Sunt singurul prost din ţară

Azi aveam interviu matinal cu o mare doamnă (şi nu-s ironică) şi shootingul aferent cu un fotograf genial (din nou, nu-s ironică). Rămăsese să-i sun pe amândoi la 10.00 şi să-i adun.

Eu, care mă scol în mod obişnuit la 13.00, pun ceasul, injectez cafea în venă, fac duş cu apă ca gheaţa – şi la 10.00, adunată şi cu mintea limpede, mă apuc să-i sun. Evident, amândoi dormeau cu băluţe în colţul gurii.

‘Poi să nu-ţi baj pula?

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. mama lui bogdan says:

  Domnisuara Lorena scumpa ieu decat sant si ieu o mare duamna care si Nelu mea spus asea iel ieste si fotograf care cateodata caini bagabonti da tircoale la bloc la noi care Nelu i-i fotografieaza care sale duca poza la primariie la Oprescu poate face ceva care tare rau ne ataca ne trage de ciorapi cand ducem gunoiu. Care ieu vrieau sa v-a spun ca pute-ti venii la noi care va asteptam ieu ma trezesc orcum de dimineata care trebue sam spal proteza alfel ma scuza-ti pute care Nelu zice ca parca a-r saruta ghena nu gura de duamna Nelu si iel se scoala devreme care trebue s-a faca pieata find duminica mancam mai ales un ciolan o ciorba doo trei portocale care deci suntem acasa v-a asteptam domnisuara scumpa.

  • nedormitul says:

   păi azi nu aveați musafiri? parcă trebuia să vină fii-tu cu ștoarfa aia.

   • mama lui bogdan says:

    Nu domnu Nedormindu penca panorama acea de noramea la asmutiit pe fimiu contra la mine si la Nelu panorama iea spus bai Bogdane mata e alfabeta care habar nare sa scriie care m-ai ie si curva pe desupra umbla cu nespalatu blocului Nelu care ieu drept v-a spui nu ie adevarat Nelu face bae de doo or pe saptamana se spala si pe cap decat sambata. Deatuncea na m-ai venit ancoace care drept va spui ninum doresc fuarte tare penca fimiu ie tare molau se lasa enfluentat de panormama ceea parca iea ar fii mare telectoala are decat liceu facut care na avut asea rezultate bune ca sotumeu fiei tarina usuara ierea om anvatat. Care acuma iea face pe desteapta cu mine care cine pisda masi la crescut pe sotu iei daca nu ieu. Ei draciiea dracului cum a-t reusit sa ma inervat acuma domnu Nedormindu care chear voiam decat o duminica frumuasa cu Nelu nu ganduri despre stoarfa acea ma scuza-ti domnisuara Lorena care folosesc limbaj ne-acatermic.

    • nedormitul says:

     da’ de ce e panaramă ștoarfa? chițăie cînd se fute?

    • mama lui bogdan says:

     Ie panorama penca la despartit pe dobitocu de fimiu de prima sotiie care nici iea nu ierea m-ai breaza dar macar m-a respectat care vrasta mea o impune. Si sotiiea asta noo care ie panorama ie mai tinara decat iel care ieu banui c-a la loat penca iel lucreaza la interogarea ieuropeana care iea a crezut ca are bani poate sa profite dupa urma lui mantelegeti domnu Nedormindu. Care dupe ce a vazut ca fimiu ie ma scuza-ti rupt an cur care nare bani noramea asta panorama sa inervat la facut de trei lei se certa de fata cu mine care care sa nunteleg ieu cei reprosa iea spus ceva ca bine ca nici dicu nuti functioneaza nici manii nai an cont care ieu nu stiu cea vrut sa zica am vrut so antreb pe duamna georgescu profesuara de engleza care mea fost rusine ca daca mesaju lu stoarfa ierea cu ma scuza-ti pula si cu ma scuza-ti pisda ma facieam de ras v-a da-ti sieama domnu Nedormindu.

    • nedormitul says:

     lasă, dacă nu își aduce alți hăndrălăi acasă, tot e bine

    • mama lui bogdan says:

     Asta nam de unde so stiu domnu Nedormindu care ieu nu locuesc cu iei nu mar suporta escroafa ceea de noramea care deacea mam ancurcat cu Nelu sa am si ieu un suflet pe langa casa care daca raman singura no s-a aiba grije de mine panorama deasta pute-ti fii sigur domnu Nedormindu. Care la vrasta miea se poate antampla orce s-a creasca colisterolu or s-a de-a diabetu an mine or duamne fereste un atac de corp care trebue sa m-a gandesc la tuate acestea nu m-ai sant tinera decat la ochiu drept mea zis Nelu la stnagu am caratacta nu straluceste asea ca dreptu.

    • nedormitul says:

     mă-sa lu’ ăla, te-ai băşit cumva? cam pute. sau a fost nelu?

 2. xxlweblog says:

  Vad ca in ultimul timp te dadusi numai la personalitati 🙂

 3. mastic says:

  Morala, intai ii suni.

 4. Mitel says:

  Oare doamnele mari se basesc?

  • mama lui bogdan says:

   Ieu ma scuza-ti basesc decat cand mananc fasole vinerea care Nelu o aduce din oras m-a pune saio fac batuta care asea a-i place ieu mananc decat putin decat gust dar creca se depune care dupe aia noaptea cand ma scuza-ti trag o besa se ridica plapunda deasupra la mine si Nelu care zice ca femee ce dreac vrei casa raciim iar medicamentele ie scumpe nu ie ca pe vremea lu plumbuitu care avieam de tuate daca nu te poti abtine de la ma scuza-ti besine atunci dormi dreac pe spate care adancimea patului v-a anghiti nenorociriea ceea de besa care dupe aia ma balonesc nu ie bine puate creapa matele an mine duamne fereste.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: