Poșta redacției: Cum e să faci amor cu două femei

Image by Anastasia Gepp from Pixabay

Azi, am dat liber la poșta redacției instant pe teme de amor, cu ocazia zilei de Dragobete.

Cum funcționează: trimiți ce problemă de amor te frământă pe birou@lorenalupu.com (mai puțin o tentativă de hookup, răspuns NU), și vei primi un răspuns cât se poate de empatic, afectuos, dar și onest.

Și a întrebat un cetățean:

Cum e să faci dragoste cu două femei în același timp? 

***

Aici, e de menționat că nu mi-e foarte clar ce își dorește de fapt respectivul cetățean. Să viziteze pur și simplu vaginul respectivelor doamne că scopul de a se lăuda cunoscuților ce șmecher e el că a făcut sex cu două femei, sau să le facă pe respectivele doamne să se simtă bine în timpul numitului act de natură erotică.

Dacă vrei doar să dai de câte trei ori din bazin în două vagine, e simplu. Orice site de anunțuri cu rubrică de escorte. Cauți două care acceptă threesomes. Le chemi acasă sau la hotel. Plătești timpul respectivelor doamne. O faci.

Liber la lăudăroșenie față de alți gigei.

*

Dacă în schimb vrei să le faci pe participante să se simtă bine, oh, well. Începe prin a te asigura că poți duce O femeie la orgasm. Că ai suficientă creativitate în pat, abilitate de a lungi preludiul până când femeia vrea cu adevărat să fie penetrată, delicatețe de a atinge și alte zone erogene decât cele trei clasice, emoție pentru a o face să fie un act de comuniune sufletească, nu doar coțăială mecanică, pasiune pentru a provoca febra simțurilor și nu în ultimul rând, rezistență pentru a nu termina la trei minute după ce ai început.

Mbun.

Asta cu o femeie. Dacă îți pasă cu adevărat să se simtă bine.

Acum înmulțește la două.

Ăăăă…. ești sigur că mai vrei?

Sper că ți-am fost utilă,

Lorena.

***

Dacă ţi-a plăcut acest articol, susţine site-ul cu o donaţie.

 

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

2 Responses

  1. Georgian says:

    Sau ar fi mai simplu ca ele sa fie bisexuale, am avut o experiență de genul acesta și a ieșit minunat!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: