Poşta redacţiei: am o gagică geloasă

Intro: Periodic, oferim iubire cititorului nostru. Nu, Gicu, nu sub formă de sex, stai jos. În schimb, luăm o dramă personală pe care mi-o trimiteţi pe mail, pe birou@lorenalupu.com, şi găsim o soluţie, pe care oricum n-o veţi urma, dar măcar ne distrăm.

Azi:

“Hai, salut.

Băi, Lore, am citit articolul tău, ăla în care ne sfătuiai pe noi, bărbaţii, să ne facem gaşcă de fete, să putem să ne cuplăm mai uşor. Asta am făcut şi eu, de când eram mic. Problema e că gagica mea de acum e foarte geloasă şi posesivă, şi caută să le alunge. Eu ţin la gagică, arată bine, sexul e ok, ne înţelegem bine în rest, dar nu ştiu cum s-o fac să priceapă că astea din gaşcă sunt pur şi simplu prietene.

X.”

Dragă X,

Varianta scurtă ar fi: nu mai f**eţi proaste, că rămân gravide şi există un pericol de 50% ca pruncul să semene cu ele.

Varianta mai lungă:

Bros before hos. Sau în cazul ăsta, Sisses before hos. Pentru că prietenii sunt întotdeauna lângă tine, să te scoată din rahaturi, pe când o relaţie nouă se poate termina mâine cu “Mi-am dat seama că nu te mai iubesc.”

Există relativ mulţi oameni, bărbaţi şi femei deopotrivă, care, din secunda în care intră în relaţie cu cineva, îşi fac în creier un cinematograf cu difuzare 24 / 7, unde tot ce rulează sunt filme cu tine în adulter cu alţii. Asta pentru că oamenii respectivi au stima de sine ciobită, sau chiar făcută zob, şi nu văd în simpla lor persoană şi prezenţă în viaţa ta argumente suficiente ca tu să le fii loial.

Pasul 1 ar fi să încerci calea lung bătătorită a comunicării. Să-i explici femeii că există un motiv bine întemeiat pentru care tu eşti în relaţie cu ea, nu cu celelalte. Şi că tu ai ales-o pe ea, nu pe celelalte, iar asta se datorează ei specific, prin urmare, celelalte n-au nici o treabă.

Also, dacă celelalte erau deja gaşca ta, iar pe fata asta ai cunoscut-o recent, înseamnă că, dacă ar fi existat dorinţă, interes şi sex appeal reciporc, numitele amiciţii ar fi putut deveni de foarte mult timp fu**iuri ciobăneşti, viguroase şi poliorgasmice. De vreme ce nu s-a întâmplat acest lucru, şi gaşca împărtăşeşte doar calde sentimente de prietenie şi înfrăţire între popoare, temerile ei nu prezintă pericol de punere în practică.

Dar ceva îmi spune că, dacă îmi scrii mie, traseul cu comunicarea a fost deja explorat şi abandonat, fără concluzii revelatorii.

Şi asta pentru că sunt mulţi oameni, şi bărbaţi şi femei, care nu pot înţelege o amiciţie între persoane de sex opus. În mintea lor, dacă unul dintre amici posedă un penis, şi celălalt un vagin, e obligatoriu ca fie el s-o vrea pe ea şi să sufere-n batistă, fie ea să-l vrea pe el, şi să sufere în (altă) batistă, fie să se vrea reciproc pe şestache şi să sufere, fiecare în batista proprie.
Ceea ce, evident, e fals. Nu putem tânji după toate hectarele de penis, respectiv păsărică, care ne înconjoară. De obicei, ne place foarte tare o persoană, am accepta cu oarecare plăcere pe alţii maximum cinci, iar restul lumii e un imens friendzone, iar asta e valabil pentru orice om cu un cerc de cunoştinţe real. Wankerii singuratici care trimit cf la toată lista nu se pun.

Pasul al 2-lea, dacă explicaţia simplă nu merge, e să cauţi s-o integrezi în gaşcă. Să vadă şi ea că nu e nimic romantic, senzual şi adulterin pe acolo. Eventual le pui în temă pe amice că gagică-ta e geloasă şi le rogi să aibă un pic de răbdare cu ea. O parte din geloşi se liniştesc în acest punct, când văd că nu au de ce să se teamă.

Dar, o să-mi spui tu, am încercat-o şi pe asta, dar gagica e basket case şi-mi face zile fripte în continuare, şi caută să identifice apropouri sexy în orice.

Aici urmează pasul al 3-lea, şi anume introspecţia: ai nevoie în viaţa ta de cineva care vrea atât de tare să te controleze şi are impresia că, odată cu relaţia, a primit cadou o telecomandă la tine? Ai nevoie de cineva care să te frece la icre cu suspiciuni nefondate şi să facă melodramă din orice?

Fiecare om îşi dă singur răspunsul. Vezi şi tu care-s punctele tari ale relaţiei, şi dacă fac să merite tot acest balamuc.

Sper că am fost de folos,

Lorena.

***

Îţi plac textele Trollywood? Poţi susţine şi tu proiectul.

 

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

3 Responses

 1. ady says:

  dacă mie mi-ar face un bărbat (sunt o ea 🙂 ) un circ d-ăsta de gelozie, încercat să îndepărteze orice alt mascul din zonă și nu merge cu un minim de comunicare aș fugi mâncând pământul (sau i-aș pune bagajele la ușă dacă stăm la mine).
  pt mine acasă e refugiul, castelul meu, locul unde pot să fiu eu însămi, unde mă ascund de toate relele lumii, etc, ideea ca cineva să-mi fută zen-ul și nervii acasă la mine nu intră în ideile mele de viață. ca să nu mai zicem aspectul că unii bărbații pot deveni fizic violenți când sunt geloși. nu că tocatul la cap, scandalul și lacrimile femeilor la simpla idee a unei alte purtătoare de fustă în viața lui (sub orice pretext: colegă, prietenă, iubita prietenului, etc) ar fi o plăcere.

 2. ciprianbaciu says:

  Dacă nu te poți simți liber și în siguranță lângă un partener/parteneră, ce sens are toată bătaia de cap? Doar pentru garanția unui schimb periodic de fluide?

 3. Niste iresponsabili ! says:

  Aia cu ” fiecare isi da singur raspunsul, a fost geniala si adevarata. Vin si eu cu completarea ” fiecare isi fute viata acolo unde poate”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: