Sfaturi complet retardate de dating pentru femei

Aşa cum există curentul pickupului pentru masculi dezorientaţi, iar acesta a dat naştere celor mai stupide şi mai penibile comportamente, de la imbecili care te insultă în faţă şi se aşteaptă ca tu să le cazi în braţe brusc (şi se miră dacă le răspunzi cum merită, adică le iei morţii de mamă la defilare), până la handicapaţi care încearcă pe tine “zece replici de agăţat care merg cu oricine” (şi care de fapt merg doar cu femei mult prea bete sau disperate să le pese), există şi sora bună a acestuia, şi anume counselingul amoros de piţipoance.

Unele din sfaturile astea sunt de o prostie incomensurabilă, şi nu fac decât să creeze impresia că eşti picată din lună, în papuci de gumă, şi că ar fi cazul să vină marţienii să te recupereze înainte să te dezintegrezi în atmosfera terestră.

Şi sfaturile astea stupide sunt precum urmează

A) “Fii inaccesibilă”

“Dar, Lorena, tu eşti inaccesibila supremă a internetului”. Sigur. Cu toţi indivizii care nu mă interesează şi care reprezintă mai mult deranj decât utilitate, sunt 100% şi definitiv inaccesibilă, iar asta pentru că SINCER, OBIECTIV, PE BUNE. le refuz pretenţiile de băgare în seamă.

Dar când întâlnesc pe cineva care-mi place, sunt deschisă, comunicativă, râd şi glumesc. Pentru că nu vrei să joci şah sau rebus cu omul, ci vrei să-i inspiri afecţiune şi tandreţe. Iar cel mai simplu şi direct mod de a le obţine pe astea e prin a-ţi dezvălui personalitatea.

B) “Fii misterioasă” 

Încă n-am auzit de un tip care să povestească despre o fată cu care a ieşit în oraş: “Bă, nene, dar să vezi cum zâmbea la nimic în mod general, şi cum se uita la mine cu un singur ochi pe lateral, ca găina, şi cum tăcea ca balega-n iarbă, de nu reuşeam să extrag o propoziţie coerentă din ea.”

Dimpotrivă, ce am descoperit eu că merge e să fii cât mai simplă şi mai puţin ameninţătoare. Makeup minimalist, blugi, tricou şi un zâmbet. Şi comunicare normală, ca şi cum ai vorbi cu un prieten bun.

E un motiv pentru care tipii pe care-i băgăm în friendzone se îndrăgostesc praştie, iar acela e chiar faptul că NE PURTĂM NORMAL CU EI.

C) “Fii foarte insinuantă şi p0rn0”

Poate că asta mergea pe vremea bunicilor noastre, când majoritatea femeilor erau extrem de rigide din punct de vedere erotic, dar azi, băiatul are la dispoziţie 356764 de siteuri de specialitate şi încă pe atâtea servicii de videochat, toate pline de femei insinuante şi p0rn0. Şi mai are ceva. Propria lui imaginaţie plină de imagini toride, care o să vadă chestii cu subînţeles în cele mai inocente lucruri pe care le faci tu zi de zi.

Tocmai de aceea, dacă te strofoci să fii insinuantă şi p0rn0, o să ieşi falsă ca ţipetele de orgasm din filmele cu pricina. Şi nu e nimic mai monoton decât o tipă setată pe modulul “aah-ce-horny-sunt”.

Sigur, poţi emite când şi când vibe-uri horny, că eşti om şi tu, ca toată lumea, dar nu te baza numai pe asta. În primul rând suntem oameni. Vrem să fim apreciaţi şi luaţi ca atare pentru personalitatea noastră.

D) “Perpeleşte-l şi nu-i răspunde la mesaje” 

Asta e cea mai cretină idee.

Dacă îl placi pe om, nu te rezuma să-i răspunzi la mesaje, caută să-l angajezi în comunicare. Fă-l să simtă că joacă tenis intelectual cu tine. Nu, nu făcând pe deşteapta degeaba (nimic nu ucide o erecţie ca făcutul pe deşteapta, iar eu o fac cu cei pe care vreau să-i fac clar să priceapă că nu-s în căutare.) Dar cu întrebări inteligente, păreri, glume, dialog viu şi captivant.

Poate că drumul spre inima unui bărbat trece prin stomac, dar ăia care m-au iubit pe mine ştiau să comande online şi aveau o nevoie mai mare de interlocutor adevărat.

Dacă nu-i răspunzi la mesaje, eşti “încă o proastă care se dă interesantă”. Dacă-i răspunzi, şi o faci inteligent şi cu umor, apoi mai pui şi o întrebare despre el, eşti femeia pe care n-a ştiut c-o poate întâlni vreodată.

E) “Nu fi disponibilă când vrea el”

Sigur, fiecare om are planuri normale fireşti, zilnice, şi nu anulezi un business meeting pentru un date pe ultima sută de metri. Dar aici vorbesc despre faza aia nespus de enervantă când una se dă de negăsit special ca să-l “întărâte” pe Gogu.

Bărbaţii, cel puţin ăia pe care-i duce capul, şi care-s singurii pe care merită să-i bagi în seamă, văd prin genul ăsta de stratageme. Le-au văzut la ultimele 4777 de proaste pe care le-au invitat în oraş. Deja e la fel de clişeu pentru ei, cum e pentru noi gigelul online care se gudură pe lângă tine, apoi te face curvă.

Dimpotrivă, dacă-ţi place un tip, arată bucurie sinceră că vă vedeţi. Exprimă cu vorbe cât de tare e faptul că petreceţi timp împreună. Arată-i că e o încântare să stai de vorbă cu el. Şi fă-o pe bune.

O să se topească şi o să se scurgă sub scaun.

Majoritatea masculilor fac multe complimente pentru că în secret speră şi ei să primească o porţie, chiar dacă o vor juca detaşat.

F) “Excită-l sexual, apoi lasă-l high şi dry” 

O fi funcţionând la puştani, care oricum au teze la literatură şi istorie, şi bacalaureat de dat, care-s prioritare pentru viitorul lor, dar orice bărbat vă poate confirma: nu e nimic mai frustrant, mai enervant, mai ofticant decât “coaiele albastre”.

Sunt oameni, nu roboţi.

Chiar dacă vrei să-i manipulezi cu asta să extragi lucruri de la ei, regula de bază e că un bărbat satisfăcut îţi aduce şi luna de pe cer, iar unul ofticat se va simţi folosit şi batjocorit în însăşi esenţa masculinităţii lui.

“Dar fac asta pentru că eu vreau o relaţie, nu doar sex”.

OK, dar şi teasingul e tot din setul de unelte care duc la sex. Dacă ăla doar asta vede în tine, faptul că dansezi în club cu fesele în regiunea lui pubiană nu aduce informaţie emoţională sau umană nouă.

Freacă-te de om doar dacă ştii sigur că eşti pregătită să mergi până la capăt. Dacă nu, spune-i deschis şi cinstit: “Încă nu suntem suficient de apropiaţi să facem asta”.

Doar agaricii o să caute să te preseze şi să te şantajeze. Un tip echilibrat şi cu ţiglele pe casă o să aprecieze onestitatea.

Foto: pixabay.com

 

 

 ***

Îţi plac textele Trollywood? Poţi susţine şi tu proiectul.

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

6 Responses

 1. “dacă te strofoci să fii insinuantă şi p0rn0”

  Proverbul anglo-evreiesc zicea: “ai mare grijă ce îţi doreşti, că o să se întâmple”.

  Sau, mai pe româneşte, că de prin anii 1970 e mai greu să găseşti evrei la noi: atâta îi trebuie unei femei românce, să se creadă în Sex And The City şi să îi stimuleze fraierului imaginaţia plină de imagini toride. A deschis cutia Pandorei 😀

 2. Lorena Lupu says:

  Sau nu. Multor bărbaţi le place. Dar ideea e că trebuie să livrezi pe măsură.

 3. Din pricina asta se deschide cutia Pandorei. Odată promis ceva, nu mai ai loc de întors.

  (E ca atunci când discută entuziast bețivii la colțul blocului: ”ce i-aș mai trage un glonț lui Băsescu!” Și vine unul care răspunde foarte serios: uite, am armă, lunetă, ne facem un plan, îl pândim și îl împușcăm. Iar toți derbedeii și-au înghițit limba și se pișă pe ei de frică, fiindcă gluma a devenit serioasă și se poate lăsa cu 15 până la 25 de ani. Și pentru ei, fiindcă în ochii legii sunt instigatori.)

  Zic unii care au făcut un studiu după toate regulile: știți care categorie socială are cea mai bogată viață erotică și se declară cea mai mulțumită de ea? Rednecii conservatori.

 4. faceman7 says:

  Articolul asta mi-a adus aminte de cate femei de genul asta am intalnit intr-o anumita perioada a vietii mele. Ma simteam aproape insultat de toate stratagemele astea, de cum credeau ele ca pot sa manipuleze cu tampenii de genul asta. Sigur ca as fi putut sa intru si eu in jocul asta dar nu mai aveam energie pentru asa ceva, le dispretuiam atitudinea asta fara rost. Era ca un pattern, deja le clasificasem si de la primele schimburi de replici si de la primele actiuni/clisee stiam cu cine am de-a face. Am ajuns sa prefer sa ma uit la seriale decat sa ma intalnesc cu o femeie pentru ca nu mai suportam aceleasi rahaturi. Pan la urma am intalnit pe cineva care a fost fix opusul, nu stia nici o strategie, pur si simplu era o femeie normala si naturala. De atunci nu m-am mai uitat innapoi. N-am inteles niciodata cine le-a dat sfaturile astea si de ce considera ele ca asa trebuie procedat.

 5. Lorena Lupu says:

  Exact aşa mă simt şi eu când mă pomenesc faţă-n faţă cu tehnici de pickup.

 6. Camelia says:

  Da, ai dreptate. Consider ca viata femeilor este mult mai complicata decat cea a barbatilor, cu toate ca acest lucru nu va fi recunoscut niciodata. Chiar daca multe afirma ca nu vor sa fie cum “trebuie”, fac tot posibiliul sa fie asa pentru ca asta e societatea in care traim.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger