Târg de proiecte artistice

Dragii mei colegi actori şi regizori,

De când a început criza, mulţi dintre voi şomaţi, sau lânceziţi în joburi care nu vă reprezintă, aşteptând să vină un casting care să dovedească faptul că sunteţi viitoarea Meryl Streep, sau viitorul Al Pacino.
Ei bine, tocmai de aceea am ales să public pe blog un anunţ pe care l-am primit de la The Silver Church. Pentru că, printre zecile de mailuri care îmi PRETIND câte ceva, în sfârşit am primit şi unul care SĂ OFERE. Şi încă mă minunez. De aceea, vreau să împărtăşesc minunea şi cu alţii.

Dacă aveţi un proiect în minte, individual sau de grup, un spectacol de teatru, de dans, o expoziţie, şi vă lipseşte potenţa financiară pentru a-l transforma în realitate, aveţi de făcut următorii paşi simpli:

-mergeţi pe site-ul www.tscmusic.ro
-vă faceţi frumuşăl cont de utilizator şi parolă, pentru a putea scrie pe forum. Preferabil ar fi ca numele de utilizator să fie chiar numele vostru, pentru că nimeni nu va acorda suport (material, moral sau textil 😀 ) lui rază_de_soare83.
-intraţi pe forumul gazdelor, şi alegeţi categoria care vă interesează (Teatru, Muzică, etc.) din capitolul Tinere Talente.
-acolo, deschideţi topic nou, cu numele proiectului, pe care îl descrieţi succint, dar elocvent, să convingeţi un finanţator că ar fi cazul să-şi bage banii în aşa ceva.
-ziceţi câte ceva şi despre voi înşivă, realizări, Oscaruri, daţi un link de blog, o posibilitate de contact, una-alta – să ştie lumea ai cui sunteţi şi ce vreţi de la viaţă.

La o dată care încă nu se ştie, dar se cercetează, SilverClubii vor face târgul de proiecte. Adicătele, întâlnirea dintre cerere şi ofertă. Adicătele, unele dintre aceste proiecte se vor întâlni cu nişte bani şi cu o scenă. Sună bine? Eu zic că da. Păi ce mai staţi, atacaţi www.tscmusic.ro !

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. thecreatrix says:

  No, in sfârşit ceva se mişcă.

 2. Anthea says:

  Mult noroc 🙂

 3. d. says:

  poti sa dai link la pagina cu anuntul oficial? (if any)

 4. Lorena Lupu says:

  am dat. du-te la “forum”, şi de acolo, la “tinere talente”.

 5. Veta Marx says:

  Lorena, o intrebare legata de postul asta si in acelasi timp nu. Tu joci in filme, ai proiecte pe partea asta? Te intereseaza asa ceva?

 6. Lorena Lupu says:

  în clipa asta nu am proiecte de film, dar am avut, şi bineînţeles că mă interesează. 🙂 filmul e dragostea mea.

 7. Veta Marx says:

  Iti plac parodiile? Filmele asa-zis “la misto”?

 8. Lorena Lupu says:

  Tu ce părere ai, judecând după stilul meu?

 9. Veta Marx says:

  As zice ca da, desi nu te cunosc 🙂 Oricum, nu vroiam sa te supar cu intrebarea asta. Vroiam mai degraba sa te intreb daca ai fi interesata de un proiect de genul asta.

 10. Lorena Lupu says:

  Veto, Veto, câtă risipă de cuvinte pentru o întrebare atât de simplă… şi cu un răspuns atât de obvious. 😀

 11. Veta Marx says:

  Banuiesc ca asta inseamna a fi de moda veche 🙂 Pai si cum sa procedam? Iti pot trimite ceva la o adresa de mail, sa vezi daca te intereseaza?

 12. Lorena Lupu says:

  Bineînţeles. Ia adresa pe care o am eu înscrisă în comentarii, pe blogul vostru.

 13. Rhetta Marx says:

  AAAAAAAAAAAAAAAAERAEWPO DSHJZPOdkzgtR^ siot meRet rsgiAnmlon nloiu !!!!!!!!!!!!!!!1

  VETAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

  TE OMOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Adi9c… Hm, hm, hm… Tuse… Ptiu… Adică…
  Adică faci un film, da? Un film, şi o întrebi pe Lorena dacă e interesată, dar PE MINE?!? PE MINE NU MĂ ÎNTREBI??????!!!!??? Ba chiar ţii ascunsă treaba, bprb.-. … Iarăşi tuse, scuze… Aşa: deci ţii treaba ascunsă, faci totul pe la spatele meu, halal soră! Halal soră îmi eşti!!!!! Ce-ţi pasă de sentimentele mele?!? REAO!!!!! Ştii bine că de mică vroiam să devin vedetă de cinema! Ştii că am deja experienţă din filmele alea porno, ştii ce bine am jucat în ele, că m-a felicitat toată lumea la premieră! De ce, Veto? De ce îmi faci tu mie una ca asta? Cu ce am greşit? Monstrule! Sălbatico! Criminalo!!!!!

 14. Veta Marx says:

  Uou. Stai asa ca a intrat nebuna pe fir. Si oricum n-am gasit adresa ta de mail, Loreno. Am uitat sa-ti spun ca sunt prea imbecila pentru asa ceva. So… cum naiba sa-ti arat ce vroiam?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading