Toţi avem păreri

(Mail primit ca reacţie la faza asta. Şi, da, insist pe ea, pentru că e o odioşenie pe care îmi trec foarte greu spumele. Prea puţin îmi pasă de  denigrarea personală, dar tentativele de discreditare profesională sunt chestii pe care chiar nu le uit şi nu le iert. Iar gargarele penibile de genul “era umor şi nu te-ai prins tu” intră în categoria “a se slăbi”. Nu există umor atât de încrâncenat şi de duşmănos. Există în schimb retarzi care le explică altora, binevoitori, care-i întreabă “ce pizda mă-tii ai, boule, de latri aşa” că era umor şi nu ne-am prins noi. Gata cu căcatul defăimător vândut drept umor.)

Ca fapt divers, nu mi-a placut cronica de film, probabil nu eram in colimator.

Desi cearta cu Mantzy are deja ceva vechime, vroiam sa-ti transmit o parere. Nu conteaza cum sunt oamenii in timpul liber, atata timp cat sunt corecti cand vine vorba de un job.
Nu faci teatru de doi lei si te bati cu pula pe burta ca esti un pamfletar celebru ce i-a oferit sansa unei scriitoare sa-ti faca un favor. Una e sa facem misto unul de altul, alta e sa te folosesc si apoi sa-ti iau brandul in pula, pe un blog public. Ah, si apoi sa-l mai am in carca si pe tata care-mi sufla-n fluier, in loc sa-mi futa in sut in coaie, corectandu-mi handicapu’.

Nu numai ca s-a facut de cacat de unul singur, dar in mod cert numarul viitoarelor colaborari (chiar si cu altii) s-a redus drastic.

N-am comentat la articolu respectiv din simplul motiv ca n-am fost pe faza, dar mi s-a taiat de blogul lui pentru o vreme. Un om ( cred ca si aia de merg la Multiplex pe moca au ceva demnitate) care n-are “simptzu” responsabilitatii, ceva onoare si o minima decenta barbateasca, nu merita sa aiba pula, eventual sa-si permita a mui un coleg de breasla care l-a ajutat in prealabil.

Oi fi eu un pusti cu 2+2+2=6 (?) clase mai mult ca trenu’ si n-am dreptu’ sa-l judec, doar ca eu ma leg strict de comportamentul OTV-ist. Nu neg ca are un blog misto si ceva simt al umorului, dar prin articolul respectiv nu a aratat decat ca nu stie sa piarda, chiar si cand nu era vorba de o competitie. A demonstrat ca nu-i un kamikaze, ci pur si simplu un circar acrofob ( plasa de siguranta si-o intinde singur )

Indiferent daca trollingaii lui zic ca n-ai talent, haz, frumusete interioara sau pula lu mantzy ca totem in vitrina cu bibelouri, eu ii consider niste muisti scaldati in anonimat. Ai talent, ai haz si daca nu intrec limita, cred ca esti si futabila. Desi, cred ca la douaj’de ani cam tot e futabil.

In ciuda faptului ca nu pare a fi decat un mail de tip ass-kisser, culmea e ca n-am ce sa-ti reprosez. Muah.

R: Prea puţin îmi pasă dacă sunt futabilă sau nu. De aceea port ţoale care să nu pună accentul pe asta şi de aceea nu mă supăr dacă un cretinoid sau altul îmi explică online cât sunt de urâtă. Mă doare în străfundul anusului, pentru că nu asta e esenţa personalităţii mele. Ştiu că nu-s genul Barbie doll, n-am fost şi nu voi fi, dar mă descurc perfect şi fără asta. Îmi place mai mult să bat străzile în blugi, tricou cu “de puta madre” şi adidaşi, adunând material pentru un text decât să stau în oglindă să mă întreb dacă verdele măr merge cu galbenul crom. Pur şi simplu E MAI PALPITANT. În plus, oamenii de pe stradă tind să fie mai sinceri cu tine dacă nu ieşi în evidenţă prin nimic, decât dacă eşti o frumuseţe rară, în haine sofisticate. Deci, pentru ce vreau eu să fac. e un atu.

Pentru Vice Internaţional de septembrie, am făcut un reportaj cu homeleşi, care a presupus să stăm cu ei mai multe zile (eu şi Poqe fotograful). Şi unul dintre homeleşi mi-a făcut la un moment dat un compliment: “Eşti altfel decât alte reporteriţe. Ălea mă luau de sus, tu mă înţelegi.

Cam asta mă interesează. Şi valorează cam de o mie de ori mai mult decât un “eşti frumoasă” rostit libidinos cu gândul la un futai iepuresc şi fără emoţie.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

  1. Nea says:

    Articolul lui Manţog e atât de jenant, încât orice reacţie ai avea la el e un cadou prea frumos.
    Mă gândeam să-l rog pe ElCucui să decupeze contribuţiile de acest gen din exemplarele pe care mi-l trimite acasă prin abonament. Aşa cum Peggy Bundy, când voia să-i intre în graţii lui Al Bundy, îi decupa din Hustler orice text scris, lăsând doar pozele. Apoi m-am gândit că are câine de crescut şi dacă-l penalizează, nu-i mai ajunge de boabe. O mizerie de zile mari.

  2. pulox3000 says:

    ar fi interesant sa ne spui si cine este autorul mailululului

  3. pulox3000 says:

    @ostap blender nu te-ampulat nimeni pe ziua de azi?am pus o intrebare

  4. Radu says:

    Cum plm s-a ajuns aicea ? Ii trimiti tu mailuri cu cacat in ele, l-ai lasat ca prostun statii noaptea s-au ce ?
    Nu vreau la ahri.

  5. Isa says:

    mie cel mai penibil in toata treaba asta imi pare tac-su.

    • Pula mică şi tristă says:

      Distinse tac-su, sunteţi invitat a vă prezenta în cel mai scurt timp posibil la arhi, în vederea evaluării coeficientului de inteligenţă. Mulţumim.

  6. Radu says:

    Pot sa zic ca camicaze e slab ? Chiar slab rau ? Ca mi s-a facut scarba, acu vreo luna, dupa ce l-am frunzarit cam jumate ? Nu vreau sa fii rau, dar am trait senzatia pe care-o traiesc dupa ce-mi trece pe la ureche o bucata de manea.

  7. Radu says:

    Sa fiu rau* sincer

  8. Nea says:

    Radu, incearca sa ignori articolele lui M şi calitatea revistei
    ţi se va părea brusc mult mai bună.

  9. mesterul says:

    unde-i bre augustina? ea n-are pareri? sotu’? ingerasii?

    • Pula lui Ostap Bender says:

      Augustino, ştii ce faci, da? Te dai cu un ruj mai acătării, te îmbraci frumos, te speli, te aranjezi şi marş la arhi să-ți zică el că ești proastă.
      Meştere, e bine? Marş la arhi şi tu!

  10. Lorena Lupu says:

    pulă, eşti fabuloasă.

  11. Isa says:

    cine-i, fratilor, arhi asta?

  12. Lorena Lupu says:

    cum?? nu ştii cine-i arhi?

  13. Ionut S says:

    Lorena, nu te agita. Tipul e un zero: fiul lu’ tata, care fratele lu frate’su; ceea ce evident nu putea duce la mai mult decat am citit. Chiar de ar fi TOTUL adevarat in acuzatiile lui (ca te umilesti, ca esti netalentata etc) – ceea ce nu cred, putinul (dupa el) pe care l-ai realizat e prin propria-ti contributie, in timp ce el e realizat de famiglie. Daca y (Mantog) este 0, x supra y egal infinit, chiar daca x ar fi 0,1. E matematica incontestabila.

  14. Lorena,

    In ciuda faptului ca “scrii prost”, m-am amuzat teribil la replicile date lu’ musiu Mantzy.
    Unele dintre ele sunt geniale, desi, adversarul are si el partea lui de “vina” pentru forma – savuroasa – in care te-a gasit in acele clinciuri.

    Ma-nclin!

  15. Gregorie Casă says:

    Ia stai așa: ” … mă întreb dacă verdele măr merge cu galbenul crom.” Știi ceva de vreun proiect comun al celor de la Apple cu cei de la Google Chrome?

    A, bună Isa! Ce-ți mai fac țâțișoarele?

    • Augustina Popovici says:

      Nu ti-e rusine ma porcule sa nu fi cuvincios?

      Salutari din frumoasa statiune Mangalia. Eu sunt in concediu cu sotu si cu copiii si stam la soare si ne prajim sincer. Apa este ff caldaq si buna pentru baie (cu toate ca mie imi e frica de alge ca am auzit tot soiul de kestii la protve) dar ne simtim bine cu totii ceea ce va dorim.
      Va pupik!
      Augustina Mangalia
      7 a-VIII-a 2011

    • Isa says:

      Casa, mi-ai lipsit :))))) s-au transformat in ugere.

  16. Gregorie Casă says:

    Augustina, te pup și eu pe mameloane. Trimite-l pe bărbactu cu copiii la un șou cu stela și arșinel.

  17. para says:

    pai posta este toata lumea aici

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading