Starry eyed

Azi am obţinut interviu cu Dumitru Prunariu. Da, primul cosmonaut român. Pentru că aniversăm 30 de ani de la zborul său în Spaţiu.

Evident, plutesc de încântare. Abia mă ţin de tavan să nu ies pe fereastră.

De aceea, sărbătorim cu o melodie tematică:

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Lotus says:

  Articol scurt şi deschis la speculaţii. Data exactă a aniversării este 14 mai. Pe când va fi interviul?

 2. neamtu tiganu says:

  chiar sunt curios ce va iesi, il stiu pe Prunariu, un baiat de treaba, da un pic uscat, nu-mi imaginez sa iasa ceva interesant, Lorena, daca vrei te pot ajuta ti-as putea sugera niste intrebari/teme.

  • Lorena Lupu says:

   mersi mult, apreciez sincer, dar e interviu semnat lorena lupu, nu lorena lupu & friends. 🙂

   • neamtu tiganu says:

    Ma rog, cum vrei, cred ca nu ti-ar strica niste “documentari” pe care nu le gasesti pe toate drumurile. Dupa cum am auzit, pe ici pe colo, un interviator incearca sa afle cit mai mult despre cel care urmeaza a fi intervievat, uneori intreaba familia, vecinii, fostii colegi, profesori…
    Ma impresioneaza siguranta ta, nu stiu daca as putea-o numi profesionism. Cred ca la Playboy merge!

    • Lorena Lupu says:

     neamţule, cred că ai început deja să mă cunoşti şi ştii cum reacţionez la afirmaţii de genul “mă impresionează siguranţa ta, nu ştiu dacă aş putea-o numi profesionalism” şi “cred că la Playboy merge!”

     dacă vrei să mă enervezi, spune simplu: uite, vreau să te enervez. dacă vrei să te înjur, cere simplu: lorena, înjură-mă.

     dar să te bagi peste ce fac eu la modul ăsta intruziv nu e ok nici dacă intenţiile sunt bune. deci te previn: you’re walking on a mined field. take care!

    • Lotus says:

     “documentările” sunt absolut inutile.

     în primul rând că povestea oficială diferă de multe ori de povestea reală.

     în al doilea, ce este un documentar bun dacă nu un interviu face to face realizat de un reporter fără nici o documentaţie la bază? :))

     un paznic bun nu are nevoie de lacăte. un reporter bun nu are nevoie de documentaţie, de fapt poate mai mult să îl încurce. documentaţia e lângă tine. e omul ăla. dacă scrie pe fruntea ta reporter, aia e singura documentaţie de care ai nevoie şi e şi o provocare în acelaşi timp (şi spaţiu).

     • Lorena Lupu says:

      ba un reporter bun are nevoie de documentaţie, dar de documentaţie adecvată întrebărilor pe care le are de pus. şi dacă el s-a documentat deja, nu vine gigel din afară să-ţi spună că ştie el mai bine de ce ai tu nevoie.

    • Lotus says:

     eu zic că nu atât de mult. dacă o ai te ajută dar nu este condiţia sine qva non. nu discut de acest caz cu interlocutorul tău de mai sus, vorbim la modul general. o documentaţie minimă de genul să ştii la ce dată s-a îmbarcat omul ăla, unde a fost, e necesară pentru dialog, altfel nu poţi pune întrebările. dar mai mult de atât, dacă eşti bun, nu ai nevoie de nimic. trebuie doar să reuşeşti să ajungi la el, dincolo de masca pe care o afişează, să formezi o legătură cu ce are el în profunzime şi de acolo totul decurge de la sine. eu aşa zic.

  • ana de la bloc says:

   Vin si eu cu o interventie nesolicitata. Ati luat in calcul ca si domnul Prunariu poate ca s-a documentat olecuta inainte sa accepte interviul pentru cineva anume? ia ghiciti cine ar fi luat interviu daca dorea intrebari de la bunul sau prieten care il cunoaste foarte bine, neamtu tiganu? si eu il cunosc pe prunariu, un baietzel cu treaba, un pic umed, s-ar putea sa iasa ceva juicy. Nota pentru neamtu tiganu: a se citi ultima propozitie cu ton sarcastico-ironico-deloc glumet.

 3. neamtu tiganu says:

  Draga Lorena, m-am prins mai demult ca te dai mare, da am crezut ca esti cit de cit dasteapta, cine ar avea cit de cit ceva minte ar aprecia ca ar putea obtine niste info pa degeaba. Privind amenintariile tale, nu-ti pot spune decit ca te bag in pizda ma-tii..
  P.S Nu am avut nici o intentie sa te enervez da tu m-ai enervat pa mine, asa ca pa, sanatate la neamuri!

  • Lorena Lupu says:

   spre deosebire de tine, eu nu m-am prins că eşti un târlan prost şi un căcat cu ochi, că altfel te banam din prima. dar na, niciodată nu e prea târziu. de unde pizdele mamelor voastre care n-au ştiut să vă educe aveţi voi impresia, futu-vă rasa-n gâţi, că puteţi veni pe tarlaua omului să-i băgaţi binele vostru în gât cu sila şi să-l înjuraţi că nu are nevoie de el?

   am băut noi brudărşaft pe undeva, ţopârlane? gen, nu? flit în morţii mă-tii. învaţă să te comporţi şi pe urmă abordează oameni care nu au de ce să-ţi facă temenele. marş în balegi, gunoiule!

 4. nedormitul says:

  neamțule
  era ok dacă te ofereai să o ajuți: “lorena, lucrez de 50 de ani în domeniu – dacă ai nevoie de ajutor, întrebări, figuri, mailul meu e mai sus.
  da’ tu ai ținut morțiș să îi spui că e proastă și că fără ajutorul tău indispensabil nu s-ar descurca. diferență de nuanță pe care “dășteapta” de lorena o înțelege, iar tu, geniul omniscient, nu.

  • Lorena Lupu says:

   m-am documentat deja cu unu’ care lucrează de 50 de ani şi o lună. sorry. 😥
   UPDATE: Ţărănoiul penibil continuă să îmi bombardeze spamul cu mitocănii pe acelaşi ton. Deci, unii ajung să fie vite bătrîne de 60 de ani şi tot neamuri proaste rămân. Ce trist.

   • Lotus says:

    plină luna? sau câteva zile minus ? :))

   • Lorena Lupu says:

    mda, eu încă stau şi mă minunez de tupeul fantastic şi mârlănia halucinantă a acestor comentarii.

    Cum morţii mă-tii de idiotul morţilor mă-tii să îţi permiţi să îmi conteşti munca aşa, futu-ţi tot neamul în ochi de jegul morţilor mă-tii? Serios, cum am deschis azi wordpressul mi-a picat ochii pe schimbul ăsta de comentarii (cel cu ţiganu’ idiot, futu-i rasa-n ochi şi urechi) şi m-am enervat iar.

    un camion de mui, neamţu ţiganu! şi un camion de pule în cur!

    • Lorena, cînd îi iei aşa la pulă pe bune că mă amuză, în sens bun, şi ştii de ce? Pentru că ei probabil se oripilează, îi apuca bulimia, lol.
     Poate că omul n-are altceva de făcut, ştii, ca babele alea care stau toată ziua cu ochiu-n vizor şi, dacă văd că te-ai aciuat mai mult de 5 zile la prietenul tău vin să-ţi bată la uşă, cînd el este la serviciu, bineînţeles, ca să te ia la întrebări.

    • Lotus says:

     sau probabil că nu…

     • Lorena Lupu says:

      sau probabil că nu, se simt satisfăcuţi că au iritat pe cineva.

      da, imaginea cu babele şi vizorul e justă. nu-ţi descriu nici volumul de mui înghiţit de babele băgăcioase din partea mea. spun doar atât: au tăcut ele primele.

 5. Nea says:

  1- Vezi să nu-l zboare şi pe Prunariu din pesedeu, ca pe balerina aia de o aveţi pe conştiinţă, i-aţi zdrobit viitorul politic bietei fete.

  2- Am citit aseară postul. Urmarea: m-am visat cosmonaut, ajunsesem pe lună şi acum trebuia să revin pe Pământ. Nava era un fel de godin, trebuia să o plasez într-o poziţie vag sculată, sprinjind-o de nişte bulgări de pământ lunar. Apoi să intru în ea şi să-i pun un chibrit la uşiţa din spate, să ia foc combustibilul ăla cosmic. Apoi să bag repede mâna la loc şi să închid uşiţa pe dinăuntru. Apoi n-am mai avut semnal de la vodafon să ţin legătura cu baza (nevasta).

 6. Cosa Nostra says:

  E tarlaua ta?! Câţi bani ai dat pe ea?! De unde se cumpără, că vreau şi eu!

  A, stai că nu-l văzusem pe libarcă de Nedormitu. Aşa se mai explică!

  • Lorena Lupu says:

   Mi-a fost oferită gratuit. Dar contentul e investiţia mea personală. Altminteri, de ce tu şi alţi proşti aţi trola aici şi nu pe un blog aleatoriu?

   Dacă vrei şi tu, e simplu: http://www.wordpress.com – Get a free blog. Problema e doar că nu ai ce să pui pe el, în afară de “Azi am frecat ridichea” şi “Mă duc să dau la găini”. Ceea ce nu va interesa pe nimeni.

 7. galani says:

  Mai, ce mi-a mai placut dialogul tau cu Neamtzu Tziganu !. O fi chiar cum se intituleaza sau e vreunul care se da mare, ca prea l-am vazut/citit pe mai multe bloguri, unde, probabil ajuns in Jermania, tot dadea/da lectii in stanga/dreapta, fara a i-o cere cineva. Numai ca, precum in cazul de fata, este mai mereu hushuit !. La tine, mi-ar fi placut sa nu cobori la nivelul lui, caci ti-as fi inteles oricum mesajul, dar aste e o alta poveste care tine de temperamentul tau !. “Ferice” de cel care a fost/este in stare sa te “stapaneasca” !

  • Lorena Lupu says:

   măi, nu l-am luat aşa din prima. întâi l-am refuzat cu discreţie. abia când a scos el pizda mamei din buzunar am scos io mănunchiul de morţi şi răniţi.

 8. Lorena, Prunariu e un om simpatic, bănăţean de-al meu. :p
  Cînd am făcut eu interviul cu el pentru revista la care am lucrat pînă de curînd am mers în apartamentul său din Bucureşti. Atîta doar că întîi am greşit clădirea, am intrat la o băbuţă şi asta era mai-mai să mă poftească în casă, la un ceai, să-l aştept pe bărbatu-său (nu mi-a zis că-i vorba de bărbatu-său, dar am dedus în cursul celor 3-5 minute de confuzie), care am priceput că era ceva profesor. Pînă am întrebat a doua oară, cred că prima oară nu auzise, dacă este domnul Prunariu bărbatul din casă , iar ea, stupefiată: “Nu!”. Între timp, Prunariu mă aştepta, sunasem cînd am ajuns la intrare, şi eu nu mai reuşeam să urc cele două (parcă) etaje, lol.

 9. dadatroll says:

  Ma da cea mai imbatranit Prunariu asta. Narata bine de loc. Si cei cu tatuajele alea si cu paru lung?

 10. dadatroll says:

  Mey cu neamtu tiganu asta bine iai facut ca omu te poate scoate din nervii intratata incat ajunge bietu blogar sa renunte la blogu lui serios si sasi faca parodie de blog. Poveste adevarata.

  Subiectele lui Gramo + aroganta lui Mircea Popescu + lipsa de atentie tipica romanului + gramatica lui neamtu tiganu = dadatroll

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: