Paradoxul Plicușor

Vreau să încep prin a puncta un aspect destul de evident unui om inteligent.

Noțiunea de comunitate LGBT și cea de familie NU sunt într-o opoziție reală. În afara retoricii pline de hate și discriminare a dacopaților creștinopați spălați pe creier, care derivă satisfacție din a hărțui și hăitui persoane diferite.

Și oamenii LGBT sunt copiii și nepoții cuiva, și ei își doresc împlinire emoțională alături de cineva compatibil (cu mica diferență că acel om compatibil nu e neapărat omul compatibil pe care l-ai alege tu) și ei (unii) doresc să crească și să educe copii, deci, practic, viețile spre care tânjesc ei sunt vieți de familie în cea mai pură formă.

Nici familia nu are de ce să se opună queerness-ului cuiva, ca dovadă numărul mare de soți cu soții, copiii și bunici care vin an de an să defileze la Gay Pride, în ideea că a) fericirea altora nu stă în calea fericirii noastre și b) să defilezi și să dansezi în paradă, cu baloane colorate în mână, înconjurat de drag queens și go go boys e ATÂÂÂT DE FUN.

Opoziția e falsă și e doar un mod de oprimare mascat în fwtere de grijă față de tradiții, pâinea cu sare pe ștergar brodat cu motive naționale și alte clișee care iau ochii proștilor. Proști care nu au nimic real cu care să se laude, și atunci se dau mari cu faptul că i-a programat natura să vrea să tufă păsărică. Ca 90% din populație, lol.

Dar în cazul plicușorilor (nume generic de politician homofob, nu o referință la o persoană anume), situația e mai parșivă și mai perversă totodată.

Te uiți la plicușor? Cred că vezi ce văd și eu. A big ole queen. O tanti venerabilă, mai doamnă decât mama.

Traseul cu care plicușorii ajung să urască cu sete comunitatea gay și să desfășoare tot armamentul în luptă împotriva ei e traseul pe care îl parcurg divorțatele furioase, când fac rant pe Facebook că toți bărbații sunt porci misogini și lipsiți de sentimente.

Adică:

Și plicușor a fost într-o zi un suflet rozaliu de fagoțel nevinovat, așa cum divorțata furioasă a fost o fată tânără, pură, însetată de iubire. Și au cunoscut un asshole chipeș, arătos, dorit de toată lumea. Suflețelul lor naiv s-a îndrăgostit vraiște. Iar asshole-ul s-a folosit de ei fără milă, i-a părăsit după ce a găsit ceva mai palpitant și i-a lăsat cu inimioara țândări.

Apoi, au cunoscut al doilea asshole. Unul mai șmecher, care le-a promis tot ce au vrut să audă. Din nou, s-au amorezat lulea. și din nou, au supt-o apoteotic, și nu neapărat în modul în care le-ar fi plăcut. Au suferit maxim, au mâncat înghețată la kilogram și greeeeu, dar s-au redresat.

Apoi, au cunoscut pe unul care poza în bărbat cumsecade. Cu ăsta nu și-au mai tras-o la primul date. L-au plimbat un pic, l-au pus să work for it. Dar, după ce i-au cedat, și ăla s-a plictisit repede de achievement unlocked și a început să fugărească altceva.

Atunci, atât plicușor, cât și femeia divorțată, s-au supy tare-tare pe viață și pe porcii care abuzează de sentimentele lor. plicușor s-a însurat cu prietena cea bună care îl consola când bocea după gigei și și-a jurat să devină supereroul care curăță lumea de derbedei și bagabonți. Femeia divorțată furioasă nu s-a măritat cu prietena cea mai bună etc., că pentru ea căsătoria e mai mult muncă domestică, iar aia nu place nimănui. În schimb, a continuat să bea cu ea și să rantuiască amândouă împotriva derbedeilor și bagabonților.

Atât plicușor, cât și femeia divorțată furioasă, sunt în fond niște victime. Niște oameni răniți care s-au blocat într-o zonă a fricii și a suferinței și, ca atare, merită compasiune.

Problema apare abia când ăștia aleg să persecute la grămadă persoane nevinovate, pentru că, în viziunea rănită a lui plicușor, toată comunitatea gay se reduce la cei trei assholi, așa cum, în viziunea femeii divorțate, toți bărbații sunt variațiuni ale celor trei assholi.

Oricât de furioși și de răniți ar fi, însă, nici unuia nu încetează în fond să-i placă pla mare, groasă și viguroasă. Și așa se ajunge la știri de genul: Plicușor familist tradiționalist prins în Bruxelles în orgie cu 25 de hăndrălăi.

***

Dacă ţi-a plăcut acest articol, susţine site-ul cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

4 Responses

  1. Prashant says:

    Sunt un bou şi semnalizez.

  2. Morbo says:

    yak yak, saptamana asta, la bere, am asistat la contrele dintre un crestinofil si un crestinofil-dacofil. pure gold:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading