Poșta redacției: Adolescenta șantajistă

Image: lisa runnels / pixabay

Periodic, oferim iubire cititorului nostru. În sensul în care el sau ea, sau chiar tu, de ce nu, ne trimi(te)ți problema voastră de suflet pe birou@lorenalupu.com. Noi citim, cugetăm și analizăm, apoi propunem o soluție sau dăm o opinie ÎNTR-UN ARTICOL PE BLOG.

Sau în consultaţie privată remunerată.

Subliniez: dacă NU vrei să scriu despre, NU-mi trimite o poştă a redacţiei cu amendamentul “dar vreau răspuns privat”, după ce am citit un întreg roman fluviu. Există două opţiuni: vrei formatul ăsta, sau îmi recompensezi timpul. Merci de înţelegere.

Scrisorica de azi spune aşa:

Bună ziua, Lorena, Sărbători fericite alături de cei dragi,

Am văzut în ultima vreme abordat la tine subiectul părinților care-și șantajează emoțional copiii și mă deranjează acest tablou, că vezi doamne copiii sunt niște îngeri și părinții niște nemernici care nu știu ce să-i mai supere. Dar dacă-ți spun să nu oferi o imagine mai echilibrată, o să zici de PayPal, iar eu nu cred că bloggerii ar trebui să primească bani. Scrii de plăcere, nu?

(De aceea, cultura românească în general se târâie în țărână. Pentru că, indiferent de ramura artistică, gigei ca tine se așteaptă s-o facem de plăcere, chit că, în cazul dat, tu ai fi vrut să-mi pretinzi un subiect. Notă Lorena.)

Și atunci îți scriu la Poșta redacției, că aici e gratis.

Iubita mea e divorțată și are o fată adolescentă. Fata asta adolescentă e motivul pentru care iubita mea nu e de acord să ne mutăm împreună, pentru că se teme ca fata să nu fie deranjată de prezența unui bărbat străin. M-a deranjat puțin ideea, dar am acceptat situația. Poate ne mutăm împreună după ce fata termină liceul și pleacă la facultate.

Fata învață bine, merge la Olimpiade, dar, totodată, e foarte obraznică cu maică-sa. Ultima pățanie: i-a zis că refuză să meargă la școală dacă nu-i cumpără un model nou de telefon. Maică-sa mi s-a plâns, pentru că era un efort greu, dar până la urmă l-a făcut. Eu m-am oferit să vorbesc cu fata, să-i spun că învață pentru ea, nu pentru mă-sa, dar, din nou, prietena mea a refuzat să-mi dea voie să mă bag, în ideea că eu le-aș strica relația.

Ce părere ai de asta? Nu e un șantaj?

Eu niciodată nu mi-aș fi permis să vorbesc așa cu părinții mei și cred că nimeni din generația mea, dar tinerii de azi sunt scăpați de sub control.

X.

***

Dragă X.,

Am așa o intuiție feminină că prietena ta ți s-a plâns că fetei îi trebuie un mobil nou ca să te facă să oferi și tu niște bani. Multe mame singure se așteaptă la un pic de ajutor din partea bărbatului cu care se combină, dar această așteptare nu e stipulată la modul: ”Băi, Gigele, mai ajută și tu cu niște bani, ce naiba”, ci cu aluzii subtile. Probabil că bărbații mai generoși din secțiunea de comentarii o să-ți confirme că ei ar fi întrebat: Cât costă mobilul ăla?

Măcar cei care au cu ce.

Dar tu ești genul care ține ferm de banii lui – după cum o denotă și atitudinea cu Paypalul și gratuitatea, haha – prin urmare, în loc să prinzi aluzia,, ai vrut să te iei de fată, ceea ce, presupunând că fata nu ceruse atât de agresiv mobilul, ar fi dat fail și relației mamă-fiică, și automat, și șansei tale de a rămâne pe mai departe în acea relație.

Bine, dacă mama se așteaptă la sprijin financiar, iar tu ignori și pe viitor apropourile care vor urma, mai mult ca sigur, am așa o intuiție că, în scurt timp, îți va spune că a intervenit rutina în relație și că, oricum, îi e greu și cu jobul, și cu copilul, și că nu te merită, că ești prea bun pentru ea, și restul BS-urilor cu care o femeie dă papucii în așa fel încât, la final, îi și mulțumești.

Deci, acolo nu cred că e un caz de adolescentă șantajistă, ci de mamă care nu vrea să se mute cu tine că pari genul care-și mănâncă de sub unghii, și a încercat să pluseze o situație, că poate-poate.

Dar hai, strict de dragul argumentației, să presupunem că eleva aia bună ar fi amenințat-o real pe maică-sa că renunță la școală dacă nu primește un mobil nou.

Să nu uităm că ea e copilul, iar voi sunteți adulții. Ea încă nu înțelege valoarea banilor, sau a importanței menținerii unui buget lunar rezonabil, pentru a nu ajunge înglodat în datorii. Ea înțelege doar faptul că toți colegii ei au lucruri frumoase, iar ea nu. Și da, e extrem, dar extrem de frustrant. Și cum adolescenții sunt extrem de cruzi unii cu alții, probabil că își ia și un bullying intens pe această temă.

Cumva, trebuie să înțelegi nevoile unui adolescent. Și nu zic să-ți vinzi un rinichi pentru iPhone 15 Pro Max, dar să te uiți pe un site de telefoane recondiționate și să puneți și tu, și maică-sa câte o mie de lei, pentru un telefon cât de cât decent, mi se pare ceva absolut realizabil.

Desigur, pentru asta ar trebui să nu fii genul care preferă să scrie la poșta redacției că așa obține gratuitate.

Dacă ai pretenția ca adolescenta de azi să poarte bulendre moștenite de la vară-sa mai mare și să stea fără telefon, cum făceai tu, 1. ești rupt de realitatea zilelor noastre. 2. Îi creezi și ei un hamdicap de integrare socială, care e cu atât mai acut la fete, pe care toată lumea le judecă după cum se îmbracă și se aranjează. Și eu postez un clip cu o poezie recitată fabulos și 70% din comentarii sunt despre aspectul meu fizic, despre machiaj, dacă e prea mult sau prea puțin, și despre cum am părul.

Deci, nu, nu cred că acolo s-a întâmplat acel șantaj cu adevărat, dar mai cred și faptul că, dacă tot ai ales să ai copii, nu e cazul să-i neglijezi până ajung de râsul clasei. Nu ei au cerut să se nască. Oferă-le un minimum rezonabil.

Sper că ți-am fost utilă,

Lorena.

***

Dacă apreciezi această rubrică, poți susține la rândul tău site-ul în singurul mod care contează. Aici.

***

***

Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube şi pe TikTok.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

20 Responses

 1. Emi says:

  Omul o fi cam zgârcit dar sorry, nu e obligatoriu sa contribuie la creșterea fetei si cat timp nu sta impreuna cu femeia, nici fata de ea. Cel mult cadouri de curtoazie din cand în cand. Nu e copilul lui si nu vad de ce barbatii ar trebui sa fie by default generoși, e tot o preconcepție din vremea când femeile erau supuse bărbaților și nu aveau surse proprii de venit. Nici măcar la un date nu mi se pare ok să plătească el doar

  În rest sunt foarte de acord cu tine în aprecierea situației cu adolescenta, mai ales ca nu știm partea ei de poveste, ce vechitura sparta o fi avut

  • Lorena Lupu says:

   Evident că nu e obligatoriu, dar dacă vrea ceva mai mult de la mamă, gen mutat împreună, e un mod de a demonstra că merită.
   Când veţi înţelege că nimeni nu are de ce să piardă timp cu voi dacă nu contribuiţi la standardul de viaţă al respectivei persoane, veţi avea relaţii fericite. Până atunci, veţi avea doar „cf”-uri ignorate în mesageriile private ale unor femei care nu vor nimic cu voi.

 2. DD says:

  In mod teoretic, el o sa spuna ca n-are nici o obligatie la ea, insa depinde de natura relatiei cu femeia aceea si ce beneficii are de la relatia respectiva.
  Si, in general, olimpicii sunt destul de inteligenti cat sa cunoasca valoarea banilor, deci nu cred ca o ‘discutie’ despre bani are vreun rost. Sigur ca ‘discutiile, comunicarea’ sunt pe gratis, banii in schimb, presupun un efort. Il faci sau nu, depinde doar de tine. La fel si femeia aia, daca vrei chestii de la ea.

  • Lorena Lupu says:

   Păi dacă n-are nici o obligaţie, probabil că în scurt timp nici mami nu va considera că are vreo obligaţie.

 3. Jesse says:

  Faza pe bune in autobuz, la care am asistat: O batrana se plangea la telefon ca se duce sa faca imprumut la camatarii astia legali numiti ifn-uri ca sa ii ia nepoatei un telefon. De ce? Pentru ca a venit aia plangand ca isi ia bully la scoala pentru ca nu are un anumit tip de telefon.
  Acum pe bune, la o faza din asta, si scuza-ma daca limbajul va deveni prea agresiv, nu e mai simplu sa le fvt! mortii lor de javre decat sa ajungi in datorii doar ca sa nu se mai ia de tine sau ca sa fii acceptat? Eu in locul ei veneam cu ultima rapciuga de telefon pe care i-l bagam bully-ului sef direct in kvr.
  Vad si prin mall-uri numai pustime cordita imbracata in haine pe care scrie obligatoriu numele firmei cu litere de-o schioapa (ce conteaza ca sunt fake-uri din Turcia, si ce conteaza ca oamenii cu bani nu poarta niciodata eticheta pe afara). Atata disperare de a da bine si obsesie pentru imagine nu am mai vazut. Disperati spalati pe creier.
  Poate ca si adolescenta asta are de-a face cu astfel de specimene

 4. e.o. says:

  1000 + 1000 fac 2000 de lei pentru un telefon ”decent” recondiționat. Cât de scumpe au devenit! Mă rog, eu mi-am luat unul recondiționat la 800 și merge foarte bine, doar că nu mă joc pe el, nu știu cum ar merge jocurile.

 5. Mihaela says:

  Bullying iti iei si cu tel de 2000 lei, asta e asa naivitate. Ba inca iti iei si cu iphone max 15.

  Pentru ca vine din atitudinea ta bullyingul nu din lucrurile exterioare. Din cercurile in care alegi sa faci parte – si ca parinte mai bine iti inveti asta copilul nu sa faci credite aiurea.

  Nu se face credit pentru telefon si cu atat mai putin pt a impresiona pe altii.

  Ne uitam pe bugetul familiei si vedem IMPREUNA ce putem face. Si nu, solutii gen ia mama un al doilea job, merge mama cu ghetele rupte nu sunt ok. E la liceu, e olimpica, sa gaseasca o solutie financiara.

  Iar atitudinea asta de cerseala gen sa cotizeze barbatii generosi…pai suntem egali sau nu? Sa stiu o treaba. Ori cotizez si ma asteapta cineva cu ceaiul si papucii ori nu.

  Iar daca tipa aia are pretentii de genul, treaba ei.

  • Nico says:

   Suntem egali doar cand ne convine, in rest, cersim bani pentru telefonul progeniturii din dotare.

  • Lorena Lupu says:

   „Cerșeală”??? Când cel în cauză nu e un străin de pe drum, ci partenerul vostru?

   Vai de căpșoarele voastre proaste ca noaptea. Dacă vă fut bărbați care nu v-ar întreba prompt cât costă o chestie când voi vă exprimați dorința și nu se gândesc la soluții să vă aducă chestia aia, înseamnă că de fapt vă fut în scârbă, sunteți soluția de „mai bine urâta asta decât singuri” și vă vor părăsi pentru una mai mișto, căreia îi vor cumpăra ce telefon vrea ea.

  • Lorena Lupu says:

   Ah, iar legat de rahatul ăsta cu „doar atitudinea contează la vârsta la care restul lumii se uită doar la aparențe” și să găsească soluție financiară singură: sper sincer să ții cont de faptul că nu ai oferit nimic când a avut ea nevoie atunci când te băbești și începi să-ți fuți copiii la cap cu telefoane să te asiste cu toate căcaturile și să-ți rezolvi singură problemele, așa cum te-ai așteptat ca ei să le rezolve singuri în liceu.

   Mai cunosc eu pe una, tot formatul tău de japiță zgârcită care nu ar fi mișcat nimic din lenea ei să le fie bine copiilor. Copiii au fost rezilienți, au găsit singuri soluții, că dacă e vacă, n-ai ce să-i ceri. Dar când subit și-a amintit ea că are nevoie și de aia, și de aia, răspunsul e: jet, fă/ Ți-a plăcut să stai cu pizda-n sus în timp ce restul mamelor din bloc aveau al doilea job să nu-și trimită copilul la școală ca pe boschetari?? Ți-a plăcut? OK. Noi am fost autonomi și descurcăreți, e rândul tău să fii autonomă și descurcăreață, cum ne-ai forțat pe noi să fim la vârste la care alții primeau totul pe tavă.

 6. Mihaela says:

  Daaaa, partener de viata, dar locuiti separat?

  Cate telefoane i-a cumparat ea pana acum? Sau il fute in scarba? :)))

  Bai, am mai auzit teoria asta, dar nu de la feministe :))) de obicei era de la tipi care adaugau ca daca tot ii platesti telefonul, asigura-te barem ca nu are fete de liceu si un picior in groapa – nu musai minora dar ceva in genul :))

  Stai linistita ca genul de copii care zic “nu conteaza sa crape mama muncind eu vreau telefon” nu se prea inghesuie nici sa aiba grija de ei la batranete. :))) isi aduc aminte brusc ca era telefon la second nu iphone max 15 deci nu datoreaza absolut nimic

  • Lorena Lupu says:

   Legat de bărbați, nu comentez. E pizda ta, te fuți cu cine vrei tu, iar de 8 martie, când altele se laudă cu cadourile primite, tu te lauzi că „n-ai cerșit”. Nu mă bag, fiecare are dreptul să fie cât de curvă proastă vrea.

   Legat de copii, mă bucur că ești împăcată de acum cu faptul că o să mori singură. Ce nu înțeleg e de ce te-ai mai reprodus dacă tot nu-ți pasă de nevoile copiilor. Nu mai bine stăteai tu nereprodusă?

 7. Themis says:

  In general evit sa comentez pentru ca intotdeauna iese un roman fluviu 🙂 dar acum cred c-o sa ma abat de la regula (multumesc pentru intelegere, Lorena )

  Ce imi place e ca toti cei ce comenteaza aici impotriva “adolescentei santajiste” nu au copii (si sper ca asa sa ramana).
  Nu par sa-si aminteasca realmente nici cum e sa fii adolescent, si nici nu stiu (macar de cultura generala) care-s stadiile dezvoltarii creierului uman. Al TUTUROR fiintelor umane, amin!
  Nu, nici “pe vremea noastra” creierul nu se dezvolta diferit. Doar unii sunt imbecili cu basini, nerealizati in cea mai mare parte, care n-au facut cine stie ce cu viata lor si singurul lucru care-i face sa se simta superiori e sa spuna ca “pe vremea noastra” erau ei asa de destepti, bine crescuti si-n general dati dracu’. Faptul ca azi au un venit minim pe economie si traiesc intr-o rapciuga e doar vina societatii si a dusmanilor (!!)

  Referitor la cazul de fata: Cum adica “sa vorbeasca el cu copilul s-o convinga” asa si pe dincolo?? What?? Cu ce drept?

  Adica NU e destul de familiar sa participe la cheltuieli, dar E destul de familiar sa vrea sa se mute in aceeasi casa si destul de familiar sa-si permita sa o “traga de urechi” pe aia mica ca sa-i arate el calea cea dreapta? Whadda actual f**??

  La varsta adolescentei TOTI vrem sa facem parte dintr-un grup. Poate grupul e mai mic sau mai mare, poate ne accepta sau nu, asta-i altceva; dar e un stadiu intrinsec si absolut standard de dezvoltare al creierului uman. Daca nu ai trecut prin el, tre’ ca esti retardat.
  Asa cum la varsta asta grupul poate fi foarte persuasiv si crud cu cei ce nu se integreaza. Pe motive absolut ilogice, dar asta e. Copiii se nasc fara constiinta asa cum o inteleg adultii. E treaba parintilor sa ii invete compasiunea. Daca-si vad parintii omorand animale de amuzament, vor considera ca asa se face. Pana cand vor creste si vor decide cu propriul creier ca vor sau nu sa fie criminali in serie.

  Suntem deeply hardwired sa vrem sa facem parte dint-un trib, pentru ca in timpuri ancestrale adolescenta era vremea cand copiii se desprindeau de familie si incepeau sa vaneze, sa culeaga, sa fie independenti de parinti iar acceptarea intr-un grup insemna supravietuire. Nimeni nu supravietuia singur, in afara grupului.
  Tendinta de a face chestii pe care adultii le considera riscante sau lipsite de logica? Da, trebuiau sa vaneze un f** mamut, desi logic era sa-l lase in pace. Cu optiunea de a muri de foame, evident.
  N-am sa continuu cu explicatiile, cei ce vor realmente sa devina parinti responsabili, netul e plin de ele.

  Cred ca o sa ma opresc aici pentru ca tot ce-mi vine in minte in momentul asta incepe cu “Ce mortii…”

  Totusi, rezumat: nu e copilul tau, nu esti parte din familie, nu ii dai sa manance, nu ii faci tu educatie, fmm de entitled.
  Iar un parinte adevarat pune in ma-sa mana pe Google daca o carte i se pare prea greu de citit sa inteleaga cum se creste un copil.

  PS:
  La multi ani, lume frumoasa! Sa fie un an plin de surprize placute si sarac in dobitoci 🙂

 8. Mihaela says:

  Lol “nu comentez (…) dar esti o curva proasta”. :))

  Evident că nu comentez, pentru că SUNT O CURVĂ PROASTĂ:

  Maaai, vrei sa fii intretinuta de un barbat si sa primesti cadouri? Fine by me! Nu stiu, da-i un dm lui Andrew Tate ca ganditi la fel, si el zice sa fie barbatii generosi.

  Pentru că, borfet prost fiind, pun semnul egal între a primi cadouri și a fi întreținută. Probabil, sunt urâtă cu draci, nici dracu nu-mi face cadouri și așa am raționalizat-o pe asta. Grav e că mă răzbun pe copiii mei crescându-i cu extrenă zgârcenie, așa cum mă tratrează pe mine pulele care mă fut în scârbă, cu zero efort și investiție, pentru că reamintesc, sunt o curvă proastă.

  Dar nu zice ca mvai, sunt feminista, suntem egaaaali, da-mi cadouri pisi :)))

  Curvoi jalnic și prost fiind, nu știu că atunci când o femeie e mișto și un bărbat o consoderă mișto, ăla oferă fără să i se ceară. Urâtelor ca mine nu le oferă nici dracu nimic, și atunci țip că, de fapt, eu nu cerșesc. De vreme ce știu, că la halul meu de urâtă și de complexată, singura formă de a obține vreodată ceva e cerșitul.

  Iar legat de copii, sunt si ei ca niste oameni asa :))) si ce tu nu intelegi e ca sunt niste limite chiar si la iubirea unui parinte.

  Limite aka să-și cumpere singur lucruri, că eu sunt o vacă delăsătoare, care i-a fătat doar ca să-i streseze la bătrânețe cu proverbialul pahar cu apă. În rest, să se descurce singuri, că eu sunt mamă doar când mă laud cu ei.

  Ca daca am un iphone max 15 in mana si de tine rad copiii, ok, ti-l dau tie, il folosesc eu pe cel vechi. Daca tu vrei sa stam acasa in vacanta de vara si de banii aia iti iau telefon, ok, asa facem. Nu cumpar televizorul ala mai mare, port aceeasi geanta ca nu e rupta etc. Hell, iti dau rinichiul daca esti bolnava si iau eu glontele intr-o ambuscada.

  Genul de legende absurde pe care le relatează un curvoi prost și zgârcit ca mine, să se justifice, după ce a admis că se calicește și la telefonul second hand, e la fel de jalnic și de demn de milă și de silă, cum e însăși existența curvoiului zgârcit de mine pe pământ.

  Dar daca tu pui problema la modul de ce stai cu pula in sus si nu iti iei al doilea job, ca te doare fix in cur ca muncesc 14 ore pe zi, tu sa fii multumita, o sa te bag in pizda…cuiva, ca in a mea nu pot, aia e, si iti iau si telefonul de il ai, ca daca tot se iau aia de tine, barem sa stii de ce.


  Curvoi prost fiind, nu știu să caut un job care să-mi plătească civilizat cele 14 ore. Stau interminabil pe bani puțini, pentru că sunt prea proastă să merit mai mult.

  Baaah nu cumperi mai prieteni cu telefon la second. Nici macar acceptare nu mai cumperi.

  Sunt în continuare o vacă imbecilă, care nu înțelege cum funcționează adolescența, nici după ce i s-a explicat și politicos, și dur. O SĂ CRĂP SINGURĂ, DAR MÂNDRĂ ÎN PROSTIA MEA.

  Pai si vacante.? Haine? Farduri? Iesiri? Droguri?

  Si daca munceste ma-ta 24h sapte joburi nu le poate plati. Ca e casiera la kaufland si tatal lui ala e medic sau judecator sau ce o fi el, interlop.


  Alte blablauri să justific că sunt o vacă zgârcită, după ce am admis că nu aș face nici măcar o rată de 100 de lei pe lună la un telefon second-hand, pentru că așa sunt eu de o calicenie extremă.

  Tot trebuie sa iei taurul de coarne sa iti gasesti cercul tau de oameni care te plac, solutiile tale, fa patratele, slabeste, canta la chitara, fa gimnastica, ia un amant cu bani sa ii ceri tel lui si pt mama ta lol.

  Sau poti sa te inchizi in casa sa dai vina pe ma-ta pt toate.


  Cu alte cuvinte, curvoi prost fiinsd, eu mă fut cu unul care nu îmi dă nici măcar cadouri, pentru că sunt prea urâtă și jenantă să le merit, dar mă full-on aștept să o scot pe fii-mea la produs, să îmi aducă ea ceea ce nu-mi aduce pula care mă fute. Hei, am menționat că sunt o curvă proastă, dezgustătoare și leneșă, și cea mai josnică formă de viață care a deținut vreodată un vagin.

  • Lorena Lupu says:

   Here, scârba universului. Fixed it. Aș castra creaturile ca tine, pentru că nivelul de nefericire și de traume pe care le inoculați copiilor voștri, prin frustrările voastre de zgârcite urâte, indezirabile, care se răzbună pe bieții copii pentru halul în care sunt ele de urâte și de proaste, ar merita un loc special în iad.

   Ce nu permit mai departe e să continui să mă freci la icre cu mentalitățile tale de curvă proastă și de eșec absolut ca mamă. Marș la căcat de pe siteul meu. Refuz să furnizez gratuit content cuiva care e zgârcit până și cu propriii copii. Astea ca tine nu merită nimic gratis de la viață. Block. Deapănă-ți în continuare frustrările de urâtă și de proastă în spam.

 9. Tatal Cis says:

  Daca ar fi sa pariez pe ceva ar fi pe faptul ca femeia respectiva este o femeie way out of his league, probabil mult mai frumoasa si mai misto decat era boschetarul in stare sa f… Ii convine ca se culca cu o femeie care daca era cu 10 ani mai tanara si nu avea copil nici nu visa sa aiba sanse. In plus, prin simplul fapt ca femeia aia nu a vrut sa se mute cu fiica ei si cu alt barbat in casa denota ca este o femeie de calitate maxima langa care vrei sa iti petreci restul vietii. Acum ghici ce, apar si unele obligatii. Cand alegi sa intri intr-o relatie cu o femeie / barbat divortati cu copii si etc, iti asumi si o stare de semi-parenting, chit ca iti convine chit ca nu. Vorbim de un telefon nu de o casa sau masina. Daca nu, piata libera de dating este la dispozitia ta, dar ghici ce poate ai sa observi ca barbatii si femeile singuri, sexy si realizati au in ziua de astazi tone de optiuni si e posibil sa nu se uite nimeni la tine.

  Chiar stiu un caz in care o tipa super buna (dansatoare, 1.80, bruneta ochi albastri), a ramas gravida cu un tip s-a despartit etc. Ei a aparut in schema un tip mai scund ca ea, chel cu ochelari. Bam a luat-o de nevasta, a recunoscut copilul ca fiind al lui si a mai facut doi cu ea. Nu a stat ca boss, nu e al meu figuri, cumva a realizat ca femeia aia este ceva ce in mod normal nu as avea niciodata sansa, o iubea si a actionat. Si acum un tip pe care nu dai doi bani are nevasta care arata mai bine ca 99 la suta dintre femei. Se si inteleg bine.

  Deci chiar esti boschetar daca nu cumperi un mobil fetei femeii cu care te culci. Nu ti-a pus nimeni arma la tampla ca sa fii cu ea. Man the fuck up.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading