Reprezentaţia noastră din Cluj se anulează

Într-un puseu de… să-i zicem suprarealism românesc – organizatorii festivalului clujean care ne găzduia spectacolul m-au sunat pe ultima sută de metri, să îmi spună că nu au fonduri şi în consecinţă, anulează spectacolul nostru. Mă abţin de la comentarii răutăcioase, de genul “bine că am muncit ca nebuna, să ridic un spectacol de o oră în trei săptămâni” sau “şi nu ştiai de dinainte că nu o să ai fonduri?”, mă rezum să zic doar atât:
“Bine că nu m-ai pus să prestez, şi după aceea să-mi spui că nu ai cu ce să faci deconturi şi să achiţi onorarii, că te omoram cu mâna mea.”
Postez acest anunţ DOAR pentru a-i anunţa pe oamenii care se pregăteau să călătorească până la Cluj pentru noi să şadă ogoiţi, că nu mai e cazul. Mai nou, justificarea “e criză!” dă liber la orice.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. queerasfolk says:

  vezi draga ca a avut wannabegay dreptate cand a zis ca dunareanu e un ciorditor ordinar? a bagat banii vostri la buzunar si v-a dat cu flit!

 2. Lorena Lupu says:

  Hai să nu ne lansăm în speculaţii. Repet: ar fi fost mai maronie situaţia dacă ne-am fi dus până acolo, şi am fi fost trase pe sfoară.

 3. queerasfolk says:

  ai un stil enervant de a tine partea tuturor jegosilor care nu merita chestia asta! de aia iei tzepe!

 4. Lorena Lupu says:

  E mai simplu să nu faci nimic şi să critici pe alţii, nu-i aşa? 😀 E calea sigură de a nu lua niciodată ţepe.

 5. queerasfolk says:

  oh, vai, am uitat ca tu nu suporti sa fii criticata niciodata. 😆

 6. Lorena Lupu says:

  Şi care e până la urmă problema ta?

  Ai vreun temei să mă critici? (În afară de plăcerea de a te lega de mine precum măgarul de gard).

  Mi-ai organizat tu vreun spectacol mai bine, şi ai de ce să critici pe altul care a făcut-o mai prost? Nu. Şi atunci nu pot decât să-ţi transmit tradiţionalul “Marş la coteţ!” Revino când vorbeşti în cunoştinţă de cauză.

 7. valer says:

  naşpa – dar bine că măcar v-au avertizat – fie şi cu două zile înainte ….

 8. Cum s-ar zice pe ardeleneste (ca tot trebuia sa fie la Cluj: No, mă, no, apo’ să n-o bagi in aia mă-sii pe numita “criza economică”? 😛 🙂

 9. Lorena Lupu says:

  Asta e. Or fi scene şi în Bukresh.

 10. thecreatrix says:

  …şi când te gândeşti că eu mi-am dus cizmele la reparat pt spectacolul ăsta (nu glumesc).

 11. Cristian says:

  Lorena, le ogoim aleanul potentialilor musafiri la piesa matale cu niste fotografii de la repetitii?

 12. Trexel says:

  ca oricum nu puteam veni, asa ca… rad si io acuma ca si ala ce se ridica din sicriu in “Tales from the crypt” daca va mai aduceti aminte 🙂

 13. Lorena Lupu says:

  în viaţa mea nu am înţeles cum pot unii oameni să se bucure de ghinionul altora. ce câştigi tu din asta? şi mai ales, ce crezi că demonstrezi cu atitudinea asta?

 14. gayincluj says:

  queerasfolk, e foarte urat din partea ta ca ma faci ciorditor ordinar. iar wannabegay nu are niciodata dreptate, ala doar fabuleaza…dar macar e boala la el. tu ai putea avea mai multa minte.
  Lorena stie foarte bine cum sta treaba. Cazarea, masa si transportul erau finantate. onorariul lor ii plateam din BUZUNARUL PROPRIU, fara ca cineva sa-mi dea un leu pentru asta. Efectiv eu nu am mai avut bani si nu le-am mai putut invita. Punct! Asa ca nu stiu care dintre noi e un ciorditor ordinar. Verifica te rog pe google cate actiuni, evenimente si altele le-am facut din banii PROPRII pentru ca am simtit ca e si de datoria mea sa sprijin la dezvoltarea comunitatii si schimbarea mentalitatilor. Deci e urat sa ma acuzi de furt. Dar e foarte usor pentru unii va voi sa aruncati cu kkt.

 15. Lorena Lupu says:

  Lorena a spus din primul moment, când s-a negociat includerea acestui festival în programul de la Cluj, că ea nu are de gând să joace pe ochi frumoşi. Şi a negociat nişte sume corespunzătoare efortului depus.

  Pe Lorena o interesează prea puţin de unde provin banii – din finanţări publice sau private. În fond, arta se face cu bani, şi construcţia oricărui spectacol costă o căruţă de bani. Poate trebuia cerută din prima clipă o sponsorizare care să acopere toate cheltuielile acestui spectacol. Care, între noi fie vorba, e conceput în aşa fel, încât să fie unul dintre cele mai accesibile de pe piaţă.

  E nasol să fii anunţat pe ultima sută de metri că ţi se anulează un spectacol la care ai muncit într-un ritm dement trei săptămâni, şi nu te-ai uitat la bani pentru a-l ridica şi a-l termina la timp. Şi când mizezi că ai de luat suma x pe data d.

  E nasol, dar nu e un capăt de ţară, pentru că, dacă e să contabilizăm părţile bune şi părţile proaste, eu încă am acest spectacol, cu toate drepturile de autor aferente, şi îl pot juca în conjuncturi mai favorabile.

 1. October 26, 2009

  […] organizatorii ar fi trebuit sa spuna inca de la inceput ca nu au bani nici pentru Gala, nici pentru acest spectacol. Insa va spun sincer, ambele anulari meritau sa existe doar pentru a se vedea intr-adevar […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading