Poşta redacţiei: Şi calic, şi cu pretenţii

Periodic, oferim iubire cititorului nostru. În sensul în care el sau ea, sau chiar tu, de ce nu, ne trimite(ți) problema voastră de suflet pe birou@lorenalupu.com. Noi citim, cugetăm și analizăm, apoi propunem o soluție sau dăm o opinie ÎNTR-UN ARTICOL PE BLOG.

Sau în consultaţie privată, contra cost.

Mesajul de azi spune aşa:

Pe acest gigel nu îl menţinem anonim, spre deosebire de restul populaţiei, şi iată de ce.

Acest gigel e cititor cu regularitate, dacă a ajuns la nivelul “Ai dreptate în cam tot ce spui”. Adică, a urmărit o vreme textele, cel puţin. Ziua lui a fost mai veselă, sau mai dinamică, sau mai melancolică pentru că a beneficiat de ideile altuia şi de timpul investit de acea altă persoană în a da o structură numitelor idei, în a le da o formă agreabilă şi accesibilă şi în a le publica pe un site a cărui întreţinere costă, aţi ghicit, bani.

Şi problema mea nu e că acest gigel nu cotizează. De aceea am şi lăsat donaţiile la libera alegere a cititorului. Să nu se simtă nimeni obligat, să îşi asume rolul de susţinător doar cei care pot şi vor, cu sublinierea faptului că CEI CARE SUSŢIN sunt CEI CARE FAC SĂ MERITE, şi că, fără ei, mocangiii calici şi avari ca gigel nu ar fi avut textul ăla de care să beneficieze gratis.

Problema mea e că, după ce că nu îmi susţine cu absolut nimic munca, căcatul ăsta cu ochi îşi şi permite să îmi invadeze mesageria privată, să se ia de acei beneficiari de publicitate care PLĂTESC CORECT ŞI LA TIMP, respectiv de faptul că, DA, MĂ AŞTEPT CA MĂCAR ACEIA CARE POT ŞI VOR SĂ MĂ AJUTE ÎN ACEST PROIECT.

Da, cu bani. Limbile în c*r nu plătesc factura aia anuală la RoHost. Înjurăturile, nici atât.

Credeţi că n-aş face reclamă şi la n alte companii şi produse? Ba da.

UNDE PLM SUNT OFERTELE?

Cred că ar trebui să existe o regulă de etichetă: Te califici să cârâi veniturile cuiva abia în secunda în care vii tu cu o sursă de venit alternativă.

De exemplu, dacă căcatul ăsta cu ochi ar veni cu o ofertă de minimum 2000 de euro pentru un spot publicitar la firma lui, aş înţelege să aibă de comenta să prefer banii celor de la videochat. Deşi eu sunt o fată harnică, am un time management excelent şi le-aş face pe ambele.

Dar cât timp căcatul ăsta cu ochi nu pune nimic pe masă, vă întreb eu pe voi: DE UNDE MORŢII MĂMICUŢEI LUI TÂRFE ÎŞI PERMITE??

În concluzie, şi răspunsul:

Dragă gigele, fac proiectele PLĂTITE şi scriu pe acest site cu regularitatea din prezent pentru că, spre deosebire de calici căcănari jegoşi ca tine, sunt şi oameni care înţeleg ideea de a RECOMPENSA ceea ce primesc.

Că ţie nu ţi se pare că e cazul? FIX problemuţa ta şi nu ai de ce să mă deranjezi cu ea. Calicenia e o trăsătiră extrem de nepopulară pe aceste meleaguri, cot la cot cu mârlănia, şi cei care expun aceste caracteristici sunt simplă statistică generică, din punctul meu de vedere.

Nu trebuie să-ţi placă acest răspuns. De fapt, în secunda în care te declari cu atâta indignare neplătitor by default, mi se rupe şi mie p*la în trei ce îţi place şi ce nu. Dar acest răspuns este răspunsul final la pretenţia să îţi servesc content moca, şi mă doare în zone umbroase ce simţi tu în legătură cu asta.

Blogul ăsta e menţinut de susţinători, aşa cum facturile mele sunt plătite din contractele cu firmele care lucrează în mine. Restul sunteţi zgomot de fond.

Iar faptul că “m-ai fi ignorat” când tu ştii cine sunt eu, dar eu habar nu am cine morţii mă-tii eşti tu, altceva decât în calic random, şi jur că nici nu mă interesează să aflu mai mult – e culmea umorului involuntar.

Marş la căcat.

***

Dacă v-a plăcut acest text, susţineţi activitatea siteului cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

3 Responses

  1. Morbo says:

    nu ca e calic, habar nu are cum functioneaza lumea asta. “prostia” aia e o chestie practicata pe scara larga si sa te miri de ea semnalizeaza ignoranta cat cuprinde. si ignoranta ar fi una, putem presupune ca e prima data cand a dat cu nasul de un blog sau de un continut original de pe net, dar e si fudulie, sa pari sigur ca e ceva complet iesit din comun sa se ceara bani. Pt ca nimeni care nu ar fi sigur nu ar comenta asa ceva, ar sti ca se face de ras. Iar siguranta vine in cazul asta din fudulie, nu din stiinta.

  2. E.O. says:

    Iarasi cu videochatul? Videochatistele sunt o ciuma pe siteurile de dating. Afli ca te place cineva, in sfarsit, si cand vorbesti cu ea iti da link de videochat. Asta e bataie de joc. Si, acum, pe bune, platim pentru ca o femeie sa simuleze ca e interesata de noi?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading