Dragi prieteni basarabeni, votaţi cu stearpa!

În evul mediu, femeia “stearpă” era dispreţuită de societate. Normal. Aveai obligaţii faţă de boierul care te deţinea, şi în timpul care rămânea, trebuia să-ţi lucrezi şi tu palma de pământ dată de vodă cu ocazia ultimei lupte cu turcii, să nu mori de foame iarna, iar asta presupunea să pui femeia la fătat intensiv, cam cum se pun scroafele la fermele de porcine.
Aveai nevoie de multe braţe de lucru, să-ţi muncească, şi oricum ştiai că pe o parte dintre ele le decimează ciuma, holera, tuberculoza, următorul război cu turcii, violul dacă era fată, deci exploatarea la cote mari a potenţialului fătător al femeii era un aspect esenţial. De aceea arăta la 30 de ani de parcă ar fi cu un picior în groapă. Se măritase la 13 ani şi născuse 17 prunci. Ce pretenţii să ai?
Din aceste motive, pe care oamenii se jenau să le recunoască public, a apărut zvonul că femeia “stearpă” (remarcaţi rezonanţa obosit-medievală a termenului) e blestemată de Dumnezeu, e vrăjitoare, e necurată, e piază rea şi e făcătura lui Necuratu’. Mai adăugaţi voi oligofreneli similare.

Tragedia cea mare e că nimeni nu a apucat să informeze Biserica Ortodoxă de faptul că Evul Mediu a trecut, că o dată cu el a apus şi termenul “stearpă” şi că în vă leat 2016 după Christos cel din fecioară născut, calităţile după care este apreciată o persoană care se nimereşte să fie de sex feminin nu mai ţin de mult de randamentul uterului ei.
Aşa cum nu eşti mai binecuvântată de Dumnezeu dacă ai rinichi buni şi faci pipi de patru ori pe zi, lin şi catifelat, ca un golden shower; aşa cum nu eşti mai binecuvântată de Dumnezeu dacă ai glande lacrimale sănătoase şi produci urdori limpezi precum cristalul în fiecare dimineaţă; aşa cum nu eşti mai binecuvântată de Dumnezeu dacă ai un intestin gros bine funcţional şi n-ai ştiut în viaţa ta ce e constipaţia, aşa Dumnezeu nu se bagă în zona ta de ovulaţie. Dumnezeu nu e tampon, nu e test Papanicolau şi nu e pompă vaginală. Şi nu e cazul să-l reducem acolo.

Ce remarc eu pe siteurile de propagandă neo-kaghebistă, atât din România, cât şi din Moldova, cât şi din Occident, este această nouă luptă pentru minimalizarea drepturilor femeii. Această încercare de demonizare a feminismului care, dintr-o luptă firească pentru dreptul de a fi cetăţean deplin, de a avea o identitate de sine stătătoare, de a fi stăpâna propriului destin şi a propriilor acţiuni şi de a-ţi face propriile alegeri în viaţă, a ajuns oaia neagră a societăţii, un club de nefutute isterice cu păr la subraţ – în timp ce propaganda antifeminism încearcă să reducă iar femeia la suma ciorbelor pe care le face şi a plozilor pe care e dispusă să-i producă. De aici toate tentativele de interdicţie a contracepţiei şi avortului, şi toate aceste discursuri în care ni se explică siropos că rolul de mamă e cea mai nobilă misiune, chiar dacă tu ai zero aptitudine de parenting. O femeie cu plozi de fustă e şi mai uşor de controlat, că deciziile ei trebuie să ţină cont de bunăstarea mititelului, şi mai uşor de şantajat – dacă nu te porţi aşa, ăla mic nu are nici un viitor – şi, în primul rând mai ocupată. Când ăla micu are febră, o doare adânc în uterul ei sănătos şi funcţional în ce mod creativ caută nenea Putin să-i restrângă drepturile.

Aliatul natural al acestei lupte este, în cazul Republicii Moldova, ortodoxul neaoş, care refuză să gândească cu propria lui minte şi îl încredinţează pe taica părintele să ia decizii pentru el. Iar taica părintele, profitând de naivitatea şi prostia credinciosului, îl trimite înapoi drept idiot util, masă de manevră în mâna lui Putin.
Candidatul la preşedinţie nedorit de Vovka e femeie?
Păi ce să te mai oboseşti să cauţi argumente de natură politică, logice şi cu sens, s-o combaţi?
Prostul de rând nu le înţelege oricum. Sunt oboseală inutilă.
E mai simplu să decretezi că e o creatură impură, că e stearpă şi e reprezentanta lui Necuratu’ pe pământ. Ai rezolvat tot.

De aceea vă avertizez pe toţi să fiţi cu ochii şi pe idioţii din Coal-ISIS. Prea au nimerit din prima lungimea de undă perfectă cu Biserica, iar campania aia fenomenal de eficientă de coalizat milioane de idioţi dovedeşte că au infrastructură şi bani. Dacă nu suntem pe fază, în câţiva ani o să revină şi pe la noi mentalitatea de cratiţă, “femeie, fii supusă bărbatului tău?” “normal că te bate, doar respiri, nu?” şi aşa mai departe.

Ştiu că am following pe Republica Moldova. Văd în statistici un grup măricel de cititori. Probabil nu-s tot ăia care pun botul la “femeia stearpă e lucrătura lui Necuratu.”
O candidată la preşedinţie e un om care trebuie să răspundă unor aşteptări politice. Trebuie să fie un lider. Un om puternic. Iar dacă nu are obligaţii familiale, cu atât mai mult se poate concentra pe rolul ei de conducător al patriei.
Vă rog, moldoveni dragi, nu mergeţi după fentă. Mulţi dintre voi sunteţi taţi, şi vreţi un viitor mai solid pentru fiicele voastre decât să fie la dispoziţia primei brute care le ia de neveste, respectiv să fie judecate după funcţionalitatea unui organ intern.
Uterul nu are legătură nici cu creierul, nici cu inima, nici cu demnitatea, nici cu caracterul. Cu nimic din ce dă valoare reală unei fiinţe umane.
Alegeţi cu mintea.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

9 Responses

 1. Nautilus says:

  Motto: știți ce mașină are Alina Plugaru?

  Chestii suspect de asemănătoare, legate de blestemul lui Dumnezeu, pieze rele şi făcătura lui Necuratu’, se pot găsi cu Sfântu’ Google, de la ultima mineriadă încoace. Ultima, 1998, nu prima, că pe atunci nu se inventase WWW. (Niște păroși d-ai lui Iulian Capsali zic și că WWW înseamnă în ebraică 666.) Când n-a fost 666, erau calculatoarele în general motivele pentru care te-ar fi linșat. După ce toată lumea a avut calculator, erau mașinile. Și, în mod special, cu TDI.

  …de când și-a băgat Necuratul coada în TDI?

  TDI era porcul șoselelor, avea o construcție foarte simplă, era foarte tolerant cu motorina proastă, folosea uleiuri mai ieftine din Autovit, era foarte puțin consumator de carburant la drum întins, cu piese ieftine, asigurare mică și impozit mic. Adică nu îți impunea niciun fel de restricție în viața socială de automobilist. Cu un cost minor, un om obișnuit, salariat, își asigura independența. Putea să fie când voia el la munte și la mare, ca Brigada Diverse, fără să dea socoteală nimănui. Era de necontrolat.

  Așa cum, dacă o frumusețe / demimondenă / vedetă de carton ar candida la o funcție publică și ar câștiga, toți reprezentanții instituțiilor cu care trebuie să intre în contact, vrând să-i câștige simpatia și favorurile, ar servi-o necondiționat în tot ceea ce le cere. Ca să se bage pe sub pie …fusta ei. Ca pe vremea favoritelor și amantelor regești: face ea cu ochiul, toți fraierii cad în cur în fața ei. E de necontrolat.

  Dacă nu știați ce mașină are Alina Plugaru: VW Beetle cu 1.9TDI/90 😀

 2. Lorena Lupu says:

  Lol.

 3. Gigi Gheaur says:

  Foarte fin si placut ,felicitari!

 4. Fascism în stare pură.

 5. Ratacind pe net says:

  Tangential cu subiectul, si pe la noi a fost o abureala asemanatoare. Sa ne amintim cand in campania pentru prezidentiale madam Firea a zis despre Iohannis ca este un om rau pentru ca nu are copii.

 6. Nautilus says:

  ratacind pe net: tocmai s-a aflat azi cine nu e Iohannis şi nu câştigă în Moldova.

 1. November 11, 2016

  […] Dragi prieteni basarabeni, votati cu stearpa! – lorenalupu.com 7191 Facebook interactions 6 Twitter trackbacks 4626 Twitter followers […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: