S-a spart conducta cu idioţi

…şi e inundaţie în ţară! Se pare că asta e perioada în care mi se întâmplă numai chestii aiurea – sau aproape. Printre altele, încă un personaj care n-are treabă, şi mă tot pisălogeşte cu spamuri care conţin câte un link de youtube şi atât.

Unul – îl treci cu vederea. Hai şi pe al doilea. Hai şi pe al treilea. Câââh… hai şi pe al patrulea. Iniţial credeam că non-răspunsul meu e semn destul de clar că mă irită faza – având în vedere că orice om poate observa promptitudinea mea de a răspunde la chestii care mă interesează.

Dar nu. Bombardamentul cu linkuri de youtube continuă. Much to my despair.

Băi, “băeţi cucueţi” – aveţi impresia că un link de youtube suplineşte o conversaţie inteligentă? Dacă aveţi această impresie – cred că ar trebui să o revizuiţi urgent. Nu vorbesc în numele altora, poate altora le-o fi plăcând, dar guess what! Eu, când primesc link de pe youtube, îi dau close direct.

Prin bombardamentul youtube, individul strecoară o întrebare: de ce cartea mea are un copil pe copertă şi o femeie tânără pe spate? Adâncă întrebare, ce să spun! Cartea nu are un copil pe copertă ci o variantă a lui Sappho din Pompei, iar pe spate are reclama sponsorului. Dar de ce să nu fuţi omul la melodie cu o întrebare idioată, dacă tot ai net şi poţi?

Pe lângă toate astea, evident continuă teroarea youtube. Până când mă văd silită să îi scriu (decent, omeneşte, politicos):

“am si eu o rugaminte. nu imi mai trimite linkuri de pe youtube. stiu si eu sa accesez www.youtube.com daca vreau. multumesc. Lorena”

Şi, pentru voi cei care vă întrebaţi de ce devin agresivă – uite de ce! pentru că vorba bună nu duce nicăieri, şi ploaia de iutubăraie continuă. Revin (tot omeneşte, tot politicos):

“CRED CĂ TE-AM RUGAT SUFICIENT DE FRUMOS SĂ NU ÎMI MAI TRIMIŢI LINKURI DE YOUTUBE. MULŢUMESC. L.”

Evident, nimic! Futaiul la melodie goes on & on & on… Şi am izbucnit:

 “DE CÂTE ORI TREBUIE SĂ ŢI SE REPETE SĂ NU ÎMI MAI TRIMIŢI LINKURI DE PE YOUTUBE??????

DECI; POATE DACĂ ÎŢI SCRIU CUVINTELE UNUL CÂTE UNUL ÎNŢELEGI:

NU

ÎMI

MAI

TRIMITE

LINKURI

DE

PE

YOUTUBE!

Chiar nu se poate să ne înţelegem politicos? Trebuie să ne dăm IGNORE şi alte cele?”

Şi, clocotind de furie, scriam o primă versiune a acestei postări, când – minune. Răspuns:

“eu te-am intrebat ceva legat de o carte de a ta dar tu nu mi-ai raspuns..”

Ce legătură o fi având sezonul cu fazonul – adică nerăspunsul meu cu iutubăraia, Dumnezeule? îmi smulg eu părul din cap. Şi îl şi întreb:

“Si asta e motiv sa ma sufoci cu linkuri de pe youtube desi e a treia oara cand iti scriu sa incetezi? Nu prea vad logica. Pe bune.”

Şi, pe când scriam o versiune furioasă la culme a acestei postări, primesc ceea ce nu mă aşteptam să primesc. O formă oarecare de scuze. Fapt care m-a determinat să şterg acea primă versiune, convinsă cum sunt eu de capacitatea fiinţei umane de a se autodepăşi.

“sorry nu am stiut k te sup asa repede, promit sa nu iti mai trimit dak tu asa vrei..eu unul trimit la toti din lista mea :)..”

Bun, zic eu. Omul a înţeles. Atunci, nu îi demasc prostia, treacă de la mine, ni se întâmplă tuturor să greşim. Şi îi scriu împăciuitor:

“unde ma supar repede? e al treilea mesaj pe care ti-l trimit insistand sa incetezi cu linkurile de youtube. Asta numesti tu suparare repede?
OK, multumesc ca pe viitor nu imi mai trimiti. Toate cele bune. L.”

Şi consider cazul clasat.

Clasat? Ei, aş! Peste câteva ore, individul revine:

“oare la ce te-ai gandit cand ai spus k nu te superi repede?:)”

Deşi îi dădusem RE: deci putea vedea clar la ce mă referisem – la propriile lui cuvinte.

Oooooffff, iarăşi tu! mă apucă pe mine un nou val de disperare lungă, slabă şi zăludă ca toamna lui Topîrceanu. Şi îi scriu – în ideea de a fi lăsată naibii & dracului în pace:

“Nu am făcut decât să citez din ce ai scris tu: “sorry nu am stiut k te sup asa repede, promit sa nu iti mai trimit dak tu asa vrei. ”

Şi să spui că unul se supără repede după ce îţi cere de trei ori să nu mai faci o chestie, şi tu continui să o faci… e chiar aiurea. Dar, mă rog.

Pa! L.”

Dacă tu, stimate cititor, primeşti un astfel de mesaj, înţelegi, presupun, că omul încearcă să îţi semnalizeze din răspunteri: LASĂ-NEEEEE /LASĂ-NEEEEEE / CĂ NE-AI OMORÂÂÂÂÂÂÂT…

Şi, again, consider cazul clasat.

Şi, again, ei, aş!

4 (!!!!) mesaje mă aşteptau de la ciotăţeanul în cauză zicând aşa:

1. parca spune-ai k dai delete..sau te-ai concentrat prea mult 😀

(concentrat prea mult la ce? da, m-am concentrat. la cu totul alte chestii decât pisălogimea-voastră. dar nu răspund.)

2. dak iti dau eu delete?

(vai, ce rău o să-mi pară… de nu am cuvinte!)

3. dak ar fi sa iti dau eu delete cu siguranta iti va parea rau..?!

(o, da… n-o să mai aibă cine să mă plictisească. viaţa va fi paradisiac de frumoasă.)

4. si nu gandi aiurea tu ca nu le stii u pe toate..

(eh, când începe lumea să bată cîmpii despre ce ştiu / ce gândesc / ce cred eu, de parcă ar fi fost în vizită de lucru în creierul meu, se pune capacul. DELETE! BAN! CARTONAŞ ROŞU! PAAA!)

Acum, aştept liniştită înjurăturile tuturor celor care practică toate metodele de mai sus. Măcar să mai banez o gaşcă de terorişti.

 Later edit: nu, blogul ăsta nu se va transforma în “Istoria prostiei umane de la origini şi până în prezent.” Viitoarea mea postare va fi cu margarete şi bondăraşi – chiar dacă va trece un an până atunci!

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Lorena Lupu says:

  Care diletantism? Care driving prin cucuruz? A răspuns exact chestiilor pe care le-ai scris. Exact pe tonul cu pricina. Acum, dacă tu ai un ego sensibil care nu suportă băşcăul, ar trebui să mergi pe principiul: ce ţie nu-ţi place…

 2. papagigli says:

  LL
  Ce draci de mentiuni am facut eu referitoare la rascoala din ’89? Ce avea atingerea pe care i-am adus-o lui Ovidiu cu raposatu Ceusescu si cu unchiul smochinei, care sunt instiintat ca mi-a fost coleg, desi nu ma intereseaza nici colegialitatea lui, nici revolutionarismul si nici daca si-a luat sau nu fo parcela ?

 3. Lorena Lupu says:

  Uite, partea asta din comment are rost. Să zicem. Atacurile le păstrezi frumos pentru tine : încă nu s-a înţeles?

 4. papagigli says:

  Dar la tine nu s-a inteles ca daca nu-ti convine o parte din comment, sa-l tai pe tot? N-am nevoie de jumatati? Nu ma reprezinta. Asta e commentul tau. Ce-ti convine tie. Al meu l-ai ucidizat. Asta e si iti urez o noapte buna si pe miine la alti nervi 😉

 5. Lorena Lupu says:

  Pur şi simplu l-am curăţat de mitocănii. Dacă mitocăniile erau “viaţa” commentului – asta e. Şi, pe bune – nu am chef de alţi nervi. Nu ţin blogul ăsta pentru a îndura cicăleala oamenilor care nu au altceva mai bun de făcut.
  Repet – iar şi iar – caută bloguri care să îţi guste stilul. Eu încep să obosesc. Rău de tot.

 6. andra says:

  iar am o criză şi n-am pastile – trebuie să mă revărs undeva. Nu am unde altundeva. UAAAAAAAA!

 7. Lorena Lupu says:

  da, ştiu. sunt unele lucruri imposibil de controlat. 😉

 8. o smochina says:

  @papagigli: Chiar daca noi nu vorbim observ ca poti sa asculti uneori.
  Daca ai fost coleg cu ovidiu acolo nu ma bag, nu am de unde sa stiu.
  Dar daca ai fost coleg cu unchiul meu inseamna ca ai terminat conservatorul la Budapesta. Sau poate nu. Poate ati cantat/interpretat impreuna pe scena operei din Budapesta. Dar stii ceva? Nu asta conteaza si nu asta ma face sa cred ca nu la el te referi cand vorbesti de colegialitate ci faptul ca tu pari a fi putin mai tanar decat unchiul meu. Adica! Mult mai tanar. Desi… poate ca l-ai prins in ultimii lui ani de cariera. Nu si-a luat nici o parcela. A fost exmatriculat in ultimul an de conservator, gonit de ai lui si inchis. I-au dat totusi o vioara (desi vocea i-a folosit mai mult) asta dupa ce l-au eliberat si l-au lasat sa-si termine conservatorul. In alte cuvinte, i-au dat mai mult decat o parcela. E mai bine acum? Nu e un martir, nu e un erou. E mai degraba unul dintre nebunii aia care nu accepta sa-si traiasca viata decat in conditiile impuse de ei. S-a intamplat doar ca ceea ce vroia pentru el sa fie si frumos pentru restul lumii. Nu ma pot sifona orice ar spune oricine de el. Daca cineva are o problema cu el, o discuta cu el. Oricum am scris exagerat de mult de el. Asta pentru ca e singurul om pe care-l cunosc care sa fi participat la vreo revolutie si pentru ca uneori ma las purtata de val in a vorbi de oamenii care mi s-au lipit de suflet. Sau poate si pentru ca mi s-a facut dor de el… Asta e! Scuze pentru diluare dar toti ne avem slabiciunea. Unii la temperament, altii la inima. Unii, printre care ma si numar, o au la amandoua.
  O.k. Singura mentiune care m-a facut pe mine sa ma gandesc la ’89 a fost chiar “raposatu”. Nu stiu de nici o alta manifestare(revolutie) in care sa fi fost un “raposat”. Nu ca al nostru. Poate aflu acum. Si nici de vreo revolutie antimitocanie oficiala. Sunt sigura ca exista totusi o legatura intre raposat si revolutionari(unii revolutionari).
  Nu cred ca ceva din mine sau din tine vrea(sau poate) sa nasca frica in altcineva. Si nu m-as simti umilita sa nu vorbesti cu mine.
  Partea buna e ca sentimentul e reciproc!
  Buna dimineata.

 9. Lorena Lupu says:

  o smochină: nu prea cred că ai cu cine – dar bine că te străduieşti. 🙂

 10. papagigli says:

  o smochina
  Vorbesc cu tine. De ce n-as face-o? Uite unele explicatii la nedumeririle tale
  1. Colegialitatea se referea strict la rascoala din 89′. Si nu am nimic impotriva celor care nu au stat ascunsi sub pat in acele zile. Pe blogul meu la “lirica papala” citeste “Popota” si ai sa te edifici. N-am sa-ti enumar studiile superioare pe care le-am urmat, pen’ ca n-am motive, dar exista posibilitatea de a avea o virsta comparabila cu a unchiului tau.
  2. Nu am facut nici o referire la ani ’89. Era doar o parodiere a “chemarii la lupta” formulata de Ovidiu.
  3. “Raposatul” din commentul meu era Ovidiu, poetul in exil la pontul Euxin, nu Ceasca.
  4. N-am nimic personal cu tine, si nici nu nutresc sentimentul pe care-l descrii. Am insa puncte de vedere si in general le exprim. Pacat ca aici libertatea de exprimare e ingradita, asa ca n-am de unde stii nici daca acest comment iti va parveni.
  O zi frumoasa si tie!

 11. Lorena Lupu says:

  Unora le repeţi de o mie de ori şi tot insistă să facă pe proştii – în ciuda pericolului de a rămâne aşa 😆 : nu libertatea de exprimare e îngrădită, ci libertatea la insulte. Câtă vreme limbajul e decent, şi văd doar argumente, nu adjective care să caracterizeze în fel şi chip adversarul – nu am de ce să nu dau ok.

 12. papagigli says:

  LL
  Tu stii ce susti sau iti place sa te citesti? Libertate de exprimare inseamna ca te poti exprima liber fara restrictii, cind apare o restrictie, se cheama ca-i ingradita. De aceea Blogul meu se numeste Orice, Oricind, Oricum (sta-i semnificatia “libertatii de exprimare”). Si nu ca ar avea trei oua, desi dupa cum vezi, are 😀 , dar n-ai sa vezi injuraturi la comentarii. Trivialitati da. Asta una, iar in al doilea rind, a incerca sa-i destupi pe altii, nu inseamna a face pe prostu’ 😀 Tot simpatica ai ramas si dupa noaptea asta!
  o smochina
  As avea si o sugestie, pe care evident poti s-o ignori, pe viitor cind nu intelegi ceva, intreaba intii si pe urma hotaraste daca merita sa te lansezi in a ironiza commentul respectiv.

 13. Lorena Lupu says:

  Una la mână: “susţii” se scrie cu doi de “i” – poate nu foarte important pentru unii, dar pentru mine contează.
  Două la mână: îngrădirile impuse de mine au apărut în urma abuzurilor comise de voi. Vă restricţionez doar în măsura în care mă obligaţi să o fac. Şi, precum vezi, am dat accept cantităţii de informaţie existentă în comentarii – adică părţii relevante.

  Regulile de pe blogul tău te privesc – nu mă interesează. Dar nici nu ai turma de stalkeri pe care o am eu – aşa că ai o viaţă mult mai uşoară.

  Nu în ultimul rând: dacă eu îţi tot spun că rezerv dreptul de a păstra informaţia şi a elimina insultele – păstrarea informaţiei = libertate de exprimare, minciunile gen “libertate îngrădită de exprimare” le consider drept tentative de a face pe prostul. De vreme ce prost nu eşti.

 14. papagigli says:

  LL
  Trebuie sa admit ca regula referitoare la verbele la care dublarea “i”ului din coada e permisa, n-o stapinesc si imi cer scuze. Si asta pentru ca in 20 de ani mai uiti una, alta. Dar promit sa ma pun la punct 😉
  Cit priveste ingradirea, nu spun ca n-ai dreptul, e doar blogul tau, dar de ce te deranjaza cind o afirm? Bottom line e ca la tine pe blog, libertatea de exprimare e ingradita. Ca ai motive s-o faci sau nu, e treaba ta. Ce am contestat nu e faptul ca tai commenturile care te deranjaza, dar ca le ciuntesti si cu asta nu sunt de acord. Cine a pus commentul respectiv, l-a pus sa fie citit asa cum e. Nu-ti place, taie-l, dar nu-l fasona asa cum crezi tu de cuviinta. Ce zici? Ne-am inteles de data asta? Citeodata-mi vine sa-ti trag una la cur, dar cu toata dragostea 😉

 15. Lorena Lupu says:

  Frate, se pare că iar trebuie să o scriu pe cuvinte:

  CÂND

  EDITEZ

  UN

  COMMENT

  PĂSTREZ

  CONŢINUTUL

  RELEVANT

  ŞI

  TAI

  INSULTELE.

  Chiar dacă nu recunoşti, în cazul tău a funcţionat super ok strategia – pentru simplul fapt că ultimele comentarii adresate smochinei n-au mai necesitat editare. Ceea ce e mare lucru.

 16. papagigli says:

  LL
  “Frate, se pare că iar trebuie să o scriu pe cuvinte:” Pina acum pe ce o scrisesei? Pe vine? 😀 Esti mai simpatica decit iti imaginezi. Daca ai fi pe-aproape te-as pupa 😀

 17. Lorena Lupu says:

  Până acum scrisesem pe propoziţii. Dar pe propoziţii e inutil.

 18. papagigli says:

  LL
  Acum se pare ca esti cea care se autocomplimenteaza gratuit: “în cazul tău a funcţionat super ok strategia”
  Aici te-nseli. S-a trecut, pur si simplu, de la o strada cu dublusens, dar plina de gropi, la una fara gropi. Ce a functionat a fost schimbarea de ton a smochinei. Ea si numai ea, m-a determinat sa abordez o atitudine concilianta, renuntind la “gropi”.
  Tu in schimb ma inciti, ceea ce e mai mult o intersectie cu sens giratoriu, in care am sa ma invirt, poate mult si poate bine 😉 Iar cind ametesc, ca ma cam ametesti din cind in cind, am sa ti-o spun, dar in felul meu duios 😀

 19. Lorena Lupu says:

  Greşit! Ce-a funcţionat a fost faptul că ţi-am şters mitocăniile din comentarii, şi am lăsat informaţia simplă şi clară, să înţeleagă omul ce vrei de fapt. Dacă le lăsam aşa, presupun că şi smochina se simţea lezată şi îţi răspundea în ton cu tine – şi circul continua mult şi bine.
  De-aia e minunat să poţi edita comments. Pentru că asta impune un anumit nivel dialogului.

 20. papagigli says:

  M-ai convins. Esti cea mai dulce terorista 😉

 21. dreamingjewel says:

  La naiba, apropo de conducta cu idioţi, cred că tocmai am întâlnit încrucişarea dintre pisălogii youtube şi moşul din metrou, adică dintre idioţenia sâcîitoare şi paranoia agresivă. Am ieşit în Cişmigiu cu o prietenă, la o bere (bon, ca să fiu sinceră, la două beri per cap de muiere – slăbuţ de altfel). La plecare, fix după ce am luat-o fiecare pe drumul ei, mă trezesc cu un individ care încerca să îmi zică ceva, în mod insistent. Iniţial, îi dau “Ignore”. Moftangiul insistă. Eu dau din nou “Ignore”. Mitocanul, nimic! Eu mă gândesc că poate mă cred eu prea divă (ceea ce nu sunt) şi că tipul o fi având nevoie de vreo informaţie. Scot căştile din urechi şi coate-goale îmi zice: “Auzi, nu mai ieşi cu fata aia”. WTF?! Man, e imposibil ca unul ca tine să o cunoască pe amica mea şi oricum eu nu îmi aleg prietenele din categoria nefrecventabilă. Eu şi prietenele mele suntem disperant de banale. Deci hai să îţi propun o schemă: eu îmi pun căştile pe urechi, tu dispari şi uităm amândoi că ne-am întâlnit vreodată.
  Noooo! Mangafaua insistă. Eu îl huşui ca pe muşte. Caiafa mi se pune înainte, îmi flutură prin faţa ochilor o legitimaţie care putea să fie a lui Goguţă Pârcălabul sau a lui Ulea Spătarul, pentru că la lumina felinarelor nu se vedea nimic şi, în final, mă înhaţă de braţ.
  Întrucât pshiopatologia, adică felul în care oamenii se ţăcănesc, mă fascinează în general, aş fi ascultat probabil ce zicea, dacă idiotul nu mi s-ar fi pus în cale, nu m-ar fi apucat de braţ (!!!!!!!!!) şi nu mi-ar fi zis ceva care începea cu “Ascultă, măi fată!”. (Mă rog, şi să nu fi fost 21.30, oră după care eu devin paranoică.) El a zis ceva din care am auzit doar cuvintele “urât㔺i “curvă” raportate la prietena mea, care nu e nici una nici alta, iar eu i-am zis ceva legat de raporturile pe care poate să le aibă fie cu mă-sa, fie cu rudele ei răposate, că mă enervasem atât de tare încât nu îmi mai aduc aminte detaliile exacte.
  Aşa că acuma mă întreb şi eu de una singură: ce dracu a fost asta?!
  P.S. Cred că prefer linkurile la youtube….

 22. papagigli says:

  jewel
  Eu cred ca vroia sa te invite la concert la Atheneu, dar din fisticeala a uitat mesajul. Oricum, misto povestita patania pe care in memorii ai putea-o intitula “Doritorii de fut ai Cismigiului” 😀

 23. Andra says:

  Imi pare rau ca revin in nestire, dar daca s-a spart conducta de idioti, se pare ca am venit si eu pe conducta si mi-e greu sa inteleg ca ar fi cazul sa ma duc dracului.

 24. Lorena Lupu says:

  jewel: nasol moment. dar asta e, trăim într-o lume ciudată.

  papagigli: well… poate fata nu ar folosi argou în memorii.

  Andra: băi, frate, mă mai ţăcăni mult la cap? Stai în banca ta şi lasă-mă naibii în pace, ce nu înţelegi? Jur că voi posta de acum înainte fiecare comentariu pe care mi-l trimiţi – parţial editate, desigur. 🙂

 25. andra says:

  recunosc că ştiam de faptul că eşti hărţuită de o psihopată, dar te-am minţit ca o scorpie nemernică. Asta după ce tu te-ai purtat mereu ok cu mine şi m-ai tratat ca pe o prietenă.

  Asta e, sunt un caracter de căcat. Ce să fac?

 26. Lorena Lupu says:

  Nimic. Încearcă să trăieşti în continuare cu caracterul tău de căcat. Vezi dacă reuşeşti să te suporţi.

 27. andra says:

  lorena, cand eu si tu eram prietene, zburau porcii. sau cand tu m-ai tratat pe mine ca pe o prietena. da, ma, eu ma suport si o groaza de alti oameni cu adevarat interesanti.

 28. Lorena Lupu says:

  mă rog – atunci ai simulat tare bine chestia asta. nota zece pentru ipocrizie.

  iar dacă negi că m-am purtat prieteneşte cu tine – până mi-ai dat motive să nu o mai fac – e clar că adevărul e egal cu zero, din punctul tău de vedere. Deci, poţi abera orice, oricât.

  Păi şi dacă te suportă atâţia oameni interesanţi – de ce nu staţi pe capul, timpul şi nervii ălora – de ce staţi să postaţi tone de moloz pe blogul meu neinteresant? Asta nu înţeleg.

 29. andra says:

  tu nu intelegi multe, dar se intelege de ce nu intelegi. intelegi [totusi]? acum chiar ca ma opresc, indiferent de ce ai mai scrie. 🙂

 30. Lorena Lupu says:

  într-adevăr nu înţeleg multe. nu înţeleg cum mă-sa poţi să ieşi în oraş cu un om de mai multe ori, să-i zâmbeşti, aparent sincer, să vorbeşti cu el, aparent sincer – şi să-i bagi cuţite în spate. Sau să încurajezi pe altul să i le bage.
  Nici nu vreau să înţeleg, şi sper să nu înţeleg vreodată.

 31. papagigli says:

  Ah! Asta inca nu vazusem pe blog. Lupte intre gagici, tavalinduse-n dulceturi, cu sutiene si chilotei cu ata-n cur, zburind in toate directiile. De ce v-oti fi oprit, nu stiu, ca inca nu s-a stabilit cistigatoarea? 😀

 32. Lorena Lupu says:

  Nu, conflictul meu nu e de fapt cu ea, ci cu prietena ei psihopată, maria, care până nu demult mă teroriza – de câte şase ori pe zi uneori – cele mai demente şi mai aberante înjurături. Acum am reuşit să o banez de pe toate ip-urile, adresele de mail şi linkurile posibile. Ce o fi având cu viaţa mea femeia respectivă, de nu are altă preocupare toată ziua – nu ştiu.

  Şi de fapt, conflictul meu nu e nici cu aia – că nu are nici un rost să porţi pică unui om bolnav. Destul că îi poartă pică mama natură – şi a făcut-o aşa.

  Şi de fapt – nu există nici un conflict. Pe psihopată am eliminat-o din joc, iar andra – e dreptul ei de femeie matură şi vaccinată să se aciueze cu ce lepre consideră de cuviinţă.

 33. papagigli says:

  LL
  Se pare ca esti obsedanta. Interesant e ca esti pentru ambele sexe. 😉

 34. Lorena Lupu says:

  Păi nu se numeşte blogul La Nouvelle Sappho? Ar trebui să cânt: “Mă iubeşte fomeileeee…” 😀

 35. o smochina says:

  Au! Inca o maria.

 36. Lorena Lupu says:

  Am mai avut vreuna şi înainte? nu îmi amintesc.

 37. o smochina says:

  Nu m-am cerut niciodata inapoi.

 38. Fără Sens says:

  Merită să-ţi baţi atât capul cu ăştia ? Şi să le mai şi acorzi un post ?
  Trebuie să laşi omul să se plictisească . După ce se îneacă în suc propiu , scapi de el 😛

 39. andra says:

  sper ca ti-ai dat seama ca cearta din virtual se va termina in realitate la un moment bine dat.

 40. Lorena Lupu says:

  fără sens: ai perfectă dreptate.

  andra: băi, dar voi chiar nu aveţi ruşine? deci… după ce scîrba aia de amică a ta m-a hărţuit săptămâni întregi cu zeci de mesaje insultătoare, şi tu mă minţeai fără jenă, tot tu eşti aia cu gură mare?
  go see a doctor, both of you. e tot ce vă pot sfătui, cu toată mila.

 41. Danuta says:

  vai , nu mai sunt in top? Sau eu sunt la alta categorie…stii ceva? timpul le rezolva pe toate, prietenii, amicitii, iubiri.Cand ai asteptari mai putine, viata e mai frumoasa.

 42. da, e ok ce mi-ai zis. nu’s obisnuit cu atata miorlaila. nici nu ma bag in seama prea mult. e ok. e felul tau de a fi… nush, nu ma intereseaza. mai bea omu si mai scoate niste draci din el. dar, nu am scos draci ca sa te enervez pe tine. e ciudat ca m-am resemnat sa-i am in mine. citindu-te. 🙂 n-am reusit sa scot nimik. decat ce scoti tu tot timpul pe-acilea. o miorlaila. nu-mi mai scrie. nu ma int. mai bine trimite-mi cartile. citesc tot ce pot. ioi. te-am vazut in pozele dianei iepure. cred ca am mai zis. de aia am intrat pe situl tau, voiama sa te rog sa-mi trimiti makr un volum de-al tau. o chestie mai oficioasa. dar renuntasem, citind toate kkturile astea. si-am inceput sa bag comentarii de kkt

 43. nici nu stiu de pula mea caut aci…

 44. Lorena Lupu says:

  Care miorlăială, băiatule? E o înşiruire seacă şi obiectivă de chestii care pot enerva la culme un om. (Nu ştiu cum se dau câte unii mari intelectuali – dar comentariile lor arată că sunt incapabili să desprindă esenţialul unui text.)

  Să fie clar un lucru: când scriu pentru alţii, îmi supraveghez stilul şi am mare grijă ce şi cum spun. Dar când scriu pe blogul meu… buey, frate, câtă vreme nu plăteşti abonament la mine, fă-ţi reclamaţiile sul şi bagă-ţi-le unde consideri că îi stă bine unui sul să stea.

  Iar dacă vrei cărţile mele, există librării. Sau site-ul editurii Tritonic.

 45. [idiot] says:

  uf, ce m-am speriat cand am citit titlul! 😉

  P.S. la cat am derulat in jos, nu m-as mira sa comentez a doua oara aici… poate ca am si CITIT a doua oara postarea, fara sa-mi dau seama… poate ca si acest comentariu este identic cu unul mai vechi de-al meu!… (trebuie sa-mi urmez impacat destinul idiot)

  dar am vorbit detul despre mine. tu? ce mai faci 🙂

 46. Lorena Lupu says:

  te temeai de concurenţă? 😛 😛 😛
  nu, n-ai mai comentat aici. aici sunt doar idioţi autentici, nu idiot wannabes, ca tine. tătici!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: