Șoșoacă și procesele pierdute

Am boală pe Şoşoacă. În primul rând pentru sprijinul pe care îl oferă unui partid retrograd şi misogin. Nu ai cum să fii femeie şi să susţii un partid, o ideologie sau o religie care îţi neagă dreptul la autoritate, putere economică şi proprietate asupra propriului corp, decât dacă eşti foarte, foarte proastă sau o jigodie. E profund irelevant dacă partidul, ideologia sau religia respectivă vor să-ţi limiteze drepturile în numele tradiţiei, biologiei, neamului sau a unei zeităţi care ar fi decis că tu nu ai voie aia şi aia. Simplul fapt că ideile lor legate de femei îţi oferă o paletă de opţiuni mai restrânsă ar trebui penalizat cu boicot instant.

Atâta timp cât există femei care susţin misoginismul, nu vom avea parte de respect şi de egalitate de şanse. Din secunda în care femeile vor pedepsi, TOATE, LA UNISON, orice tentativă de a li se lua din drepturi, vor beneficia TOATE de rezultate.

Mbun.

Dar ce a făcut Şoşoacă pe timp de pandemie a fost dublu incalificabil. Pentru că, pe post de influienkeriţă cu sute de mii de fani, a instigat la ignorarea măsurilor de siguranţă. Asta o dată.

În momentul în care nu respecţi distanţarea socială, nu te vaccinezi şi nu porţi mască în aglomeraţie, nu eşti responsabil doar pentru tine. Asta apropo de argumentul ăla imbecil, de dobitoci bătuţi în cap cu ştanga şi bătubili în cap cu un bocanc de munte cu ţinte: Păi dacă tu te-ai vaccinat, de ce îţi pasă ce fac eu?

Uite, îmi pasă, f*-ţi morţii mă-tii, pentru că, nevaccinat şi netestat, rişti să îmbolnăveşti lume în jurul tău, să aglomerezi iar secţiile de urgenţă şi să trebuiască toţi să suferim noi restricţii, strict din cauza prostiei tale.

Iar când sute de mii de indivizi, nevaccinaţi şi netestaţi, plimbă boala de colo până colo, facturile medicale le plătim noi, toţi.

Apoi (am zis dublu incalificabil, da?), tot Şoşoacă i-a îndemnat pe gigeii ei conspiraţionişti să sfideze cu bună ştiinţă autorităţile şi să ia amenzi, pentru că le va aduce ea anularea.

Aspect care se traduce pe şleau prin crearea de obligaţii financiare (amenzile) bazate pe o promisiune FALSĂ legată de degrevarea acestora.

Eu, să fiu gigel conspiraţionist nepurtător de mască pe bază de Şoşoacă, să fi luat amendă pe baza apărării ei, şi să-mi iau ţeapă în instanţă, aş da-o instant în judecată pe duamna avocat pentru comunicarea de informaţii false.

Deci, practic, individa nu doar că a contribuit activ la răspândirea pandemiei şi prelungirea restricţiilor, dar şi la sărăcirea populaţiei prin amenzi pe care i-a consiliat eronat să le ignore.

Le-a contestat în instanţă pe ale ei şi, newsflash, a pierdut procesele. Pe toate.

Există două tipuri de avocaţi.

Avocaţii buni. Care îşi bazează reputaţia pe procese câştigate. Şi care au mare grijă să preia cazuri unde speţa e clară şi uşor de demonstrat. Iar dacă nu ai un caz, îţi spun calm şi cu argumente de ce nu ai un caz şi te sfătuiesc să stai pe c*** tău.

Şi escroci. Cei care merg pe “indiferent cum se termină procesul, eu îmi iau banii”. Ăia întărâtă diverşi gigei să iniţieze procese pe cele mai fantasmagorice aberaţii, în ideea că nu contează ce se întâmplă, banii din onorariu rămân banii din onorariu.

Dar când tu ca avocat eşti propriul tău escroc, adică iniţiezi pentru tine însuţi acţiuni în instanţă pe care le pierzi, demonstrezi incompetenţă crasă şi atât. Necunoaşterea legilor şi inabilitatea de a estima realist finalitatea unei cauze.

Orice client care mai solicită de acum încolo serviciile de avocat ale lui Şoşoacă îşi merită destinul cu vârf şi îndesat.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

3 Responses

  1. Andreea says:

    Pe Șoșoacă și pe Budeanca le-aș obliga să trăiască într-un cartier muncitoresc de periferie sau undeva la sat, alături de un bărbat abuziv și bețiv, cu salariul minim pe economie, să simtă pe propria piele efectele învățăturilor lor toxice pe care le propagă în media. Nemernicele astea privilegiate savurează ca două scroafe roadele feminismului câștigate de generații de femei care au plătit cu sănătatea și cu viața pentru a obține dreptul la o viață demnă pentru urmașele lor.

  2. Morbo says:

    Si vaccinatii plimba boala de colo colo, nu mai atribuiti calitati inexistente vaccinului. Saracii producatori se chinuie sa specifice ca doar reduce sansele de cazuri grave.
    Si infierarea asta a milioane de “ceilalti” o sa duca in final la razboi, sunt sigur de asta. E starea aia de spirit care a precedat totdeauna lucruri urate. Cineva vrea sa se intample asta, mai ales in America de Nord si Europa. Cineva vrea ca oamenii sa se urasca. Si acel cineva va reusi, sunt 100% sigur de asta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: