Azi suntem lorzii borzilor

Şi ne dăm mari în Japonia. În Parcul Izvor, care s-a transformat în Izvor de Bere pentru acest weekend, trimiţându-l pe nea Cohen la Herăstrău.
Sursa mea de fun pe săptămâna trecută a fost războiul de declaraţii ţâfnoase în presă dintre şefimea Events (tata concertului Cohen) şi şefimea Emagic Entertainment (tata lu’ Tuborg Green Fest). Events pasămite a aranjat să-l plaseze pe nenea Cohen în Piaţa Constituţiei. Buooon, fă afişe, fă tamtam, promovare, una-alta…
Apoi s-au pomenit Emagic şi Tuborg că nu pot face festival decât suprapus peste nea Cohen. Şi în Parcul Izvor, adică nu doar suprapus, dar şi bot în bot. Dezavantaj la decibeli: Cohen.
Drept pt. care Events şi-au adunat jucăriile şi s-au mutat pe Iolanda Balaş Soter, nu înainte de a azvârli o găleată de secreţii nazale şi lacrimale peste capul şefimii Emagic. Ăştia, la rândul lor, n-au recunoscut bărbăteşte: “Băi, v-am futut, da’ plătim avortul!” (doar sunt români, nu? :D), ci au dat poalele peste cap, şi le-au mai oferit rivalilor o prestaţie orală. C-aşa-i în tenis şoubiz!

Eniuei, Guano Apes rulzzzzz! Să nu uităm de melodia cea mai adecvată pentru amor cu năbădăi pe care am întâlnit-o vreodată:

Singura mea mirare: de ce nu plâng TVR şi organizatorii Cerbului de Aur din cauza concurenţei neloiale a Capitalei?

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. thecreatrix says:

  Cea mai mare inspiration-love I had, despre care cred că am mai pomenit, aşa a inceput totul “Nu vii la mine în camera să ascultăm Guano Apes?”

  Stăteam in cămin şi aveam…he he… 19 ani.

 2. cipslim says:

  Cohen vs Guano Apes 😀 .
  Am inteles ca Emajic au incercat sa solutioneze problema dar daca astia de la events nu vor sa riste, asta e.
  Ce vrea events, sa mearga toata lumea la ei sa-i intrebe pe unde isi fac concertele ca sa nu deranjeze? Haida de!

 3. w-o45-bv says:

  raspuns:pentru ca cerbul de aur s-a nascut la brasov si e De AUR.inrest freci menta.

 4. Lorena Lupu says:

  thecreatrix: 😀

  cipslim: cum să soluţionezi, frate, problema, întorcând boxele în partea opusă? adică tu încerci să îmi spui că, dacă vecinii mei certăreţi urlă spre direcţia opusă apartamentului meu nu le aud scandalul? tu nu recunoşti o tentativă de “praf în ochi” atunci când o vezi?
  şi, da, nefiind f. mulţi artişti “grei” în bucureşti, mi s-ar părea normal ca organizatorii să ţină cont unii de alţii. şi de public, ăv cors.

  w-045-bv: hai să nu exagerăm cu patriotismul local, ok? acest “inrest freci menta” mi se pare de o gherţoială majoră.

 5. cipslim says:

  Se poate realiza controlul sunetului, chiar daca nu complet, in functie de echipamente la un nivel acceptabil.
  Dupa cate stiu eu amandoi folosesc line array un fel de difuzoare care functioneaza ca o lanterna. Adica tot in fata si nimic in spate, ajungand in spate doar sunetul reflectat de eventuale obstacole.

  Dar lasand astea, ia mai da-i in masa pe ghiata de frutrati, Concertul Tuborg e gratis si de aia s-au bosumflat, ca nu vine lumea sa vada jidanul cantaret.

 6. ursul says:

  Draga cipslim, cred ca exagerezi. Esti cumva angajat Emagic?

 7. Lorena Lupu says:

  Ursule, pe cuvânt de onoare că acelaşi lucru mă pregăteam să îl întreb şi eu. 🙂

 8. Cristian says:

  Io am fost in primele randuri asa ca arunca un ochi acilea: http://www.tertulia.ro/blog/2009/09/06/guano-apes/ si poate o sa iti placa niscaiva fotografii.

 9. cipslim says:

  🙂 nu.
  Ce am exagerat mai exact?

  Si chiar daca as fi fost, sa zicem, angajat emajic, in ce fel te afecteaza? Foarte frumos, nu conteaza daca ce ai spus e corect sau nu, atata timp cat stii sa gadili unde trebuie paranoia colectiva este de ajuns sa castigi un argument.
  Discreditam, pana castigam: metoda de lucru a politicianului roman, atat de bine reflectata si acceptata in societate.

 10. Lorena Lupu says:

  cristian: păi, bine, măi, omule, şi nu puteai da şi tu un buzz, o atenţie, o măslină, ceva?

  cipslim: ţii partea lui emagic în toată povestea asta, într-un mod mult prea părtinitor. de aceea ni se pare nouă că te comporţi ca un angajat emagic.

  Nu sunt atâtea staruri internaţionale în concert în Bucureşti, încât să nu poată organizatorii să îşi împartă în mod just timpul şi spaţiul.

  Iar dacă Events îl anunţase pe Cohen cu nu ştiu câte săptămâni înainte, iar Cohen e genul de spectacol care mizează pe forţa emoţională, nu pe cea a başilor, e un semn de mârlănie crasă să faci festival de rock în curtea vecinilor. That’s a fact.

  În rest, nu te-a discreditat nimeni (exceptând propriile tale afirmaţii), aşa că îţi sugerez să laşi autovictimizarea la uşă.

 11. cipslim says:

  Ha! Eu tin partea festivalului, nu partea organizatorului. De ce sa punem un concert in fata unui festival mai ales cand popularitatea lui Cohen la noi in tara este redusa.
  Organizatorii sunt in competitie, daca s-ar intelege atunci ar fi mai rau pentru consumator deoarece vor aduce doar ce vor ei si calitatea serviciilor va scade. Competitia naste performante.

  In momentul in care eu expun un detaliu tehnic si respectivul sugereaza ca sunt partinitor, deviind discutia de la tehnic la politic asta cum se numeste?.

  Si nu ma consider o victima, mi-e scarba pur si simplu de modul asta distructiv de abordare a diferentelor de opinie in Romania.

 12. Lorena Lupu says:

  cipslim: să revedem comentariile tale.

  “Ce vrea events, sa mearga toata lumea la ei sa-i intrebe pe unde isi fac concertele ca sa nu deranjeze? Haida de!”

  Foarte tehnic, şi foarte constructiv!

  “Dar lasand astea, ia mai da-i in masa pe ghiata de frutrati, Concertul Tuborg e gratis si de aia s-au bosumflat, ca nu vine lumea sa vada jidanul cantaret.”

  De asemenea, extrem de tehnic, şi extrem de constructiv!

  Îmi pare rău că nu te citeşti pe tine, ci doar pe ceilalţi.

  Iar dacă primul concert al lui Cohen nu ar fi fost sold-out, evident Events nu l-ar mai fi adus a doua oară.

 13. cipslim says:

  Pai nu vad de ce primul comentariu este distructiv sau netehnic. Eu lucrez cu companii de evenimente foarte mari si intotdeauna cel care isi alege “the venue” trebuie sa aiba grija de toate aspectele, inclusiv de ce alte concerte se mai intampla ca sa nu se suprapuna.
  Sa o luam pe partea cealalta Events i-au contactat pe Emagic sa-i informeze pe cat si unde vine Cohen?

 14. Lorena Lupu says:

  corect. deci emagicu’, in clipa in care isi alegea locul, fiind al doilea in ordine cronologica, trebuia sa se informeze ce si cum. in fond, concertul cohen era deja anuntat pe afise prin tot orasul, si prin comunicate de presa.

  nu inteleg ce nu iti e clar.

 15. cipslim says:

  Comunicatul de presa nu poate sa inlocuiasca comunicarea directa.
  Iaka ca mai sunt care imi dau dreptate:

  “Cristian Singer, director Paradigma Group, firma care a asigurat producţia tehnică a primului spectacol al lui Leonard Cohen în Romania, a întărit faptul că zgomotul creat de concertele live de la Tuborg Green Fest nu ar fi incomodat show-ul lui Leonard Cohen.”

  Deci chestia era sa nu amestece spectatorii probabil si faptul ca Events are ouale mai mari si doreau sa fie respectati.

 16. Lorena Lupu says:

  Ei, nu ar fi incomodat! Ce Dumnezeu, fratioare, am locuit si eu in apropiere de un anumit stadion si stiu cum se aud respectivele concerte! Cine crezi ca are fatza de prost, sa “cumpere” genul asta de praf in ochi?

  Daca tu insisti sa sustii o ridiculosenie, pentru a-ti apara angajatorii, e alegerea ta. Eu chiar nu mai am chef sa iti explic o chestie evidenta, pentru ca e o pierdere de vreme. Hai sa incheiem aceasta discutie inutila, pt. ca nu am chef sa ma enervez.

 17. cipslim says:

  Consider incheiata discutia cu 2 amendamente:
  1.Din punct de vedere stiintific, datorita legii propagarii sunetului, o Dacia 1310 care ar fi trecut pe bulevard ar fi fost mai zgomotoasa pentru cei de la Cohen decat ce se petrecea in parcul Izvor.
  2.Daca lucram pentru Magic eram in tara.

  Probabil faptul ca nu-mi placa Cohen mi-a influentat atitudinea si i would like to appologize for any inconvenience that this might have caused.

 18. Lorena Lupu says:

  Date fiind condiţiile unui festival: urlete, răcnete, o serie de obiecte care reflectă sunetul, te asigur că un concert LC ar fi fost de nesavurat la 500 de metri de balamucul din Parcul Izvor. Obiectiv vorbind. Am fost acolo, şi ştiu.

  Şi în mod normal, cel care stabileşte primul o dată şi un loc – şi dă comunicat de presă cu toate astea! – are prioritate. Pentru că nu are cum să ghicească în stele că peste două luni, altul va face festival în curtea vecină.

 19. Ursul says:

  Uau! In ce a degenerat discutia, de la un simplu comentariu scris mai in gluma, mai in serios. Nu vreau sa repornesc polemica(nu a fost intentia mea sa “discreditez” nici in primul meu comentariu si de asemenea Lorena a punctat cam tot ce era de punctat), dar as dori totusi sa adaug ca, cipslim, ai transformat (neintemeiat) 2 propozitii in motorul necesar pentru a porni o “cruciada” contra mea, in primul rand, a Lorenei, a societatii si a politicienilor din Romania. o_0 Ti se pare normal?
  E o intrebare retorica. A, apropo, daca suferi de mania persecutiei (anomalia psihica) sa stii ca nu incerc sa te prigonesc din nou. 🙂
  Nu lua chiar totul in serios.

 20. Lorena Lupu says:

  gata, discuţia a încetat. şi propun s-o lăsăm aşa, finished. 😉

 21. simonarrr says:

  Pana la concertul Madonnei eram sigura ca singurii din Romania care se pricep la organizat concerte sunt Emag!c. In continuare cred asta, doar ca m-au dezamagit un pic.

 1. September 7, 2009

  […] Ajung din greseala la Lorena Lupu si dau cu ochii de articolul legat de Green Fest si Leonard Cohen. Informatie eronata! Leonard […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: