Să-mi explice şi mie cineva o chestie

Ştire românească: 

 

Gigel a declarat că nu băuse decât două beri, înainte să bage cuţitul în taică-su. “N-am băut decât două beri, înainte să bag cuţitul în tata”, a zis el. 

 

Why is this? 

 

Ştire străină: 

 

Gigel n-are nevoie de mult alcool să i se declanşeze pornirile. Sau, cel puţin, aşa pretinde. “N-am băut decât două beri, înainte să bag cuţitul în tata”, a zis el. 

 

De ce ei pot? 

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

7 Responses

 1. Aliona says:

  Exact din acest motiv citesc stirile straine de obicei…

 2. sufraget says:

  Gresit si la strainezi. Gigel n-a bagat cutitul in domnul taica-su pentru ca era baut. Ci pentru ca a fost abuzat sexual in copilarie.
  Sau pentru ca n-a fost?

 3. Daniela says:

  cele straine au putin mai mult tact!:))

 4. Lotus says:

  Ei pot pentru că berea noastră este foarte tare. Ajung două halbe de beri ca să le trezească potența. Unde mai pui că îi fură și vânzătorul la gramaj! Am putea face o reclamă la berea românească: Bei două și te-ai dus! Sau și mai bine, cu reporteri în rolul principal: Nici n-a apucat să pună gura pe bere, și a produs știrea!

 5. matrixbrain says:

  Ce-mi place e ca Gigel foloseste corect “decat”-ul. Cred ca de la bere … Daca bea decat doua pahare de vin, precis gresea tinta, inclusiv iexprimalea.
  De ce pot? Pentru ca sunt favorizati. Li se construiesc drumuri sanatoase, batatorite chiar de parinti, iar ministerul dezvatamantului le croieste adevarate autostrazi.
  Pe bune acu’. Era la A1, parca, (?) invitata la diva aceea blonda (Simona cu acces direct si negut finut), o fiica de ambasador care cica vrea sa-i ia lu’ fii-su casa muncind ca freelancer. Rebelul are 13 ani, e varza la scoala, traieste (vietuieste adica) la bunica din partea tatalui, iar ma-sa, fiica ambasadorului, scoate banii din prostitutie (asta spusa pe fata, pe generic, in direct la TV). Contratenor cu educatia in platou era nici mai mult, ba putin sub tonica, nemaivazutul cam de mult timp Lazarus, omul cu o mie de facultati mintale, dar licenta pare luata mai pe inserate. Cu toata indiferenta, am remarcat ca totusi Lazarica nu avea sfaturi rele de dat. Ma-sa lu’ rebelu’ nu avea chef de luat. Vanduse o casa, mai vanduse alta … si acum facea meseria aia veche sa-i faca lu’ fii-su hogeac. La 20 de ani ala da in cap (dupa Lazarus citire, si bine zice). Bunica-sa (soacra muncitoarei cu placerile) avea 450 RON pensie, la care se mai adaugau 180 pensie alimentara (pensia aprozar s-a dezinstitutionalizat … ar mai fi legume-fructe) din partea mamei. Simona afost, recunosc destul de echilibrata si echidistamba, dar prezentarea cazului la ore cu audienta de neam prost e fara explicatie logica. Maine poimaine vor fi luate mamele la rapanghela ca nu ies la produs ca vor plozii casa. Cu televizorul sa mai mintit. Deci e prost. Pusa emisiunea.
  Investitia in cultura da profit, dar pe termen lung. Cultura in sine, spre deosebire de cea a graului, e planta perena, creste greu. Nu se iriga decat de la biblioteca, nu de la Canal D. Parca suntem o tara circ. Tot ce misca (vorba Lorenei) misca pe ritm de manele, dezbaterile sunt agramate, fara cap si coada, scandalurile sunt preluate si inflorite, ba li se mai arunca si cateva paie din specia Capatostylus Brancusae wowbizzae. Cine sunt specimenele astea? Cine le-a legitimat pe ei sa faca audienta? Ceneaule, nifomaniacii sunt printre noi, ne fac felul pe termen lung, fix cat au ratele la FMI.
  Si acum sa punem punct.
  In 20 de ani vom fi mai rau. O sa avem ceasuri cu telefon implantate in retina cu memorie de trei Terre. O sa ne incapa trei pamanturi de memorie in fiecare ochi. Generatiile de aur (mor dupa sintagma asta) vor fi oale si fosfati, meseriile ne-au cam disparut deja, o sa plece si Dacia (macar Decebal sa ramana, sa-i apere pe tarabostes de furiile dusmane). Pana si Mazare nu va mai fi, cat e el acu’ de salsa-boy. Cat despre cutite, sunt pe toate drumurile.

  Si totusi, pentru a mai gasi un nod in papurisul intrebarii aruncata asa, la deruta, de Lorena, trebuia un
  “Motto”:
  “Fimeia vinata azi la ochi e aceeasi fimeia bosumflata di ieri”
  (Proverb vasluian, un soi de klingonieni)
  Violenta in famile naste monstri vii (preluare dupa cineva, nu-l cunoasteti voi, dar se stie el)
  (Mi-e somn, nu mai corectez)

 6. ILUZIA says:

  pai are o continuare subanteleasa: nu bause decat 2 beri ca altfel o viola si pe ma-sa .

 7. Dan says:

  Loryyyyy, esti tare!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: