Protecţia animalelor, anyone?

Mă uit rar la televizor, dar de câte ori mă uit, mă enervez.

Azi, de exemplu, am urmărit Happy Hour, să am glume proaspete pentru mâine la muncă. Şi tura-vura, tralala, până când au băgat Măruţă cu hidoşenia de Alex Velea şi cu cuplul de retardaţi Ţociu-Palade o scenetă unde cică o imitau pe Iulia Albu, care plimbase o găină prin oraş. Pe post de animal de companie. Cei patru imbecili siniştri târau după ei, în semn de mişto, nişte curci şi nişte raţe.

Albu, obiectul miştoului, ŞI-A MANIPULAT PASĂREA CU BLÂNDEŢE ŞI GINGĂŞIE. Ăştia trăgeau şi scuturau bietele păsări, de parcă ar fi fost de oţel. Stau şi mă întreb, cât de lipsită de orice sensibilitate trebuie să fie o creatură care pune mâna în halul ăsta de brutal şi de mitocăneşte pe o altă fiinţă vie. Una dintre păsări căsca în mod repetat ciocul: se vedea clar că îi e sete de disperă. Mi s-a rupt inima de mila lor. DE CE PIZDA MAMELOR VOASTRE DE CRETINI FACEŢI CHESTII CU ANIMALE DE CARE NU ŞTIŢI SĂ AVEŢI GRIJĂ?

Vă rog pe toţi iubitorii de animale din listă. Daţi refresh pe Happy Hour. Când apare filmuleţul, episodul de 14 ianuarie, vizionaţi-l. Sau cel puţin reluarea de mâine dimineaţă. Şi reclamaţi-i pe Măruţă şi gaşca la Protecţia Animalelor. Cumva, trebuie să inoculăm în toţi retardaţii ideea că fiinţele vii nu-s obiecte şi, prin urmare, trebuie tratate cu grijă.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

9 Responses

 1. Corect! Nu merita nimic Maruta si gasca lui!

 2. Mitel says:

  Nu prea inteleg ce-i fute grija pe oameni ca si-a luat aia gaina. Aveam si eu o vecina care avea un mini-cocos (haha suna porno). Stiu un tip care are un mini porc. Cred ca sunt invidiosi. Eu unul as vrea un mini porc.

 3. Anamaria says:

  Sunt unii care din asta trăiesc, din a face mișto. Eu am în casă două pisici, am patru câini la curte, plus un dihor și o rață sălbatică. Și am mai avut alte animale pe care le-am tot salvat din mâinile unor cretini. Tot ce e în menajeria mea sunt animale salvate de furia humanoizilor și zău că i-aș împușca pe toți cei care își bat joc de niște ființe care nu se pot apăra!

 4. ion claxon says:

  cum mă să-ți iei găina ca animal de companie…aștia sunt sănătoși la cap ?

 5. Eduard says:

  Apelezi la o adunatura de tembeli care sug bani si nu numai.

  Nu bagati Protectia Animalelor in chestia asta, duceti-va la Maruta si tratati-l cu o caramida peste dinti.

  • Eduard says:

   Sistemul tau de comentare de la Word
   Press e un pic homosexual, apropo. Daca am si eu blog si vreau sa folosesc acelasi mail tre’ sa ma loghez. Si daca ma loghez nu-mi mai apare site-ul decat la primul comentariu. Meh.

   • Ce atitudine de discriminare faţă de homosexuali…

    Sfat: du-te la tine, la profil personal. Adaugă-ţi acolo site-ul. Şi va apărea peste tot unde comentezi logat. Ta-daaaam.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger