TABU chic de martie

Cast in alphabetical order: Marcel Iureş, Simona Pătruleasa, Evgheni Pluşenko, Ana Ularu, Nadine Voindrouh – fiecare cu câte o poveste care să te amuze sau să te pună pe gânduri.

Iar când zic interviuri, mă refer la interviuri concepute de noi, cu bagajul propriu de întrebări şi şopârle, nu la interviuri pe care să ni le trimită distribuitorii de film şi muzică, iar noi să le semnăm cu numele noastre şi să ne dăm autori de chestii făcute de alţii. Cum se mai întâmplă pe ici, pe colo. 😀

Pictoriale cu haine şi makeup user-friendly, care să dea soluţii reale muierii despre “cum plm să ies pe stradă”, nu doar să-i ia ochii preţ de 10 secunde.

Icon: Robert Redford. Cu un story mişto despre Sundance Film Festival.

Reportaj glam & fab cu Veveriţele Vesele.

Ghid de travel scris cu mare meticulozitate şi documentare de genialul Silviu Leahu. El şi Mara Ionescu fac de fapt revista – şi veţi vedea la ce mă refer concret dacă o cumpăraţi.

Pe scurt: TABU – revista care ţi-o trage!

foto de Sergioo Zimbilschi, Sergioo pentru prieteni. E un preview de what’s to come in April. E ok, puteţi să-l luaţi toţi la interviu: măcar se va vedea diferenţa dintre cum o fac eu şi cum o faceţi voi. 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Harasho (prezentarea)… dau cu parerea dupa ce o citesc.

 2. optimvs says:

  cine e asta? zoso? te lingi cu zoso, parapanta ce esti?

 3. optimvs says:

  cred ca e necesar sa adaug: muie zoso!

 4. optimvs says:

  zoso suge pula si cu curul si cu gura.

 5. optimvs says:

  eu sunt un intelectual si nu vorbesc decat intelectualiceste, dar zoso ia muie.

 6. optimvs says:

  ia zi ba, zoso, n-ai coaie-n tine sa raspunzi? te caci pe tine de frica, brasovean prost. sa nu te caci la mine-n pula, atata mai voiam sa adaug.

 7. optimvs says:

  muie zoso!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !1111

 8. rodriguez says:

  meeeeh. aici știu că găsesc înjurături și vorbe de toată jena.
  în mod disturbant, e acolo, în post, un nume care nu are ce căuta pe așa un blog, pe care îl citesc, ce-i drept, aproape zilnic, dar nu de plăcere.

  hai, vă știți locul, așa cum v-ați stabilit stilul. am scris cu v mic, nu de politețe. așa. deci.

  aici e femeea-super-sexoasa-bla-bla-bla-bl..(potnumărăpînălamultemiliarde,măoprescaici).
  care se folosește de expresii sexuale jignitoare ca să dovedească.. dunno, chestii de-ale ei.

  măcar să se limiteze la asta. unele subiecte – acelea frumoase – nu au ce căuta aici.

  nu spun numele, superstiția mă ține ca pe-un căluț simpatic și plin de speranță. nu sexuală.

  îmi pare rău de asocierile nepotrivite care se întîmplă în lumea asta tristă și aici, în mod limitat special.

  plîngînd isteric într-un colț, vă rog să “vă” terminați și:

  vă mulțumesc frumos. HA!

 9. neax says:

  Cel mai mai mult şi mai mult îmi plăceau interviurile de la tv (când mă mai uitam, prin anii 90):
  Baragladina 1 (reporter): – Tocmai te-ai întors dintr-un turneu în Italia, cum a fost (traducere: ai găsit un libidinos cu mustăţi, ce-a ieşit?)
  Baragladina 2 (jandeză): – A fost un succes formidabil, publicul italian a fost încântat.
  Baragladina 1: -Şi ce planuri de viitor ai?
  Baragladina 2: – Mă pregătesc pentru un turneu în ….

 10. neax says:

  De la tine am învăţat, n-am uitat ce i-a povestit nea Ghoerghe lui nea Ion, despre balet

 11. Gheara says:

  Are fata de actor asta.

  Lorena, in seara asta n-ai mai fost acolo la intersectie :)) Putin mai devreme am sosit de la Cenusareasa de Rossini. O muzica geniala. Cred ca imi place mai mult decat barbierul.

  Da, am sa ma duc sa-l mai vad pe Smarandache in viata e vis, imbracat in colanti, singura piesa care ma tenteaza deocamdata din ,,repertoriul ” odeonului. odeon are cea mai frumoasa sala de teatru din bucuresti. restul sunt urate. maine e viata e vis, care vreti sa mergeti. da sa iesiti din sala la sfarsit dupa ce vin aia doi pe bicicleta, ca ma pis pe ei :)) Pacat, as fi vrut sa merg poate il intalneam pe Galgotiu sa-l intreb. da’ nu maine, ca maine merg la Atheneu. E Lese cu Rebengiuc si s-ar putea sa dea si masa dupa . sau inainte, sau intre :)) A mai fost anu trecut in decembrie cu folclor irlandez si cu maramaures, aia de la sapanta si lese, tot la atheneu, si dupa a dat ca lumea :)))))))

  In alta ordine de idei, joi n-am mai fost la Atheneu, mi-am bagat pula in ceaikovski si stravinski, desi ii iubesc pe amandoi, si in ultima clipa m-am dus cu doi tovarasi la unguri. a fost un recital de contrabas ca lumea, prelucrari din mai multi compozitori, dar n-au dat nimic, nici macar vin de data asta. a fost seceta. si mai bine ca n-au dat ca nu mai ajungeam la premiile MEDIAFAX, la hotel radison blu :)) pe calea victoriei, fostu bucuresti. Habar n-aveam c-o sa nimerim acolo, ca sa vezi cum le aranjeaza providenta. la unguri s-a terminat recitalul la 19,20 aproximativ, daca ar fi dat ceva n-am fi intins acolo mult. iar la 20 a inceput la mediafax. toata lumea ,,buna”, si noi, boschetarii :)) tiriac, sarbu, esca , politcieni, iliescu, hagi, angela gheorghiu. :)) si noi, cele mai mari personalitati. :)) am mancat si-am baut, sa moara mama, am plecat pe patru carari. Ce pula mea, n-am mai prins asa prapad, ptuuu baga-mi-as pula! cafele, whisky, vin, mancare de nota 10, i-am facut facut varza :))

  Viner i a fost ca lumea la radio, care ati fost. e un mare dirijor mandeal. mi-am dat seama de asta, de cultura lui si ..se impune orchestrei, cand l-am urmarit la repetitii, la Sinaia. A dirijat extraordinar vineri, si manfred de ceaikovski si grieg. a fost un pianist rus ca lumea.

  @bogdane: te-ai dus la anglicana, n-ai venit la radio vineri, bagabontule? :))

 12. Gheara says:

  Marti ne-am luat teapa, am fost la fostul hotel dorobanti la romana, nu stiu ce, evrei mesianici. secta d-asta, mese nu stiu ce, dar n-a fost cum ne asteptam, a fost varza, am si plecat. am zis ca suntem jidani si noi, jidani mesiani. ce mortii ma-sii :)) ne invitase o jidanca. da a fost dezamagitor

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: