Scaldă-te în lumina frumuseții!

Una dintre afirmațiile cu care gigeii – nu, nu toți bărbații sunt gigei; cei blânzi, educați și empatici sunt domni gigei. Haha, glumă. Reîncep: Una dintre afirmațiile cu care gigeii mă scot de fiecare dată din sărite este: „Nu ai nevoie de machiaj.”

Unu la mână: E vorba de nevoile mele, deci eu decid de ce am nevoie, nu tu. Cât timp eu nu vin la masa ta din crâșmă să-ți spun că nu ai nevoie de ce e-n halbă, tu nu vii să-mi spui dacă am sau nu nevoie de machiaj.

Două la mână: Nu e vorba doar de nevoie. E vorba și de plăcere. Eu, când concep combinații de culori, mă distrez. Îmi place să inventez lookuri sofisticate. Pentru că vreau, pentru că pot și pentru că mă bucur.

Trei: E vorba și de motivație.

Mai ales când prinzi puțină dexteritate, te extragi din pat arătând ca moartea în vacanță, faci un duș, bei o cafea și, cu un machiaj transformativ bine conceput, începi să arăți de zici și tu că ești vie. Iar când ți-e drag ce vezi în oglindă, te miști altfel între oameni. Machiajul e medicamentul meu împotriva zilelor proaste.

Și patru: E vorba de surpriză.

Nu știi niciodată ce personaj poate ieși din pensulele tale. Eu, ca artist creator, ador acest lucru.

Acest articol e scris în colaborare cu Notino. Accesându-mi linkul, îmi aduci venituri. Și îi confirmi și lui Notino că merit continuarea colaborării, iar asta înseamnă mai mult content despre frumusețe. Câștig și eu, câștigați și voi.

Săptămâna asta, până pe 10 septembrie inclusiv, frumusețea e regină pe site-ul Notino. Tu îi poți vizita pe linkul meu (AICI) și poți azvârli codul beauty la checkout, să obții reduceri de până la 30% la toate produsele de machiaj.

Pentru că ești o beauty, și pentru că te poți pune în valoare.

Și pentru inspirație, hai să trecem în evidență principalele trenduri de frumusețe ale anului 2023.

1. French Riviera Face

Ce e mai sexy decât naturalețea? Aparența mult îmbunătățită a naturaleții.

Esența ideii de French Riviera Face e un look de machiaj aparent minimalist. Un fond de ten care anulează toate imperfecțiunile feței, dar pare suficient de natural încât să ai impresia că așa m-am născut. Fard de obraz și bronzer din belșug, să coloreze fața cu culorile calde ale unei veri petrecute pe un iaht luxos. Și ochii machiați în nuanțe naturale, să pară că nu e nimic acolo.

OK, ar fi fost nevoie și de un ruj roșu intens pentru un French Riviera Face veritabil, dar… e și mâine o zi.

2. Cat eye revine la modă.

Cat eye înseamnă, pur și simplu, ochi migdalați de pisică, conturați cu un eyeliner intens, pigmentat, rezistent, loial ca Ana lui Manole.

Ăsta iese periodic din trenduri, dar revine mereu pe poziție. Nu are cum să nu revină. Nimic nu pune în valoare ochii, indiferent de culoare, formă, dimensiuni, ca un cat eye. Cat eye mărește ochii, îi lungește, le conferă senzualitate și profunzime misterioasă. Arată-mi orice tipă random de pe stradă. Îi facem un cat eye și devine o frumusețe.

3. Culorile curcubeului

Putem spune că vara asta a fost tropicală și nu exagerăm. Corect?

Tropical a fost și streetwearul verii. Cu multe combinații de culori intense, vii, strălucitoare. Iar româncele noastre nu prea au curaj cu pensula, dar în străinătate, s-au purtat cu curaj culori tari, pline de pasiune. Dacă avem o junglă învăluită în caniculă în jur, nimeni nu ne oprește să fim păsări exotice.

Nuanțele metalice de farduri

Industria frumuseții a evoluat mult în ultima vreme. Și a perfecționat aceste nuanțe metalice, intense, persistente și pigmentate, care te fac să strălucești chiar și pentru un spectator de la etajul zece. Poate că paletele de farduri ale lui Jeffree Star sunt ciudățele în cutiile lor care arată ca niște coșciuge. Dar pigmentul și sclipirea sunt inegalabile.

Și regele tuturor trendurilor, derivat din succesul copleșitor al filmului Barbie: lookul de păpușă.

Da, știu, asta e poza mea de acum doi ani. Așa sunt eu, ghicesc trenduri în globul de cristal, ca Baba Omida. Dar uită-te adânc în ochii mei fardați cu roz și spune-mi că n-am anticipat trendul Barbie ca un Nostradamus cu ovare. Hai, te provoc.

***

Pe scurt, machiajul e cheia care îți dezlănțuie creativitatea și îți iluminează frumusețea. Bucură-te de frumusețea fiecărei zile și nu rata să fii frumoasă și azi, și mâine. Și în fiecare zi de acum încolo.

Click pe poza de mai jos, și nu uita să introduci codul beauty. Frumusețea ta e eternă. Codul beauty, însă, durează până duminică, pe 10 septembrie, la 23:59.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading