Piesa zilei: Without Me

Bună, sunt Andreea şi administrez pagina Lorenei. Eu îi postez textele când are ban pe conturile personale. Nu vreau link la social media mea pentru că nu mă interesează celebritatea şi nici reports de la hateri, şi nici texte de la necunoscuţi.

Pasiunea mea este muzica. Şi nouă, şi veche, şi tristă, şi veselă, şi dance, şi pop, şi rock, şi de toate felurile. Tata şi mama mi-au poluat creierii cu winamp de când erau gravizi cu mine şi din winamp urla orice.
Eu o să vă postez o piesă pe zi şi o să vă spun ce simt eu în legătură cu piesa asta.

Azi o să ascultăm împreună Without Me, de Halsey.

Halsey e încă o artistă care a devenit virală compunându-şi, înregistrându-şi şi promovându-şi singură muzica pe social media. Lorena îmi zice că am o obsesie cu “casa de discuri” SoundCloud, şi probabil că are dreptate, dar mie îmi plac oamenii care cresc din forţe proprii şi de aceea o citesc şi pe ea.

După ce a devenit extrem de populară, au şi contactat-o nişte producători reali, şi aşa a ajuns să lanseze două albume şi să fie acum mai apreciată decât oricând, la numai 24 de ani.

Are o voce pe care aş recunoaşte-o dintr-o mie, şi nişte piese extrem de emoţionale, cu versuri care sună ca o confesiune. Aici, auzim povestea unei fete care întâlneşte un băiat în cea mai low perioadă a lui, îl ridică din toate punctele de vedere, iar la final, el o părăseşte.

(Notă Lorena: există şi o explicaţie psihologică pentru asta, când ridici un om din kkt, el te va asocia cu stima lui de sine scăzută, cu umilinţa, cu problemele, pe scurt, cu kktul din care l-ai ridicat. Nu te percepe ca pe un salvator, ci ca pe un martor al unei perioade demne de ruşine.)

(Notă Andreea: Şi atunci, tu mă asociezi cu faptul că stai mai mult banată pe Facebook, decât activă?)

(Notă Lorena: Suge-o. Eu sunt un om deştept şi raţional, plua pe care o fugăriţi voi cu plasa de fluturi nu.)

E înregistrată pe partitura instrumentală a piesei “Love Lies” de Khalid şi e cea mai bună baladă a anului trecut.

(Notă Lorena: Arguably.)

*

Ce simt când o ascult?

Regret. Toate femeile se visează salvatori, toate au un broscoi pe care l-au pupat să devină prinţ, iar ăla, o dată ajuns prinţ, n-a mai avut timp de ele.

(Notă Lorena: not me.)

***

Îţi plac textele Trollywood? Poţi susţine şi tu proiectul.

 

 

***

Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: