Spârcâieli creieristice: Ediţia cu păreri

Periodic, vine un gigel sau o getuţă pe perete şi ne f un comment. Un comment atât de lipsit de sens, atât de profund stupid şi atât de copleşitor, încât nu ai cum să faci o surpriză cititorilor tăi şi să nu laşi să se amuze şi ei.

Azi, aflăm circuitul părerii în natură.

 

Aşadar, ce aflăm noi, stimaţi spectatori? Conform enunţului cu nr. 1, părerea mea e eronată, pentru că nu accept şi părerea altora, şi nu doar că nu o accept, dar mai şi jignesc pe cine nu e de aceeaşi părere cu mine.

Mbun.

Mergem mai departe. O doamnă îl provoacă pe combatant cam cum stă el cu părerile altora. Iată poziţia lui “Părerile altora sunt ok DACĂ ŞI LE PĂSTREAZĂ FĂRĂ SĂ LE DISTRIBUIE bătându-se în piept că deţin adevărul”.

Asta de la omul care avea în enunţul 1 problema că EU nu accept părerile altora.

“Doamna MAI BINE AR ŢINE UN JURNAL PENTRU SINE”.

Subliniez din nou: asta de la omul care avea în enunţul 1 problema că EU nu accept părerile altora.

***

Legat de “vedetism şi goana după likeuri”, ghinion, unii avem carismă, farmec şi ceva de spus şi le primim pe munca noastră iar alţii doar lătrăm a oftică în comentarii, dar asta e pe lângă subiect.

Dar recapitulăm strict ce înţelegem din enunţul 1 coroborat cu enunţul 2.

Trebuie să accepţi părerile altora. Care sunt ok dacă şi le păstrează pentru ei, fără să le distribuie, şi să ţină jurnal pentru ei.

Gicule, am şi eu momentele mele de prostie, recunosc. Dar încă n-am reuşit zdrobitoarea performanţă de a contrazice cu totul în raţionamentul 2 ceea ce spuneam în raţionamentul 1 şi să nu văd nimic în neregulă cu asta. Ca să poţi aşa ceva, nu ajunge să fii un prost oarecare. Trebuie să fii Prostopitecus Master of Prostalarium.

Bravo.

Acum sugerez să aplici ceea ce predicai şi să ţii un jurnal despre cât de tare îţi displac părerile mele. Pentru că nu-i aşa, cum spuneai chiar tu, părerile altora sunt ok dacă şi le păstrează. Ţine de ele cu dinţii, gicule. Nu lăsa să se fisureze şi să se scurgă pe nicăieri.

***

Pentru mai multe spârcâieli creieristice, daţi like paginii Lorena Lupu Artist Page.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: