Un curier Glovo a hărțuit o clientă

Ieri seara, am citit povestea pe Facebook.

Tu știi cine are toate informațiile tale personale?
Cine știe exact cum arăți, îți știe adresa completă, numărul de…

Posted by Ivanna Ravac on Wednesday, 13 January 2021

O fată lucra în telemuncă, de acasă. la un call center. Era noapte, îi era foame, a comandat de mâncare prin Glovo. După ce i-a livrat produsele plătite, curierul a început s-o agaseze cu mesaje, apoi s-a întors să bată insistent. on and on, la ușă. Noroc că încuiase. Altfel, auzeam despre ea la știri.

Fata a reclamat comportamentul omului, Glovo n-a răspuns inițial, dar după ce postarea a devenit virală, a apărut în comentarii și contul oficial Glovo cu bifă să anunțe că s-a renunțat la colaborare cu cetățeanul.

Desigur, plouă cu comentarii, mai ales de la gigei, care o învinuiesc tot pe ea, dar m-aș fi mirat să nu fie. Asta e țara. Ăștia sunt gibonii siniștri care o populează.

Așadar, treaba s-a terminat cu happy end, slavă Domnului. Dar e un subiect la care e cazul să medităm pentru că

A. Nu m-am gândit niciodată la curieri ca la posibili violatori. 

Pe pandemie, am comandat cât în ultimii cinci ani la un loc. Și niciodată nu am văzut în omul care a livrat altceva decât un profesionist angajat să facă o treabă. Nu m-am gândit nici o secundă că, da, e un tip care știe cum arăți, știe unde stai și are numărul tău de telefon.

Subit, apetitul meu pentru takeaway a crescut exponențial.

Dar întrebarea și mai gravă e:

B) Ce training le facem gigeilor, să renunțe la asemenea comportament? 

Incelilor le place să se vaiete că oioioi, feministele spun că toți bărbații sunt violatori. Deși feministele nu spun asta. Feministele spun adevărul, și anume, că unii fac chestii de genul ăsta, și e al naibii de înfricoșător.

Să ne gândim la ideea de teren minat.

E explozibil în fiecare centimetru pătrat de sol?

Nope.

Doar din loc în loc. Și nu știi unde.

E suficient să te c**i pe tine de frică.

 

Dacă ţi-a plăcut acest articol, susţine site-ul cu o donaţie.

 

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

5 Responses

 1. Irina says:

  Am pățit așa o dată cu un șofer de taxi. A fost un coșmar, m-a plimbat prin jumătate din oraș, văzuse că nu eram de acolo și îmi tot adresa întrebări personale la care n-am răspuns. Apoi, m-a întrebat dacă vreau să ies cu el în oraș și i-am răspuns că nu. Apoi a devenit agresiv și a început să urle: “Ce?! Nu sunt suficient de bun pentru tine?!” Pentru cârcotași, menționez că eram îmbrăcată decent, cu un palton gros și pantaloni și eram nemachiată. Când l-am amenințat că sun la poliție, a deblocat ușile și m-a lăsat să cobor. Am sunat la firma de taxi, am dat numărul mașinii și mi-au răspuns că nu-i angajatul lor.

 2. Andrei says:

  erau din ăștia și mai de mult, la firmele de internet/cablu, instalatori, electricieni, mi-au zis multe tipe, bănuiesc că odată cu pandemia a crescut nr angajărilor în curierat și îți vin toți distrușii la ușă. Comentariile pe fb sunt aur, poți filtra lejer cine e normal la cap și cine nu doar din comentarii.

 3. Edi says:

  Tu stai fara grija, cu siguranta nu ti s-ar putea intampla 😅😅

  • Lorena Lupu says:

   Eşti un idiot, amice. Doar pentru că tu personal nu găseşti atrăgătoare sexual o femeie (slavă domnului, ar fi cu adevărat scârbos ca un bou ca tine să mă găsească atrăgătoare), nu înseamnă că alte gunoaie umane n-o găsesc atrăgătoare.

   Invers, eu pot afirma cert despre tine că nu ţi s-ar întâmpla niciodată, pentru că nici un bărbat cu o şansă reală la vreo femeie nu ar posta genul ăsta de rahaturi frustrate şi infecte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: