Selecţia publicului la "Românii au talent"

Anunţ angajare: “Ştii să plângi la comandă? Ştii să mimezi orgasmul simplu, orgasmul multiplu şi orgasmul cervical la comandă? Ştii să trăieşti spasm catharctic metempsihotic şi apocaliptic la comandă? Sună la…”

Acum pe bune, vouă nu vi se pare că publicul de la “Românii au talent” e nenatural în reacţii? Cască o grasă gura să scoată un tril – trei adolescenţi plâng de zor. De la prima căscare de gură, nene! Şi Andra. Mă rog, de la o femeie în ultimele luni de sarcină te aştepţi să plângă din orice, dar de la trei puştani care mănâncă aripioare la KFC, comandă pizza la Jerry’s şi joacă WoW nu. Trei puştani români normali se uită la un clip cu Monserrat Caballe şi singura lor concluzie e “Hăhă, ce grasăăă!”

OK, don’t get me wrong, e de o mie de ori mai ok decât publicul vizibil plictisit de la “Un show păcătos”, de pildă şi reacţiile lor vizibil scremute. Măcar cei trăirişti de la “Românii au talent” au reacţii relativ autentice – de unde deducem că toţi – toţi sunt actori profesionişti. Le-a tăiat statul 25% din puţinul pe care îl luau – s-au dus cu mic cu mare la “Românii au talent”, să joace rolul “publicul”. Dar dacă tot îl joacă, de ce să nu joace un public român credibil? Singurul om care reacţionează normal la show-ul ăla e Mihai Petre. Sau şi Moisescu e gravidă?

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Watson says:

  ador grasele, îmi place păpușea. sper să nu afle șefu’

 2. Lorena Lupu says:

  Dar nu plângi la ele.

 3. coramica says:

  Am vazut si in alte tari reactii artificiale, de pilda in emisiunea aia de pe Euforia cu decorarea caselor. Perechile plecau in voiaj de nunta, lasau sa li se redecoreze casa, iar la intoarcere, exclamau cate un “Oh, my Gooood” de iti venea sa fugi de ei. Cred ca “dau bine ” la public reactiile astea, eu stiu?

 4. aritsch says:

  De multe ori reactiile sunt puse la montaj – e posibil sa fie sincere de tot, dar la cu totul altceva.

 5. danboeriu says:

  oricum, vorbind de show-ul ăsta, am observat un lucru îmbucurător: avem mult mai puţini tâmpiţi pe cap de locuitor decât americanii ori britanicii. la ăia chiar te iei cu mâinile de cap când vezi ce lighioane vin la preselecţii.

  • aritsch says:

   Asta, sau avem mai multe inhibitii pe cap de locuitor 🙂

   • danboeriu says:

    păi şi ăsta ar fi tot e un lucru îmbucurător, dacă lipsa inhibiţiei ne-ar face să ne ridicăm poalele-n cap la teveu.

   • Lorena Lupu says:

    inhibiţii? să fim serioşi. i-a pus protv-ul pe fugă de la preselecţiile locale. deci andra ştia foarte bine show-ul fiecăruia încă din preselecţii.

    şi nu’ş cum se face, dar eu nu am plâns a doua oară când am văzut “Pe aripile vântului”. Deci, treb’e talent să plângi mereu ca prima oară.

    • danboeriu says:

     dar cred că la preselecţii e un alt juriu, nu aşa funcţionează? nişte oameni care-i triază şi îi trimit la preselecţiile televizate, unde-s ăştia trei (andra, moisescu şi petre). io aşa ştiam.

 6. cris says:

  ce am vazut noi la televizor este un montaj de-a valma, fara sa respecte neaparat ce s-a intamplat in sala ( am observat o secventa cu niste tineri care aplaudau, ce au repetat-o de cel putin 5 ori, pt. momente “artistice” diferite); nu inteleg a cui a fost ideea stralucita a unui astfel de montaj, dar a contribuit la ideea de fals de care se plang multi din cei ce au vazut show-ul

 7. dadatroll says:

  Aia nui nimica da tieti plac Eugenia?

 8. lelynx says:

  pai cum vrei sa faca si publicu’ saracu’ , joaca si el cum ii show-ul;
  hmda, mai poa’ sa faca ceva totusi
  vrun manel rock di pomarla de-o pilda
  io-te asa:

  ca daca tot e buleala, macar sa fie mare si groasa
  si aia dupa public se cunoaste, dc e lesinata, lesinat ii si el sarmanelu’
  da mai ma gandeam io ca daca show-urile proaste ar avea regizori destepti cred ca ar face urmatoarea schema:
  ar baga pe boxa publicul de la un spectacol mai rasarit
  si in unele cazuri ar mai lucra si la tilul
  de exemplu: “Romanii le are ” sau dupa caz poa’ sa se combine sau sa se elimine prin aste trei cuvinte, cu vreun ochi ori vreun dinte, ca tot era o rima celebra prin’98-’99
  btw de vremurile alea , parca aveau mai multa viata oamenii in ei p-atunci mdeah … 🙂

  cred ca ne pun astia ceva in apa 🙂 (mormoloci ?)

 9. La fel de tare si editia a doua, unii chiar merita sa mearga mai departe insa unii cred ca mai degraba se pot inscrie la categoria berceni..via spital 9..cred ca-i de bagat si ,,profa cu copilu sf”..a avut noroc Mihai Petre ca nu si-a luat o cola in ,,freza” :)) iar la categoria surprize surprize…cea mai tare a fost Andra…la venirea lui Maruta :))

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: