Te-ai amorezat de o materialistă. Ce faci?

Un amic mă pisează pe Messenger (să râdem) cu confesiunile unui amic al lui care iubeşte o materialistă. Io am de tradus şi mă enervează grav amândoi. Fraierul, pentru că e fraier. Ălălalt, pentru că se dă prieten, dar tratează cu superficialitate o problemă. Ca să scap de pisălogeală, iată soluţia.

Averea e o artă

Există virtuozi ai viorii, virtuozi ai penelului şi virtuozi ai banilor. Nu, nu poate tot puletele să fie miliardar – trebuie un talent special. Uite, frate-miu. Din orice loc de muncă de căcat ştia să facă din căcat băţ şi să găsească surse subterane de bani. Altul murea de foame în acelaşi post, el prospera bine-mersi.
Pe scurt, virtuozul banilor ŞTIE CUM. Dacă ai 30 de ani şi te târâi cu chiu cu vai de la un salar la altul, e clar: NU AI ACEST TALENT. UITĂ MATERIALISTELE! CAUTĂ O FEMEIE MODESTĂ CARE TE VA IUBI PENTRU CE EŞTI ŞI TE VA AŞTEPTA FĂRĂ PRETENŢII CU OALA DE CIORBĂ ACASĂ.

Wrong Path

Câştig la Loto, împrumuturi, cârpăceli financiare de moment – toate astea îţi oferă bani PE TERMEN SCURT. Bani pe care o materialistă îi topeşte cât ai zice “topeşte”. Şi eşti iar la 0. Deci, repetă cu mine, fraiere: materialista mea vrea caşcaval-pă-termen-lung. Cârpăceala financiară de moment nu te va ajuta decât să amâni inevitabilul: faptul că te va părăsi pentru un adevărat virtuoz al banilor.

Right Path 1

Dialogul onest. “Fată, îs maţe-fripte-coate-goale. Pot oferi asta, asta şi asta. Dacă persoana mea / farmecul meu / etc. compensează, eşti binevenită în modesta mea garsonieră”. Cu ce o uluieşti: “Dat fiind că io nu îţi pot satisface toate pretenţiile, îţi ofer opţiunea unei relaţii deschise”. Materialista ta va cădea în cur şi va zice: “Oh, iubi, ce gentil eşti!”

Right Path 2

Imaginează-ţi că eşti Piticigratis. “Eşti urâtă, bă, urâtă cu spume, nici dracu’ nu te-ar fute, m-am consultat cu toţi colegii de muncă şi toţi zic că nu te-ar fute, uite te pun şi pe blog să zică şi comentacii că nu te-ar fute.” Aia o să plece spumegând şi nu-ţi va mai răspunde la telefoane, dar tu ştii măcar că te-ai răzbunat pentru impotenţa ta financiară.

Right Path 3

Începe o afacere CONCRETĂ. Nu cu baliverne pe net, nimic ce e cu baliverne pe net nu dă randament PĂ TERMEN LUNG, cum vrea materialista ta. Ce bani erau de luat pe net, i-a luat pe toţi zoso, că a fost primul cu ideea. Vinde scânduri, confecţionează pule de cauciuc, ascute creioane pe bani, plm. La început va fi greu şi pizda materialistă te va părăsi. Dar treptat te vei îmbogăţi şi vei începe să produci bani reali, iar pizda materialistă se va întoarce spăşită, spunând că ea de fapt te iubise, dar era tânără şi a greşit.

Bun, luaţi această postare ca pe dovada mea de compasiune faţă de fraier, de muie faţă de amicul lipsit de empatie, şi LĂSAŢI-MĂ NAIBII SĂ TRADUC! CĂ ŞI EU SUNT O PIZDĂ MATERIALISTĂ!

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Gruia Infinitu says:

  Nu-mi vine sa cred, chiar ma judeci asa, nu stiu, fara sa ma cunosti? Sunt mahnit.
  Inaltaordinedeidei.bg?

 2. Gruia Infinitul says:

  cum traduci?

 3. Gruia Infinitul says:

  mai, am zis, dar cu alt nic si asteapta aprobare. inaltaordinedeidei.bg

 4. Gruia Infinitul says:

  ultramoderare, moderara anala.

 5. nedormitul says:

  lasăastazicepulameafacemcumoderarea.edu

 6. Gruia Infinitul says:

  ai dreptate Lorena, ma intelegi, eu nu ma inteleg, nu mai inteleg nimic. nu stiu ce simt. ce simt?
  ti-am zis, moderam orice, ne vom modera si pe noi.

 7. Gruia Infinitul says:

  euzicsomoderezișipelorenasăaștepteînmoderarepînăiselungescurechilemaivedemnusuntsiguracum.bg am zis bg!

 8. dadatroll says:

  Da la rigth pat 1 trebuie sa te gandesti si la aia care nare trei lucruri de oferit si nu poate spune asta asta si asta ci doar asta si asta. Astia ce pot sa faca? Casa numai vorbim de aia care nau numai decat una de oferit adica asta.

 9. ostap bender says:

  caut fată materialistă de la țară. exclus fumătoarele. meseriașele sa se abtină.

 10. coramica says:

  Sa aiba o capra, ca e la moda laptele de capra acuma

 11. Righ Path X: Scrii un “Harry Potter” si culegi roadele mai tarziu, cand se maturizeaza fanele, altfel viata ta devine telenovela, ca-n californication.
  Dar poate ai sanse serioase sa castigi la lotto inainte.

 12. Alex says:

  Blogging : – Never before have so many people with so little to say said so much to so few.
  Pathetic!

  • Lorena Lupu says:

   Trolling: Never before have so many lame people had access to others who never really asked for the formers’ opinion. And never gave a shit, too.

   Even more pathetic!

   • Lotus says:

    Are dreptate, totuşi, dacă o iei la modul general. Că cine a emis ideea nu s-a gândit la blogul X sau Y ci per ansamblu. Subliniază o idee.

    • Lorena Lupu says:

     lotuse, dacă tu te duci în casa unui gras şi începi: futu-vă-n cur de basculante, mi-e clar că nu despre graşi în mod general vorbeşti, ci despre ăia de faţă. iar ăia o să te flegmeze-n faţă că vii în casa lor să-i jigneşti.

    • Lotus says:

     da, am sesizat şi eu nuanţa asta, poate de aia a zis-o, sau poate pur şi simplu s-a gândit să posteze un citat care lui i-a plăcut pe un blog mai dezgheţat, să înceapă lumea să-i dea dreptate, ca mine… :))

     eu doar spuneam că la modul general are dreptate. nu că a fost neapărat foarte inspirat că a dat-o aici din senin. comentam ideea, nu gestul… 🙂

    • nedormitul says:

     futu-vă-n cur de basculante grase și urîte

    • nedormitul says:

     futu-vă zoso-n cur pă toţi!

 13. Alex says:

  You’re right, I don’t give a shit!

 14. Lotus says:

  În primul rând, you are wrong about the zoso part, pt că şi online-ul poate fi privit ca offline-ul. Peste tot e greu. Una din diferenţe e că dacă de ex deschizi un magazin în oraş, în prima săptămână ai mulţi cumpărători dar apoi scad treptat, în timp ce pe net la început nu ai nici unul dar dacă eşti serios şi te ţii de treabă, după 1-2 ani încep să apară rezultatele. Eu acum caut persoane dispuse să facem un blog în echipă.

  Secundo, nu ai nevoie de bani pentru a fi iubit. Reţine: nu ai nevoie de bani! Ai nevoie de calitaţi masculine. Atât. Dacă le ai, e posibil chiar să se îndrăgostească cineva cu bani de tine… Ai nevoie de bani pentru sex şi pentru a ieşi cu toate fufele prin oraş. Adică pentru a sta cineva cu tine. Pe mine mă uimeşte prostia celor de bani gata care se afişează cu X sau Y. Baby, alea nu te iubesc şi tu eşti prost de dai în gropi şi la fel şi majoritatea prietenilor tăi care te adulează sau invidiază.

  • Lorena Lupu says:

   Primo: nu cunosc pe nimeni, în afară de zoso, care să fi făcut bani din online. Doar legende urbane. Şi oameni care investesc timp aiurea pe bază de legende urbane.

   Secundo: Asta e o tratare simplistă de almanah. Realitatea e că există femei şi femei, aşa cum există bărbaţi şi bărbaţi. Eu tratez mai sus cazul unuia căruia i s-a pus pata pe O FEMEIE X. Nu pe una la nimereală. Iar aia îl vrea şef, proprietar de pământuri, etc. Unii oameni sunt lucizi şi nu ajung la mâna unei materialiste, alţii se ruinează pentru ea. Aşa se întâmplă să te duci plin de calităţi masculine la femeia dorită, iar aia să pufnească şi să spună: “Ce vrei, mă? Te dai rotund cu ăia zece milioane ai tăi pe lună? Hai, fă paşi!” 8 din 10 bărbaţi se vor apuca de inventat metode de făcut bani.

   • Lotus says:

    Primo: eu cunosc. De altfel, se pot face şi alte lucruri în afară de blog, însă şi blog ar merge. Ce trebuie este timp şi ce ai zis tu mai sus, acel fler dar adaptat online-ului. Un minim de cunoştinţe tehnice ajută aici.

    Secundo: exemplul tău arată o slăbiciune a lui pt o anumită persoană. Dar în anumite cazuri e mai bine să te dai la o parte. Dacă iubita ajunge să te pălmuiască pentru o chestie, ar cam fi cazul să te retragi frumos, zic eu… deşi am cunoscut un bărbat puternic care ulterior a şi ajuns director şi care continua să primească pălmi până când ea l-a părăsit pentru un spaniol… Deci să zicem că un dram de inteligenţă nu strică în acele calităţi masculine de care vorbeam… 🙂

 15. dracu says:

  right path 0:
  ii dai bagaboantei un sut in dos, si iti vezi de viata mai departe.
  daca ai ca bonus si oleaca de minte, pe viitor le eviti pe alea care te vad ca anexa inutila a portofelului. sau, daca esti priceput, le futi s-atat. fara relatii & shit.

 16. dracu says:

  @lorena
  o fi si din almanahe, da io am incercat-o pe pielea personala 😀
  iar cand mandra a atentat la bugetu meu, i-am zis civilizat ca nu-i loc.

  uite inca una din almanahe:
  unu o fute, altu ii cumpara inghetata.
  io urasc sa fiu al 2-lea la faza asta (desi se mai poate intampla, pana ma prind).

 17. dracu says:

  @lorena
  cre ca mai degraba path 1, da n-are sens sa fim chitibusari 🙂

  nu path 2, pt ca n-are rost sa faci scandal, sa o jignesti si alte d-astea. nu ajuta cu nimic. si imi displace compania persoanelor de genu asta.
  bine, daca-s nefutut, e posibil sa trec peste amanuntul ca nu-mi place firea ei, daca stie ce sa faca la asternut. 🙂

  si diferente fata de path 1 e ca nu mai lasi usa deschisa pt un futai amical, cand are donsoara chef. aia o las deshisa doar daca tipa e deja incurcata cu altu (prieten, sot etc).

 18. Lorena Lupu says:

  genial! Dumnezeu şi dracu polemizează la mine pe blog.

  • Alex says:

   Inca putin si o sa fie blogul asta al doilea Faust! (desi mult mai de cacat) …
   P.S. o poti juca pe Marthe fara efort dupa cat esti de catza!

   • Lorena Lupu says:

    acum depinde cum definim fiecare “caţă”. în definiţia mea, “caţă” e o persoană care insistă să ridice neinvitată poalele-n cap pe teritoriul altora.

    deja ţi s-a semnalizat că eşti neinteresant, ce vrei mai mult? tot ziceai că nu-ţi pasă, manifestă-te ca atare şi întinde-o.

    • Alex says:

     Ja wohl, mein Fuhrer! Ascult si ma supun! Mai e nevoie cumva sa subliniez faptul ca atitudinea de “cine nu e cu mine e impotriva mea” denota imaturitate, ca injuraturile dovedesc lipsa de replici mai bune, si ca lipsa de finetze cu care te mandresti aproape sunt motivele care te definesc catza?
     p.s. depinde cum definesti neinteresant…

     • Lorena Lupu says:

      Şi atitudinea de “mă duc să fut la cap la nesfârşit oameni care nu-s curioşi” ce denotă? A, da: lipsa unei vieţi sociale şi a unei ocupaţii, obrăznicie şi milogeală după atenţie.

      Pe scurt: nu mă interesează aberaţiile tale de puştan cordit. În măsura în care ai ceva de zis pe topic, te ascultăm. La următoarea insultă gratuită te bag în spam şi-n pizda mă-tii ăleia gâşte care nu te-a învăţat să comunici cu persoane străine.

  • dracu says:

   ar trebui sa fii mandra de asta 🙂

 19. Lotus says:

  Citate din almanahuri? Realism? Hmm. Vorbeam de materialism, nu?

  E necesar să trăiţi decent, şi asta cumva cade mai mult în seama bărbatului. Dar tot iubirea tot nu are nimic de-a face cu confortul fizic.

  Este necesară o maşină pt deplasare. Nu e necesar să fie ultimul model de BMW. Este necesar să ai unde locui. Nu e necesar să fie ditamai căsoiul. Este necesar să ai bani pt un trai decent şi îmbrăcăminte. Nu e necesar să faci colecţie de haine de unică folosinţă.

  • creca says:

   da, si e necesar sa explici cum de “tot iubirea tot nu are nimic de-a face cu confortul fizic”

   • Lotus says:

    iubirea e iubire, relaţia e relaţie şi banii sunt bani. hai să te întreb eu ceva. dacă ai un cuplu – el afacerist şi cu bani, ea 20 de ani şi ştie să-şi contracte muşchii vaginali, e iubire?

 20. creca says:

  dupe cum se vede, mama lui alex l-a educat corect pe alex, numai ca tocmai p’aia cu “averea e arta” a uitat sa i-o spuna. d’aia sta omu’ acu’ si se mira de saracia spirituala a unuia si-a altuia.
  alexe, fa-te ca faci avere!

 21. Vasile says:

  materialistele sunt de 2 feluri:materialiste care se gadila si materialiste care nu se gadila.Materialistele care se gadila sunt haioase,rad ,zambesc si obosesc greu cand urca muntele.Orgasm garantat,aviz cardiacilor.Materialistele care nu se gadila sunt “imagini” frumoase dar daca le atingi le apuca migrenele si trec pe pastile.Nu au orgasm decat la vederea unor bancnote emise de banca.

  • Lorena Lupu says:

   aşa, vasile. comentariu un topic. bravo. arată-le tu idioţilor ăstora inadecvaţi la realitate cum se procedează pe un blog, că ei au impresia că blogul există pentru ca x anonimi penibili să streseze un om.

  • Lotus says:

   ntz ntz. că nu toate sunt materialiste. în ziua de azi există două tipuri de femei:

   1) cu vagin, creier şi inimă; ele sunt materialiste şi profită de restul lumii

   2) cu penis, creier şi insuficientă irigaţie pentru ambele; ele sunt în general idealiste şi profitate de tipul 1

   • Lorena Lupu says:

    să nu exagerăm. ştiu atâtea familii unde femeia munceşte de rupe să întreţină trei copii, în timp ce bărbatul îşi dă salariul pe alcool.

    şi nu-mi spune tu mie că un om care ştie CUM să profite de altul nu are creierul irigat. uite, proştii ăştia doi nu ştiu să profite de mine, în timp ce tu vorbeşti politicos, comentezi on topic şi iei o parte din trafic. care are creierul mai irigat, ei sau tu?

    • Lotus says:

     dar sunt mai în vârstă. să vedem cum o să evolueze procentul pe măsură ce noua generaţie de tineri o să formeze familii. generaţie de tineri care creşte cu modele de tip mona + iri.

     • Lorena Lupu says:

      bun. dacă ai fi femeie, ce ai prefera: să te iubească Georgel-golănel care să te scoată la o şaorma şi să-ţi bată obrazul: vezi, fă, ţi-am luat şaorma, sau să te iubească Iri şi să te respecte, să îţi ofere educaţie şi o nouă poziţie socială?

      obiectiv!

    • Lotus says:

     ahh, lasă-mă cu traficul că nici nu aveam blog când am început să comentez la tine, după cum se poate verifica uşor, iar blogul ăla l-am făcut şi îl ţin aşa de kiki. mulţumesc pentru aprecieri însă chiar atât de irigat pe cât ai crezut tu, n-a fost… 🙂

    • Lotus says:

     După părerea mea elementul esenţial este să existe iubire. Dacă există, atunci chiar nu contează câţi bani are el, poate să fie şi cel mai bogat om din lume, de ce nu? Dacă aş iubi la fel două persoane, probabil l-aş alege pe cel cu mai mulţi bani, orice altceva fiind similar. Dar mare lucru să fie totul similar… Dar îţi întorc întrebarea: dacă cel cu bani te iubeşte şi te respectă şi îţi poate acorda educaţia mult-visată, însă tu nu îl iubeşti, ce faci? Uite că cei doi divorţează acum.

     Ca băiat nu cred că m-aş da în vânt după o fată cu bani. Viaţa şi-ar pierde farmecul. Am văzut persoane simple de o maturitate şi profunzime deosebite faţă de alţii de bani gata, complet aerieni. Dar, din nou, eu vb de cei tineri, adică ei nu au obţinut acei bani prin eforturi proprii. De aceea nu le cunosc valoarea.

    • Dumnezeu says:

     Ce, mă, te crezi popă?

    • Lotus says:

     Eu nu. Tu te crezi Dumnezeu?

    • Dumnezeu says:

     Crede și nu cerceta.

    • Dumnezeu says:

     Mă rogi frumos și-ți spun, nu “ce?”

    • Lotus says:

     Întrebarea era: ce să cred şi să nu cercetez. Mi-ai zis un lucru dar te-ai exprimat incomplet. Eu îşi ziceam să formulezi complet ca să nu te faci aici de panaramă…

    • Dumnezeu says:

     Încurcate sînt vorbele Mele, dar tu eşti băiat deştept şi le descurci.

    • Lotus says:

     Gura Ta adevăr grăieşte…

    • creca says:

     nu va mai scremeti, zmeura s-a dat, ashton este laudat.

 22. Adi.M says:

  If women didn’t exist, all the money in the world would have no meaning. ~Aristotle Onassis

  Materialistele imping inainte conditia umana. Eu o apreciez chiar si pe M. Columbeanu. Nu am mai vazut nicaieri o asa ascensiune a standardului de viata in cativa ani de zile. Mai sunt tot felul de femei inchise la minte care o fac curva sau alte atribute. Pana si in “curvasareala”(ca sa le citez pe respectivele, eu unul nu atibui o nuanta negativa cuvantului) poate fi facuta performanta. Daca scoate ceva bani odata cu divortul asta, are un rand de aplauze de la mine.

  • creca says:

   i’auzi ce’ce moisescu, ca iri va pierde copchilu’ precum ca nu recunoaste conditia umana a scafaloagei cu genuchi da capra. bravo ma!

 23. noemi k says:

  creca, detest sa produc inutil mahnire si rareori se intampla asta, imi pare rau.

  • creca says:

   si mie, da’ nu stiu de ce. creca conditia umana e de vina.

  • Lorena Lupu says:

   un sfat, ca între fete. tratamentul “oh, ţi-am produs mâhnire” îl face doar să aibă impresia că e băgat în seamă întru aroganţa lui penală şi să se dea şi mai rotund.

   corect e: creca, mă interesezi, hai la cafea / film / futut, etc.

   • Năstăsescu says:

    De ce creca şi nu eu?

   • se poate, dar eu sunt idealist speculativa. si aroganta lui rotunda nu e decat o alta forma de relief printre arogantele noastre filiforme.

    si el ce-a raspuns?

    • Lorena Lupu says:

     păi nu, nu pe mine mă interesează. mie mi se pare un tip limitat şi ranchiunos, care, după cum înjură averea, sigur e şi sărac lipit pământului. tu îi tot ceri scuze în ultima vreme pe unde-l prinzi. ia-l altfel.

    • creca says:

     iote inca un (inca unul?) defect al tau: parturitiezi supozitii. eu n-am injurat averea mai mult decit ai sublimat-o tu. oricum, vinturismele, felixismele si baronismele nu tin de un “stil” superior” de a agresa existenta, doar ptr. simplul fapt ca cotetzariile cu sthaif se cheama inginerii financiare. si nu, nu sunt nici pe aproape “lipit pamintului”. pastrindu-ne in patul de pamint al metaforei, as putea spune ca hamacul ereditar, desi te balanseaza peste pericolul de a fi muscat de cur de orice lighioana obsedata de blazon, iti ofera permanenta perspectiva a cerului. apropo de hamac si cer, ar fi prea frumos ca o fata ca noemi sa-mi mai si mature aerul cu evantaiul gindurilor sale creole.
     deci stai linistita, becalii dramaturgi au intotdeauna cuvintele numarate.

 24. Lotus says:

  bună seara naomi 🙂

 25. hello, lotus
  ntz, nedo, nimeni, dar nimeni n-ar crede ca sunt eu:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: