Azi, merg la vot

N-am prea făcut campanie prezidențială pe blogul ăsta, dintr-un motiv simplu: de cum postez politică, încep reports în masă, Facebook te banează, tu faci appeal, ei se scuză că au greșit, dar te țin banat oricum 30 de zile. După șase luni înnădite de ban, am ajuns să am pe contul personal reachul unui gândac de bucătărie, noroc că între timp a crescut Artist Page.

Artist Page mai are un avantaj față de contul personal: nu are căsuță de mesaje private. Și atunci nu ai cum să mă freci la icre neproductiv nici să vrei. Dar divaghez.

Nu mi s-a părut că e cazul să mă bag să promovez un candidat sau altul la prezidențiale, pentru că mi-e ATÂÂÂT de limpede cine e învingătorul și cine sunt învinșii. Și onest, chiar nu am o problemă. Chiar mi se pare fair & square. Decât să vorbeşti mult şi prost, şi să te suceşti în declaraţii ca rozeta vânturilor, mai bine vorbeşti rar şi doar când e neapărat necesar.

În rest, instituţia prezidenţială are atribuţiuni limitate, iar faptul că le faci doar pe acelea şi nu te bagi abuziv peste oalele altora mi se pare o calitate.

“În turul doi o să…”

Eu nu aş fi atât de sigură că o să existe un tur doi, sincer.

Altminteri, mă bucur din inimă că votarea în străinătate a mers ca unsă şi că oamenii au terminat în câteva minute. Ceva îmi spune că aşa va fi şi la şcoala din vecini, unde votez eu.

Hai, v-am pupat, merg să dau cu ştampila.

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger