Paranoia lui AUR și a lui BOR legată de gen

A apărut specimenul noului buletin cu cip, și, din acel moment, toți proștii făcuți grămadă, toți speriații de bombe care se simt amenințați de opțiunile altora au început să facă circ, scandal și balamuc. Ar fi oarecum amuzant, dacă nu ți-ai da seama ce întuneric beznă și teroare e în creierii lor.

Pasămite, specimenul noului buletin nu include cuvântul “sex”, un termen care, în multe alte limbi, se referă strict la trebuşoara aceea ruşinoasă, şi îţi aduce uneori priviri awkward de la cei care îţi verifică buletinul în varii contexte, ci un termen mai cu perdeluţă, şi anume gen / gender.

Atenţie: gen / gender nu înseamnă absolut nimic altceva decât însemnase sex în aceste acte. Completează rubrica de informaţii personale a oricărui formular internaţional şi o să ai male, female şi, abia în unele cazuri, other. Termenul gender în sine nu include nici o referinţă la identitatea de gen, nici o sugestie că ar trebui să iei de mâine estrogen şi să porţi fuste şi pantofi cu toc înalt, nu presupune nici o nuanţă lgbt.

Dacă ar fi fost să fie consecvenţi cu narativa lor tradiţionalistă, pudibondă şi retrogradă, atât AUR, cât şi BOR ar fi trebuit să îmbrăţişeze cu entuziasm cuvântul “gen”, un termen cuminte şi prezentabil părinţilor. “Sex” sună a activitatea aceea permisă doar în taina sfintei căsnicii şi strict interzisă în rest, şi, oh well, să îl pui în acte oficiale ar fi trebuit să fie adevărata temă de văicăreală legată de lumea depravată şi decadentă în care trăim.

Dar, pentru că gender a răsunat foarte frecvent în ultimii ani în cuvântul compus “transgender”, format din “trans”, adică invers, şi “gender” – aka, identitatea ta e de gen, sau iată, sex opus celui cu care te-a înzestrat loteria genetică, toţi tembelii ăştia suferinzi de idioţenie în formă accentuată au reacţionat reflex ca şi cum cineva încerca să-i tranziţioneze cu sila.

De ce?

Pentru că oamenii cu tendinţe tiranice, despotice şi agresive le atribuie în mintea lor şi oponenţilor aceleaşi apucături tiranice, despotice şi agresive.

Aşa cum gigelul bădăran şi isteric fără motiv ţipă la tine că urăşti bărbaţii când, de fapt, cel care urăşte, discreditează şi minimalizează femeile e chiar el, dobitocii de la BOR şi AUR, care vor să “îndrepte” cu sila pe toată lumea şi să convingă pe toţi că există un singur mod corect de a fi bărbat, şi anume, gigel încordac de musculatură, şi un singur mod corect de a fi femeie, şi anume, mărioară ploditoare la cratiţa de tocană, îşi imaginează comunitatea LGBT ca pe aceşti soldaţi de guerillă încercând să convingă cu egală agresivitate bărbaţii să le placă ula, femeile să le placă izda şi în general pe toată lumea că e transgender şi nu ştie.

Evident, cine petrece timp în cercuri LGBT ştie că aceste filme interioare ale dacopaţilor creştinopaţi ar fi de râs, dacă n-ar fi de plâns. Singurul motiv pentru care azi vedem mai mulţi gay, lesbiene şi trans decât pe vremea părinţilor noştri se datorează faptului că aceşti oameni, CARE AU EXISTAT DINTOTDEAUNA, se simt confortabil în zilele noastre să fie ei înşişi şi nu mai sunt constrânşi la vieţi de minciună şi negare. Constrânşi de cine? Exact de dacopaţii creştinopaţi care le ştiu pe toate mai bine şi caută să le impună altora cum să trăiască. Umilinţa, ruşinea, presiunea socială, şantajul s-au diminuat în mare măsură, există grupuri de acceptare şi susţinere, drept care, au dispărut sentimentele de hăituire şi de singurătate în mijlocul unei mulţimi de cretini, trăite de generaţiile queer anterioare.

Iar educaţia inclusivă nu presupune să convingi minori straight că de fapt sunt gay, şi nici minori cisgender (aka “normali”) că sunt trans, ci doar să-i înţeleagă, să-i accepte şi să nu-i mai terorizeze cu idioţenii pe cei diferiţi.

“Da, Lorena, dar uite aici o ştire cu un părinte condamnat pentru că îi impunea fiului trans de 14 ani să fie femeie biologică”.

Ce citeşte gigel retrograd e “vaaai, dar cum să-i spui lui tati că nu poate obliga un copil să fie ceea ce nu este?? e copilul tău, drept care, o să fie femeie sau îl omori cu mâna ta”. Ce citesc eu e: “finally, o formă de respect pentru identitatea autentică a persoanei tinere care a avut ghinionul să aibă un bou pe post de tată”.

Pentru că nu e cazul să decizi tu dacă identitatea sau orientarea sexuală ale lui fi-tu sau ale fiică-tii sunt greşite sau corecte. Le iei ca atare şi punct.

Încă cunosc gay care, când îşi vizitează părinţii bisericoşi din zone rurale, duc cu ei o prietenă pe post de “barbă”, pentru că nu vor să-i supere, în timp ce partenerul lor real trebuie să se ascundă, pe post de secret ruşinos. Dacă tu, ca părinte, eşti atât de idiot şi de spălat pe creier încât îţi forţezi copilul să îşi creeze o viaţă falsă doar pentru a putea convieţui cu tine, poate că ar fi fost o decizie sănătoasă să nu faci copii.

Bine, eu nu mi-aş crea o viaţă falsă pentru nimic şi nimeni şi nu mai permit de mult altora să-mi dirijeze viaţa pe faza filmelor din capul lor, dar câţi oameni ajung la nivelul acesta de libertate interioară?

Dar, divaghez.

Simplul fapt că toţi imbecilii ăştia fac atâta circ şi panaramă la adresa unui termen nevinovat şi fără conotaţii LGBT, cum e “gen / gender” ne spune cât de toxici şi de inadecvaţi sunt ei pentru viaţa publică, şi cum influenţa lor ar trebui eliminată.

Reiau: nici un LGBT nu te va presa să-ţi placă şi ţie cineva de acelaşi sex cu tine, sau să începi să iei hormonii sexului opus. În schimb, dobitocii ăştia nu vor înceta niciodată să împroaşte ură şi ignoranţă asupra celor care nu sunt ca ei.

Da, pe un act oficial nu ar trebui să existe cuvântul “sex”. E hârtia care te legitimează public, nu un pliant promoţional pentru un site p**no. Restul proiecţiilor să şi le ţină fiecare pe propriile ecrane mici şi mari.

***

Dacă ţi-a plăcut acest articol, susţine site-ul cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

5 Responses

  1. anca says:

    de cand am vazut in presa comentarii si dezbateri pe subiect, ma intreb “de ce e necesar sa apara o asemenea mentiune pe un asemenea act?” nu cred ca mi s-a cerut vreodata cartea de identitate ca sa mi se permita accesul intr-o anumita parte a vestiarului. in plus, mentiunea oricum apare in cnp, din cate stiu.
    si daca tot ii supara termenul “gen”, poate se apuca sa umble un pic si la gramatica, sa le atribuie substantivelor sex, nu gen…

  2. Prashant says:

    Sunt un bou bătut în cap şi sug pula toxic, pentru că atâta mă duce mintea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: