Spârcâieli creieristice: De ce au femeile puternice nevoie de poliţie

Periodic, vine un cretin pe page şi dă un comentariu. Un comentariu atât de idiot, de ignorant, o combinaţie atât de impecabilă a prostiei dense şi negre, a răutăţii frustrate şi a calităţii umane execrabile, încât nu ai cum să nu-l faci vedetă.

Aşa s-a născut rubrica Spârcâieli creieristice.

Boul nostru de azi e un fel de nomen est omen şi zice aşa:

Răspunsul scurt şi logic pentru acest saBOU  este cel evident: PENTRU CĂ O PLĂTIM, ÎN MORŢII MĂ-TII.

Am tot citit statusuri stupiduţe similare de la boi similari: Dacă nu vă place patriarhia, daţi-ne electricitatea înapoi! (De parcă noi n-am plăti acelaşi preţ pe kilowatt ca oricine altcineva.)

Dacă nu vă place masculinitatea toxică, de ce vă plac maşinile? (Pentru că plătim când le cumpărăm, ca orice alt client, mizeriilor!), sau

Nu vă plac bărbaţii alfa, dar un instalator vine să vă desfunde buda! (Pentru că îl plătim, băi, şomerule blocat în pivniţă la mă-ta. Şi îi lăsăm şi bacşiş dacă face bine treaba. )

Voiam de mult să mă leg de acest buchet de imbecilităţi, dar nu găseam prilejul. Noroc că a venit fecala asta scăpată accidental în registrul de evidenţă al populaţiei să îmi ridice la plasă.

De unde şi până unde, f-vă-n plămâni, pancreas şi ficat de otrepe slinoase, punem semnul de egalitate între patriarhie şi masculinitate toxică, respectiv electricitate, motorul Diesel, principiul vaselor comunicante şi restul chestiilor? Pe astea nu le-aţi inventat voi, toţi proştii la colectiv, ci un singur cetăţean, de obicei cu o figură palidă de nerd, pe care masculii toxici din viaţa lui l-au hărţuit la fel de aprig ca pe o femeie.

Deci, toate invenţiile astea nu au apărut DATORITĂ  patriarhiei şi masculinităţii toxice, ci pentru că, prin nişte împrejurări fericite, câteva genii au reuşit să evadeze de ea.

Voi, rahaţii agresivi şi agasanţi, aţi inventat un singur lucru: o mie de metode de a enerva eficient pe oricine trece pe acolo. În rest, sunteţi 100% inutili şi dacă aţi crăpa mâine, fac pariu că nici măcar gamerii cu care faceţi echipă în jocuri online nu v-ar simţi lipsa. Dimpotrivă. Ar zice: Uite ce bine ne descurcăm fără spartul ăla, numai gura era de el.

Acum să trecem la imbecilitatea pe care a excretat-o acest bou bătubil în cap cu un bocanc de munte cu cuie: De ce, dacă eşti femeie puternică, ai nevoie de poliţie?

PENTRU CĂ PLĂTIM, F-ŢI MORŢII MĂ-TII DE JAVRĂ.

Instituţiile publice sunt – sau ar trebui să fie – la dispoziţia tuturor cetăţenilor, în mod egal. Acesta e rostul lor. Dacă trăiam într-o formă de organizare în care fiecare trebuia să se apere singur, nu exista poliţie. Sau armată. Sau Ministerul Apărării. Sau Ministerul de Interne. Sau, în sectorul privat, serviciile de pază şi protecţie.

Toate astea există şi, guess what a minune: sunt finanţate din impozite. Ale noastre ale tuturor. Impozitate în cotă unică. De 10%, plus sănătate, plus pensie, dar pe astea le discutăm cu altă ocazie.

Cu alte cuvinte, eu, Lorena Lupu, plătesc statului român acelaşi 10% pe care îl plăteşte Liviu saBOU, şi prin urmare, statul român ar trebui să ne asigure acelaşi nivel de protecţie, indiferent de ce organ genital ne atârnă între picioare.

Şi, considerând că eu mereu am avut venituri pe drepturi de autor din n direcţii, probabil că 10% ai mei sunt ceva mai mult decât 10% ai lui saBOU.

Care saBOU nu e imun la infracţiuni, aşa cum nu sunt eu. Pariez că dacă scoate unul cu glugă cuţitul la el noaptea la trei se kk împrăştiat şi multicolor de frică. Dacă îi sparge unul casa, dacă îl prind nişte golani şi fac poştă cu c**ul lui – se va aştepta să fie protejat.

Pentru că într-o ţară în care există forţe de ordine, nu e treaba cetăţeanului să se apere singur.

De aceea muncim, băi, kkt pansat.

Să plătim servicii publice, prin impozite, şi servicii private, din veniturile nete. Aşa funcţionează viaţa, băi, idiotule. Ne specializăm în anumite domenii şi câştigăm bani din care îi plătim pe cei specializaţi în alte domenii. Şi dacă masculului toxic Gigel din Poliţie nu-i place ideea să apere o femeie puternică, poate alege să-şi dea demisia din serviciul public şi să-şi facă firmă privată, unde să aleagă doar clienţi bărbaţi.

“Cum, şi bărbaţii puternici au nevoie de protecţie” să-l parafrazăm noi pe boul ăsta lipsit de orice urmă de raţionament valid,

Da, băi, putză mică şi frustrată, au. Pentru că nici ei nu sunt Batman Batman. Şi cu cât eşti mai puternic, cu atât ai mai multe de apărat. Nu ca un amărât ca tine, căruia îi dau cerşetorii bani pe stradă, de milă.

 

***

Dacă v-a plăcut acest text, puteți susţine activitatea siteului cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

 

 

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: