Un caz de hărțuire stradală

Am văzut clipul ăsta pe Instagram. Un gunoi uman urmărește o femeie trans și proferează insulte la adresa ei. Se filmează în plină acțiune, în calitatea lui de gunoi uman, și se pune pe net, mândru nevoie mare. El, un mascul cu tupeu, agresând o persoană care încearcă să iasă din bătaia camerei, pentru simplul fapt că poate, și pentru că netul e plin de gherțoi la fel de proști, la fel de detestabili și la fel de hărțuitori.

Serios. Îi urăsc pe țopârlanii ăștia cum ura Hitler evreii, cu diferența că eu îi urăsc pe bună dreptate.  I-aș masacra ca doctorul Mengele, aș face săpun din ei și l-aș vinde mamelor lor c***e, să se spele la păsărică cu ei, dacă tot nu au știut să le dea bocanci în gură până îi educau.

Aici o să vină un val de comentaci să-mi spună că dacă nu vrei injurii, îmbracă-te conform sexului care ți-a fost distribuit la loteria genetică, sau altfel, orice rahat cu ochi ca ăsta are dreptul să îți facă circ, să te expună și să te umilească forțat.

Realitatea e că 1. Hainele specifice fiecărui sex sunt o simplă convenție. Care mâine se poate schimba radical. În antichitate, toga semăna periculos cu o rochie din zilele noastre. Sutana e popă e basically o rochie grunge fără forme din anii 90. Ca să nu vorbim de caftanul musulman.

2. Dacă omul aparține mintal unui sex diferit de ceea ce îi atârnă între picioare, dreptatea e a creierului, nu a cuculețului.

Creierul e cel care procesează informația și te ajută să creezi conexiuni cu exteriorul. El e cel care îți construiește viața și identitatea. Detaliul anatomic de acolo jos e o chestie pe care, în realitate, nu o văd foarte multe persoane de-a lungul vieții tale, dacă nu alegi o carieră bazată pe sex work, iar dacă o alegi, oh, well, simplul fapt că oferi nu e totuna cu a obliga pe cineva.

Drept care, nu îi stă în autoritate nimănui,  și mai ales nu a unui băgător în seamă random, să te expună și să te umilească public, să asmută alți imbecili fără ocupație la hărțuiri similare și să culeagă grohăieli entuziaste de la alți dobitoci pe net.

Dar chiar dacă nu era o femeie trans. Mii de femei bio îndură genul ăsta de șicane, răgetele astea lobotomizate, lipsite de orice urmă de creier, suflet și rațiune, de la gunoaie umane bolnave cărora nu se îndură nimeni să le f**ă un bocanc în bot, să-i trezească la realitate.

Și cum se laudă el cu nu f* transexuale. Da’ ce, băi, rahat, exista vreo oportunitate, să fii în poziţia de a lua decizii? Nici eu n-aş f* gunoaie umane greţoase ca tine, dar parcă e neinteresant să mă fac remarcată pe net cu asta.

Oamenii care se nasc diferiţi duc nişte vieţi de o anxietate şi o teroare perpetuă, şi vinovate sunt bubele supurânde ca gigelul ăsta. Apoi mai vine câte un prost să întrebe: Dar de ce au LGBT nevoie de Pride?

Păi, uite, de-asta. Când viaţa ta e o perpetuă şicană, simplul fapt că supravieţuieşti e un motiv de mândrie.

Ăsta a fost reclamat peste tot unde s-a putut reclama, şi sper să-i fie lecţie de viaţă. Şi vă rog frumos, nu mai hărţuiţi oameni pe stradă, doar pentru că-s diferiţi. Dacă n-aveţi entertainment în vieţile voastre, luaţi-vă un play station.

Doar pentru că un om e altfel decât credeţi voi că ar trebui să fie, nu înseamnă că nu e o persoană reală cu sentimente şi vulnerabilităţi. Nu e treaba voastră să-i daţi verdicte.

 

***

Dacă v-a plăcut acest text, susţineţi activitatea siteului cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

1 Response

  1. Vasile Bell says:

    Ala era retardat, nu homofob sau transfob. Retardat pur. Culmea e ca nu scrie nicaieri, nici macar in Biblie, ca e normal sa hartuim persoane homosexuale ori cu alte orientari. Fiecare are liberul arbitru – libertatea de a decide pentru sine, de a-si asuma consecintele alegerilor si dreptul de a se bucura sau suferi de pe urma a ceea ce au ales. Eu sunt o persoana religioasa, respectiv adventist de ziua a VII-a, dar respect dreptul fiecaruia de a-si alege calea in viata. Avertizez referitor la condamnarilor Biblice, ca asa scrie – sa atragem atentia politicos si fara ura asupra Bibliei, dar nu sa impunem ceva cuiva sau sa hartuim pe cineva.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading