Unde ne vedem zilele astea

lansare

E exact cum anticipam să fie. The more, the merrier. E o bucurie să lansezi în grup cu oameni talentaţi. Şi nu e doar asta. E şi plăcerea de a călători cu oameni haioşi, de a fi atenţionat de naş că faceţi gălăgie ca nişte puştani în prima lor excursie şi că nu pot dormi burghejii de tine. Pe scurt, e întotdeauna superb să lansez cu Corina Ozon şi cu Cristina Nemerovschi. Dragi constănţeni, abia aştept să vă întâlnesc.

Lectura Afis

Old Nick’s Pub, din Lahovari, ne-a făcut o mare bucurie, invitându-ne să citim la ei. Sigur că o vom face, sigur că vom alege cele mai senzuale şi mai provocatoare pasaje din cărţile noastre, sigur că vom vorbi cu publicul, sigur că vă vom pune întrebări şi ne vom pune întrebări. Preludiu, pe 26 martie, la ora 19.00.

De ce preludiu? Pentru că finalizarea este pe 27 martie, când Editura Herg Benet îşi sărbătoreşte al cincilea anişor de activitate într-un eveniment de anvergură, cu toţi scriitorii pe care i-a lansat, şi printre ei, şi curentul tinerelor furioase de România – noi, cele pe care le ştiţi, fetele: Barton, Nemerovschi, Nedelea, Ozon, Rotar şi Teleşpan. Şi eu. Şi, bineînţeles, Komartin. Să fie şi un băiat printre atâtea fete.

Acestea sunt ultimele mele apariţii în Bucureşti pentru o vreme. Pe 1 aprilie, mă mut la Oradea pentru o lună. Amănunte, în curând.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

4 Responses

  1. fata vesela says:

    Poate o să râzi, dar am ajuns la lansarea de carte din Constanța, cu întârziere de o oră și lângă lifturi nu mai era nimeni. Am fost nițel dezamăgită fiindcă speram să te cunosc. Sper că la Petronela Rotar să fiu punctuală și să n-o mai ratez. Succes în tot ceea ce faci!

  2. Emil G. says:

    Ah, Constanta? 🙁 Cam departe..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: