Telekom, felicitări. Persişti în retard ca musca în fecală

Aveam routerul defect. La zece reporniri, pornea o dată. Şi reclam o dată, reclam de două ori, reclam de zece ori, în cele din urmă se îndură un băiat mai milos: “vă trimitem echipă, azi la 12”. Asta a fost ieri.

În condiţiile în care eu aveam o traducere de făcut şi de trimis. Era urgent. Şi am punctat urgenţa în toate reclamaţiile.

Se face 12 şi jumătate când sună telefonul. O tanti: “Ne-a survenit o reclamaţie că nu vă merge internetul”.

Nu, vaco. Aveţi zece reclamaţii că nu-mi merge internetul. Iar eu aştept echipa voastră de jumătate de oră. În imposibilitate să-mi iau materialele de tradus. Şi în imposibilitate de a merge la crâşma din colţ să mă conectez acolo, pentru că m-ar fi raportat colegii voştri absentă de la domiţil şi gata.

“Ah, deci aţi vorbit cu colegii mei”.

Exact cum vitele sinistre de la Romtelecom te sunau la 7 zile după ce ţi-ai plătit factura să ţipe la tine că eşti neserios, vitele sinistre de la Telekom sunt ca masculul ăla care îi bagă Maricicăi penisul pe esofag şi apoi îi uită miraculos numele. “Dar, iubitule, eu credeam că avem o relaţie. Pasiunea cu care îmi gâdilai omuşorul cu capul pulii sugera asta.” “Ah, deci aţi vorbit cu colegii mei”.

Bun. Pe la doo se înfiinţează omu’. Eu îi descriu simptomele sculei defecte, că doar trăiam cu ea, şi subliniez: am nevoie urgent de net.

Staţi, că trebuie să verific.

Ce morţii lor să mai verifici când eu ţi-am dat toate simptomele şi am nevoie de net acum??

Şi verifică. Jumate de oră tot verifică, apoi: “Aţi avut dreptate”.

Şi mă piş în dreptatea ta şi-n jumătatea mea de oră irosită, schimbă-mi în pula mea routerul ăla o dată, că aşteaptă plătitorul traducerea.

Bun, schimbă routerul, merge totul perfect până acum juma de oră, când mă pregăteam să ies din casă. Îmi zic că fac reclamaţia pe seară şi dau să ies. Sună interfonul.

-Cine e?
-Telekom!
-De ce?
-Cu reclamaţia.
-Păi ce reclamaţie, nene, când de ieri până acum un sfert de oră a mers impecabil?
-Acum un sfert de oră vi l-am închis noi.
-De ce?
-Păi era reclamaţie, şi trebuie să verificăm.

Dumnezei, morţi, răniţi.
-Ce să mai verificaţi, dacă aţi fost ieri şi s-a rezolvat?
-Aşa e procedura, dacă e reclamaţie.

Şi nu aveţi o centralizare unde să figureze că clientul cu numărul 345433PULA a fost verificat ieri, satisfăcut în toate orificiile şi nu mai vrea nimic?
Centra…cum?

MUIE TELEKOM. SUNTEŢI IDIOŢI CA NOAPTEA. SUNTEŢI PROŞTI DE BEHĂIŢI. SUNTEŢI CRETINI DE PLÂNGE SOLUL PATRIEI SUB VOI!

#PUIEPAGENTA!

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

12 Responses

 1. Ovay says:

  Ca sa pastrez nota nuvelei:
  ” Sa inteleg ca ai net si cablu prin Telekom ?
  – Nu, sa intelegi ca ma-ta se multumea si cu maruntis, dumnezeii, mortii, pizda, lingura si mestecau’ ma-tii !!!!
  – Nu, doar voiam sa te intreb… cum esti satisfacuta pana acum despre el ?
  – ?!?! fo ‘real ?!? “. Bottom line- ca sa evit discutia de mai sus, intru ptuernic direct la partea cu multumirile, ca ma batea gandu’, sa incerc sa iau net de la ei. Suge-o, Telekom ! :p

 2. frantz says:

  =))) Ce penal.
  Întâmplarea întâmplată cu RDS.
  7 ani clientu lor la toate serviciile, cu opțiuni blană, de plăteam câte 150-200 de lei lunar la ei.
  Și intr-o zi, nu mai mergeau interneții, deloc. Sun la ei, le explic, le dau detalii, că nici eu nu sunt străin de tehnologii, le zic despre ce-i vorba. Rezolvat, făcut, pornit netu, mers 4 ore, poc în rât.
  Sunat iar, explicat la băjeții dă la call-center, că nu rutăru, nu sârmele-s problema, nu mufă, ci autentificarea pppoe pă serverele lor-s beleaua și acolo să caute.
  După reclamație, venit, schimbat sârme, rutăr, gateway, etc, mers câteva ore, poc în rât.
  S-au plimbat o săptămână pe la ușă, cum se plimbă românii la Arsenie Boca, deși nu am moaște pitite-n debara, tot nu au rezolvat nimic.
  Le-am dat acum 2 săptămâni un ultim termen să-l rezolve, altfel reziliez contractul cu ei, le-am mai explicat odată de unde-i problema. Nimic, tot pica. Pa și pussy, dă-v-n pulă cu internetu vostru cu tot, reziliat contract.
  Apoi, ca să vezi cum unii nu-ți vor banii, care nu erau deloc puțini, să ia lunar de la un client 200 de lei/lună.
  M-am dus la Next-gen, am luat cel mai ieftin abonament la internet și de 2 săptămâni merge brici.
  Uneori oamenii sunt pur și simplu cretini și nu pleacă capul la ce le zice clientu, pe ideea: dă-i, bă-n pula mea, că nu știu ăștia nimic. Ne explică ei nouă ce și cum?

  • Lorena Lupu says:

   :)))

  • Omar says:

   Mananci rahat, la RDS nu ai ce sa cumperi cu 200LEI, toate abonamentele lor insumate nu ajung la 200lei.

   Iar NextGen este detinut de Telekom, care sunt laudati mai sus.
   Si daca tot nu esti “strain” de tehnologii faci si singur diferenta intre infrastructura detinuta de RDS si cea detinuta de NextGen / Telekom.

   • frantz says:

    Vezi că ești vache avec cabine?
    Opțiuni la tv, hbo go, 2 cartele CI+, fiber 1000, 3 abonamente optim nelimitat, un stick de net.
    Se cam adună, Homare, plus costuri suplimentare. :))

 3. bendisstar says:

  In contrapartida, factura scadenta in 31. Subsemnata uita ca vitica sa se duca sa o achite. In data de 4 primesc sms ca m-au suspendat de la servicii. Buuuun.. Maine platim! Dar maine sa vezi belea, sms de la firma Prazuverde SRL recuperatori seriosi, in care ma anunta ca mi-au preluat in lucru dosarul de debit catre Telekom Romania, debit in valoare de 45,95 lei. Pe bune? pentru 5 zile intarziere si nici 50 de lei m-au dat pe mana recuperatorilor? Se pare ca da.. Si ca sa-l parafrazez pe OVAY: Suge-o Telekom Romania! Cu patima si fara pauza!

 4. Cipri says:

  Stau la sat si platesc abonament pentru 50Mbps de internet desi am doar 4Mbps, nu am acoperire 3G in sat, insa in camp undeva pe un deal am, am receiver pentru TV prin satelit dinala vechi insa pe contract spune ca am si televiziune HD, platesc posturi HD si nu ma pot uita la ele pentru ca am un receiver SD. Cu internetul am patit odata ca mergea in latenta si foarte greu, indiferent prin ce conectam laptopul la router (cablu sau wi-fi), sunt la call center si le zic de problema, iar ei imi zic ca am laptopul slab (Intel Core i3 2,53Ghz, 8GB RAM DDR3, nVidia GeForce 610M si un SSD de 128GB) sau poate am virusi (folosesc Ubuntu Linux), le-am zis de specificatiile laptopului si de sistemul de operare pe care-l folosesc, cum ca Linux nu poate fi virusat, iar asa zisii bivoli de la call center nu stia cum sa o mai dea in balbaieli… fuck that…

 5. Telekom este (încă) fostul Romtelecom. Ca în orice firmă de stat, și la ei sunt sute de angajați incompetenți și inutili (poate chiar mii) și penurie mare de specialiști. Dau doar două exemple: 1. un Corporate Sales merge peste drum de biroul lui la o firmă și încheie un contract adițional de 10 euro/lună. Departamentul de sales-support trimite o echipă tehnică să confirme disponibilitatea serviciului la priza clientului, apoi redactează contractul de 68!!! de pagini. Cheamă curierul intern (angajat) de la 50km distanță, care duce contractul la client și îl aduce înapoi semnat, apoi se întoarce la locația de la 50km distanță. Salesman-ul completează 16 rapoarte.
  2. Directorul de punct de lucru (cu atribuții strict de purtător de cuvânt) are 3 secretare.

 6. Razvan says:

  E vina ta ca lucrezi cu ei

 7. Puiu Dedak says:

  Mamucî uăi, hai că-mi place de tine: te ruşinezi să tastezi ,,căcat” dar umbli cu pula pe tastatură. În afară de asta, chiar că-mi place de tine, să dai cu ,,huoo”.

 8. Bogdan says:

  Like!!!!!!!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger