Poșta redacției: Pozele cu cucurigu

Periodic, oferim iubire cititorului nostru. În sensul în care el sau ea, sau chiar tu, de ce nu, ne trimi(te)ți problema voastră de suflet pe birou@lorenalupu.com. Noi citim, cugetăm și analizăm, apoi propunem o soluție sau dăm o opinie ÎNTR-UN ARTICOL PE BLOG.

Sau în consultaţie privată remunerată.

Subliniez: dacă NU vrei să scriu despre, NU-mi trimite o poştă a redacţiei cu amendamentul “dar vreau răspuns privat”, după ce am citit un întreg roman fluviu. Există două opţiuni: vrei formatul ăsta, sau îmi recompensezi timpul. Merci de înţelegere.

Scrisorica de azi spune aşa:

Dragă Lorena,

De ce trimit bărbații d*** pics?

Până acum, le primeam pe social media de la străini și îi credeam dezaxați și demenți, și le dădeam block. Dar mi s-a întâmplat o chestie foarte cringe: Am cunoscut un tip, am ieșit la două dates, ne-am înțeles foarte bine, am glumit, am râs și seara trecută, nimeni: nimic, el: jap, d*** pic pe Whatsapp. Nu am răspuns nimic, pentru că, pe bune, nu am știut ce să răspund. Și nici el nu mi-a scris nimic după aia.

Ce mă sfătuiești?

X.

***

Dragă X.,

Fazele astea sunt rezultatul direct al siteurilor și redditurilor de inceli „red-pill” și „alfa-male” care bagă panica în bărbați că nu fac s*x suficient de des și suficient de repede. În fond, nici în vremurile „bune de altădată”, când „femeia era submisivă” (textele din ghilimele marchează BS-ul pe care îl împing spre gigeii prostovani care îl consumă fără să-l treacă prin filtrul creierului, de vreme ce nu posedă unul) – cum ziceam nici „în vremurile bune”, când „femeia își știa locul”, trebușoara aia nu se întâmpla în prima zi. Sau în prima săptămână. Sau în prima lună. Îi făceai curte până tâmpeai, în ideea să cumperi toată vaca, nu să te lăcomești rapid la lapte.

Dar cum proștii nu știu istorie, incelii obosiți de labă îi freacă la cap cu această narativă ineptă, că tu „trebuie să fii submisivă”, iar el „trebuie să fie bărbat” și să „îți arate că e bărbat”.

Desigur, rahaturile incelilor nu-l învață cum să fie seducător în adevăratul sens care ți-ar stimula ție cheful, prin urmare, face și el ce-l duce capul. Și, cum se vede, nu-l duce.

Dacă era un random de pe net și trimitea poză cu cucurigu, sfatul meu era să cauți pe google cea mai dârză și falnică mătărângă de pornostareț și să i-o trimiți ca reply. Text: „a mea e mai mare”.

Am râs cu spume și tăvăleli de reacțiile diverșilor prostovani care se așteptau – nu știu exact la ce – dar s-au pomenit cu ditamai ștromeleagul învârtoșat. De la „să te ****, ghei nenorocit” la care eu ripostam: „dacă mă ****, ești și tu ghei nenorocit cu mine” și până la „dar chiar e a ta?”.

Dar tu îl cunoști personal pe ăsta, și atunci, nu-ți vin așa ușor genul ăsta de glume. Cred că, în multe cazuri, și tăcerea e un excelent răspuns, și poate mai bine îl lași în pace.

Un băiat care se teme că te-ar putea pierde nu ți-ar trimite nici mort o poză cu dânsa, iar dacă nu-i pasă că te-ar putea pierde, nu e nici o pierdere. Lasă că apare și unul care îți trimite numai peisaje fotografiate de el prin Carpați, Anzi și Alpi, până îl rogi tu frumos să trimită și o poză cu p**la, pentru varietate. (glumă, nu sări.)

Dacă reapare după două săptămâni și mimează că nu s-a întâmplat nimic, nu ignori incidentul. Îl întrebi frumos și calm: Ce te face să crezi că sunt genul de fată căreia îi trimiți din astea? Și ce te așteptai să primești la schimb?

Aceea va fi discuția în care vei stabili dacă e prea prost să merite orice formă de atenție ulterioară sau e doar greșit influențat pe forumul de labe triste.

Băieți, pe bune. 2024 și încă nu ați înțeles că trimiteți pozele alea degeaba și că, în afară de chatiste pe care le plătiți să se minuneze de cât e de mare și de groasă, femeile nu sunt câtuși de puțin impresionate?

Cum spunea într-un stand-up Chris Rock, femeilor li se oferă p**lă nonstop, de când se joacă cu lopățica în țărână. Prin urmare, p**la în sine e 100% neinteresantă. Pe vremea lui Ceaușescu, se publicau speechurile lui în niște cărți care nu interesau pe nimeni. De aceea, librarii au inventat o șmecherie. Un pachet format dintr-un roman genial, care făcea furori, și „Realizările lui Ceaușescu”. Așa se asigurau că vând tirajul.

Înțelegeți o dată că p**la e „Realizările lui Ceaușescu” în acest pachet și concentrați-vă efortul pe restul pachetului, să merite deranjul. Așa veți avea și voi acțiune în viețile voastre și n-o să mai plângeți pe forumdealphamalesferoci punct net că toate femeile se f** numai cu alții.

***

Dacă apreciezi această rubrică, poți susține la rândul tău site-ul în singurul mod care contează. Aici.

***

***

Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube şi pe TikTok.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

2 Responses

  1. AntiGelu says:

    Am cumparat Ciresarii la pachet cu Tezele Partidului. De fapt, eram trimis dupa paine, dar cum nu am gasit paine si am vazut cartile in vitrina librariei de langa…
    Am avut noroc ca o vecina era la cafea, asa am scapat de bataie.

    Tipul care (dupa doua intalniri) tranteste salamul in mesaje, fie nu ii pasa de tine si nu are nimic de pierdut, fie asa intelege el ca se cucereste o femeie.
    Nu cred ca e la “prima isprava”.

    Oare ce se asteapta sa primeasca ca raspuns? Pentru ca nu a trimis la intamplare, a trimis unei persoane cu care a iesit deja de doua ori in oras?!
    Daca era asa de excitat, de ce nu a flirtat sau discutat pe tema respectiva in decursul acelor intalniri?!

    • Lorena Lupu says:

      Dacă tu ca bărbat te întrebi ce se aştepta să primească, îţi dai seama că femeile sunt cu atât mai clueless.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading