Poşta redacţiei: Iubi mă bănuieşte mereu c-o înşel

Săptămâna asta, n-am primit niciun mail cu o dramă personală, dar am primit un comentariu care ar fi putut fi un mail cu o dramă personală. Mai ales că postarea la care fusese adăugat avea exact zero legătură.

Iniţial, am vrut să-l mustru pe om că divaga de la subiect, apoi mi-am dat seama că, spre deosebire de attention scavengerii obişnuiţi (“Vin să-ţi spun că eşti grasă, şi o să fii singură la bătrâneţe,  şi după 40 de ani n-o să vrea să te mai f*tă nimeni, şi lasă-te de scris”, la care răspunsul meu e scurt: “Pe tine nu vor nici acum, la 23, asta mi se pare mai tragic”), omul chiar avea o dramă onestă şi sinceră, şi chiar avea nevoie de un pic de empatie umană, so here it goes:

 

“”Mi-e greu să cred că în cele 6 luni petrecute în teatrele de operare nu m-ai înşelat. Un bărbat nu rezistă şase luni fără femeie. Sigur ţi-ai găsit tu pe acolo vreo parteneră pentru sex.”

Replica:”Dar femeile rezistă şase luni fără sex?”

Replica ei:”Noi, femeile, suntem altfel, nu înşelăm atât de usor ca voi, bărbaţii, ştim să ne ţinem mult mai bine în frâu pornirile sexuale.” Continuă:”Eu stau ca proasta şi te astept, mă usuc de dorul tău, şi tu sigur îţi faci de cap pe acolo cu tot felul de femei. Lasă că ştiu eu ce fac soldaţii pe acolo, am auzit multe lucruri, că li se aduc femei, că se duc la bordel ş a.m.d.”

Replica:”Nu mă interesează ce fac alţii, cât sunt în misiune, gândul meu e doar la tine, eşti prezentă mereu în mintea şi în inima mea, cum aş putea să te înşel când tu eşti aici cu mine mereu prezentă în mintea şi inima mea? După misiuni foarte grele, pe călduri insuportabile, şi când gloanţele şuieră milimetric pe la ureche, tot ce îmi doresc e să ajung acasă viu şi sănătos, şi să te iau în braţe şi să te strâng la pieptul meu, şi acele momente de fericire maximă să dureze o veşnicie.”

Mă ia în braţe, mă sărută, apoi mă dă la o parte şi spune: “Eu tot nu sunt convinsă că nu m-ai înşelat.” Continuă:”Cine m-a pus să mă încurc cu tipi care au astfel de meserii!”

Replica:”Păi de ce nu ţi-ai căutat pe cineva care să aibă o altfel de meserie, şi de ce mai eşti cu mine dacă spui că te înşel?” Răspuns:”Pentru că te iubesc.”

Încurcate sunt căile dragostei. Dacă nu cumva noi singuri le încurcăm. 

 

Dragă prietene,

Felicitări, tocmai ai nimerit un caz grav de Muierea Cu Potenţial de Martiră.

Echivalentul feminin al gunoiului cu ochi care hărţuieşte oameni şi se autosatisface savurându-le iritarea e acest specimen extrem de enervant, bătubil cu drugul peste dantură, care caută perpetuu un motiv de tragedie.

Periodic, motivul de tragedie nu există. Şi atunci, Muierea Cu Potenţial de Martiră îl inventează.

De exemplu, din simplul mod în care te frământă discuţia asta, eu deduc că pe tine te dor astfel de presupuneri. Tu chiar ai stat loial, ca un om care şi-a asumat apartenenţa la un cuplu, şi, hopa, vine nebuna să te agaseze cu suspiciuni care derivă din nevoia ei de a fi victima tragică a unei situaţii.

Esenţial e să nu le iei foarte tare în serios. Nu e despre tine. E despre ea, care e o martiră, o eroină, o zeiţă supremă, şi te-a iubit necondiţionat, chit că tu făceai gang bang cu opt fotomodele negrese.

“Dar, Lorena, eu nu fă…”

Nu pe mine trebuie să mă convingi. Eu te cred. Război, lipsuri, igienă nasoală. Puţinele femei din zonă erau probabil obosite, neglijate şi cu părul pe picioare de-l împleteai.

Muierea cu Potenţial de Martiră are nevoie, în scenariul penibil din mintea ei, de acest gang bang, ca să aibă un motiv să se simtă martiră.

De ce există încă violenţă domestică, după aproape două secole de feminism şi de luptă pentru egalitatea drepturilor civice?

Obiectiv, dacă nici o femeie n-ar mai sta în relaţii, de la prima insultă sau de la prima palmă, masculii s-ar mulţumi să se bată între ei şi nu s-ar atinge de femei decât cu flori şi bomboane, pentru a-şi garanta accesul la sex.

Dar procentajul de Muieri cu Potenţial de Martire strică piaţa pentru toată lumea. Astea au o satisfacţie bolnăvicioasă să li se facă rău. Se vaietă cu voluptatea cu care un om sănătos face sex. Sunt atât de dependente de văicărit, că ziua în care se trezesc şi nu au un motiv să se plângă e ca ziua în care mă trezesc eu şi nu am bani. Lovitură în plex.

Şi de ce spun că astea strică piaţa pentru toată lumea? Pentru că, din experienţa mea, niciun bărbat sănătos la cap şi la corp nu vrea să mutileze fizic şi emoţional femei. Faptul că ei fac eforturi să le fericească, iar astea-s perpetuu martire, îi demolează şi pe ei. Şi, de la un punct încolo, ajung la concluzia că nimic nu e suficient de bun, prin urmare, încetează să le mai pese.

“Dar dacă ea mă iubeşte şi eu o iubesc, nu e suficient?” o să întrebi tu.

Nu. Pentru că aşa cum un tip cu foot fetish, ca ăla care îmi tot trimitea acum ceva vreme poze cu picioare, are orgasm doar la vederea acestui detaliu anatomic, **zda cu Potenţial de Martiră are fetiş la faze nasoale, unde ea e ţinta infidelităţii, şi te iubeşte contrar vicisitudinilor soartei. Punctul de excitaţie nu e în “ce frumos ne iubim”, ci în “mamă, câte trebuie să tolereze martira de mine, şi totuşi, te iubesc”.

Ca să-i oferi ce are nevoie să audă, îţi recomand următorul traseu: nu te mai jura c-o adori, ci fă o confesiune. “Ştii, chiar peste drum de câmpul de luptă, era un bordel. La bordel, era Laquisha, o negresă frumoasă, ca Naomi Campbell în zilele ei bune. Ştii cum sugea p*la Laquisha? Practic, o mulgea între amigdale. Nu eu o f*team în c*r pe Laquisha, ci c*rul ei îmi fagocita p*la. A fost o experienţă total extrasenzorială.”

**zda cu Potenţial de Martiră o să izbucnească în urlete, răgete şi zbierete de “Ştiam eu! Porcule!” şi o să plece trântind uşa. Iar la două săptămâni şi patru zile după, o să revină bocind, o să facă cu tine sexul vieţii tale, şi în timp ce o îmbrăţişezi tandru post-coital, o să susure:

“Nu-i aşa că sunt mai bună ca Laquisha?”

Genul ăsta de muieret odios, prost ca noaptea şi pus mereu pe demonstraţii are nevoie de o Laquishă imaginară cu care să se măsoare perpetuu şi să iasă victorioasă, astfel nu se simte bine. Cam cum are echivalentul ei masculin nevoie să ventileze ură şi provocare perpetuă pe net, că altfel nu se umflă rânza-n el destul.

De ce telenovelele au mereu o duşmancă mult mai atractivă şi mai vampă decât fata bună?

Pentru că fără Laquisha, viaţa e pustiu.

Sper că am fost de folos,

Lorena.

***

Îţi plac textele Trollywood? Poţi susţine şi tu proiectul.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

4 Responses

 1. m says:

  Nu rezistam 6 luni fara femeie…ha! Ce gluma. Chiar ca e proasta, daca crede cu adevarat asa ceva.

 2. Lorena Lupu says:

  Indeed.

 3. cos says:

  In plus fata de ce ai scris: o persoana care nu poate concepe ca nu o inseli e probabil o persoana care in anumite conditii te-ar insela.

 4. Lorena Lupu says:

  şi asta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger