Unii ar trebui să se rezume la compus

Compozitor cu voce de uşă de biserică scârţâindă (uşa, nu biserica):

Şi melodia cântată de unu’ cu voce:

Compozitor cu expresivitate de lemn de foioase dintr-o pădurice de pe o pantă lină de deal:

Şi melodia cântată de performeri cu talent de performeri:

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. thecreatrix says:

  lorena, iti recomand un cover de’al lui billy corgan de pe vremea cand canta singur si era criticat de toata lumea. mie imi place foarte mult. eteric 🙂

 2. dadatroll says:

  Nam inteles astai mai mult pro sau contra

 3. androidul cu sobolani says:

  nu te supara, lorena lupu, da’ sa compari smashing pumpkins cu jaful ala si vocea sa de incantat fetele la pubertate in cluburile house-rock-dance, apoi nu-i de bine.

  • Lorena Lupu says:

   Vocea lui Billy Corgan sună spart şi naşpa. That’s the fucking truth. Ălălalt ţine notele. Punct.

   Asta nu înseamnă că neg valoarea muzicii lui Smashing Pumpkins (decât cel mult pentru retarzi, dooooh) ci înseamnă următorul lucru: lui Smashing Pumpkins le-a lipsit grav de tot un vocalist care să ştie să cânte.

   • Lorena Lupu says:

    Sau, uite, ca să nu mai suferi nejustificat: Cântaţi, fraţilor, cât vă ţin bojocii, dar, ca să nu vă faceţi de căcat, cântaţi în registrele pe care le puteţi acoperi vocal. Când începeţi să faceţi ca balamaua neunsă, simpteţi-vă.

 4. androidul cu sobolani says:

  îhî. am inteles. deci, te pricepi la muyica, ai ureche muzicala si vrei ca toata tara sa stie treaba asta. unde-i butonul de trilioane de aprecieri si admiratie nesfarsita ca sa-i dau vreo doua palme asa cum fac la pacanele cand ma joc si castig un ban cinstit.
  acuma serios. de ce te bagi in treburi unde-ti prinzi degetele? dupa tine, era bine ca SP sa renunte la corgan pentru voce si sa-l aduca de ex. pe Rufus Wainwright (pe care, de altfel, il apreciez). pierzi esenta, loreno, ti se scurge printre degete.
  de de astia ce zici?

  • Lorena Lupu says:

   pfoooa, ce aberaţie. treaba e mai simplă: l-am auzit pe corgan la radio în dimineaţa aia şi m-a zgâriat pe timpane, atât.

   de ce căcat insişti să te cerţi cu mine şi să negi evidentul, şi anume faptul că corgan scârţâie ca uşa criptei? te face asta pe tine un artist mai talentat?

   • Lorena Lupu says:

    iar dacă asculţi vocea tipului ăstuia, se aude clar că o are plină şi poate să cânte, dar o deformează aşa în melodia asta PENTRU CĂ AŞA VREA PULA LUI ŞI STILUL MUZICAL.

    dar corgan nu poate aborda înaltele din piese DECÂT SCÂRŢÂIT. că nu are de unde. boule!

   • androidul cu sobolani says:

    ok, gata. iti desenez atunci si am incheiat subiectul.
    deci, eu voi prefera treaba asta:
    http://giuliettas.files.wordpress.com/2010/01/3047066820_3b7a6c75f4_b.jpg

    fata de asta:
    http://homeautodesign.com/2011/10/best-bugatti-veyron-picture-wallpaper-and-video/
    si care e din aproape toate punctele de vedere peste cealalta si poate face pana si piruete.
    asa si cu SP. asadar, nu intelegi. oricum, chiar nu e rost de cearta. stiu ca e specific feminin sa nu intrati in profunzimea lucrurilor de genul acesta. la altele,da, insa nu aici.

    • Lorena Lupu says:

     boule, n-ai ce să-mi desenezi, pentru că tu continui să-mi repeţi o chestie de care eu nu m-am legat în postare.

     nimeni nu neagă the smashing pumpkins cultural heritage şi etc. etc., am subliniat de zece ori asta, IAR TU NU POŢI SĂ NEGI CĂ CORGAN NU ŞTIE SĂ CÂNTE ACUTE. CĂ NU POATE, CĂ NU ARE CUM, CĂ SE AUDE NAŞPA. Şi atunci o ţii pe-a ta (care, insist, nu e tema postării.) E mai simplu să emiţi un misoginism penibil decât să admiţi ceea ce se aude de la o poştă. şi o şi împopoţonezi cu un “tu nu înţelegi” ca să pari geniu neînţeles. E specific prosto-masculin să flituieşti argumentele interlocutorului cu “tu oricum nu înţelegi”.

 5. androidul cu sobolani says:

  nu cred ca am fost misogin. ma refeream doar la treburile de genul acesta, dupa cum vezi mai sus. e specific feminin sa fiti induiosate de vocea unui justin bieber (fie el si in varianta unui rocker mai spalat) si sa neglijati un tom waits. desigur, asta e un exemplu extrem. si nu cred ca neaparat tu esti in situatia asta. dar intelegi ce vreau sa spun. daca tot repeti ca iei in seama heritaju’ (pop)cultural, atunci inseamna ca abordarea e schizofrenica. adica, vrei sa spui, ca de ex (ex. non-misogin) o femeie ar trebui sa fie din toate punctele de vedere perfecta si ca ar trebui sa-si schimbe partile imperfecte, deoarece…sunt imperfecte. sau nu am inteles eu bine!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading