sa ne argumentam in contradictoriu. Deci dansa e cumva pe zero si eu pe minus si ala micu pe plus care daca tragi linia din alta directie iese ca amandoi suntem pe zero si asta face sa pun un semn de egalitate intre noi si domnisoara Lorena. Cum ar veni asa ca oameni suntem si noi egali cu alti oameni macar luati cate doi, trei.

   Hmm e terapeutic sa scrii asa si sa te marturisesti de pacate si greseli care e omenesti.

   • Lorena Lupu says:

    băi, marş în universul tău paralel în care tu eşti egal cu mine. deocamdată pe aici nu debitezi decât retarzenii sinistre şi trolaje de căcat. poate-ţi dau şi eu ban ca piticugratis.

   • mama lui bogdan says:

    Of ce scandal sa facut aicea care ieu nam vrut deloc a-mi place blocu la domnisuara Lorena decat vreu sa antreb domnu Vreaultimuloc pe dumevoastra asea va numit parinti. Ca si ieu am vrut decat sa pui nume la fimiu ceva frumuos am vrut Trandafir sau Bujorel care sotumeu a zis femee noi santem romani ieu ias pune nume Pulex Romanorum asea de tare mam sperieat ca am spus bine trebue sa cadem la un acord ca uameni santem. Am gasit Bogdan care sotu a zis ca ierea beat cand a spus prim nume el voia decat Pulex, fara Romanorum care daca ieu nu vrieau care mam chinuit sal fac atuncea ramane la Bogdan duamneti multamesc care va dat seama cum erea sa zica vecinele sarit se frieaca Pulex la ma scuza-ti lift an fata nuastra mierea mai mare rusinea zau asea.

 2. Dar sistemul functioneaza ireprosabili cand pizda porasta se intalneste cu barbatul prost. Chiar pot sa o arda romantic gen “dragoste cu nabadai”.

 3. Lucian Dobrovicescu says:

  Draga Loredana, edit admin: cine pizda vacii de mă-ta e Loredana, vită?

  Sa stii ca prostia e sinistra indiferent ca-i pizdeasca sau puleasca. Tu pari a fi mai intransigenta cu cea fina din cele doua. Sau cel putin mai scarbita. Iti spun din papucii unuia cu CNP-ul incepand cu cifra 1: nu poate pizda sa fie proasta cat poate pula sa fie de naroada! Or fi femeile naroade, dar ca barbatii nu-i nimeni! De ce? Simplu: pe cand femeile genetic nu se pot decide, barbatii se decid prea des. Indecizia este mai putin distructiva decat decizia in ritm de mitraliera.

  Cand femeile au inventat vrajitoria, masculii au inventat inchizitia, cand femeile au inventat blestemul, barbatii au inventat religia. Si unele si altii, incapabili de argumente logice, au inceput sa creeze rau. Numai ca la dimensiuni diferite.

  Asa ca, in secret, la fiecare pizda proasta pe care o intalnesc, imi spun in sinea mea: bine ca nu-i un scrot prost, ca era de 10 ori mai nasol! Bine ca prostia a ales si intrupari soft ale ei, femeile. Nu ma crezi? Uita-te, de exemplu in templul prostiei, in Parlamentul Romaniei. Numai cancer de prostata, fata! 🙁

  • Lorena Lupu says:

   şi muia multiplă merge la ăia incapabili să citească un nume de 6 litere.

  • dam167 says:

   Bă, eu unul te-aș face parlamentar. Simplu, înscăunat cu o foaie semnată și ștampilată. Nu de alta dar de bine de rău conducătorii proști sunt aleși de ăia deștepți. Mie mi-ar plăcea să te văd și pe tine acolo, să se mi învârtă roata prostiei. Da, am și eu 1 la CNP. Am zis-o, că văd că e relevant.

   +like la edit admin.

 4. Lucian Dobrovicescu says:

  Scuze pentru scrierea numelui tau gresit.

  • Lorena Lupu says:

   şi ca să răspund la comentariu: ăsta este un articol despre prostia feminină. ăsta e subiectul lui, ăsta e conţinutul.

   să te apuci să explici că există şi alte tipuri de prostie la un articol CARE ÎŞI PROPUNE SĂ TRATEZE ACEST TIP DE PROSTIE e ca şi cum te-ai duce pe un blog culinar, la reţeta plăcintei cu brânză, să comentezi: ştii, există şi plăcintă cu dovleac pe lume.

   Autorul: Pă bunee? Ce noutate!! Uau.

  • goodman says:

   domnule, v-am intrebat (f. respectuos) ceva la postarea cu alifii.

 5. samu says:

  prostia aceea in lume se numeste sex oral cu seful si mereu proasta o sa aibe dreptate in fata celorlalti.. :))

 6. Adi M says:

  “Pentru că, nu-i aşa, în conştiinţa populară, pula şi înţelepciunea sunt strâns legate.”

  :)))))
  Ai niste fraze de ma cracaneaza de-a dreptul.

 7. nu stiu says:

  “Simplu: pe cand femeile genetic nu se pot decide, barbatii se decid prea des.”
  Sa moara gibilan in spasme, si pe baza caror studii de specialitate ai ajuns la concluzia asta?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading