Zece motive să faci o sesiune de shopping chiar azi

Lumea tinde să te învinuiască pentru plăcerea shoppingului. Să-ți spună că ești materialistă, consumeristă, lihnită de bani, lux, plăceri superficiale. Apoi, gigeii care te critică vehement se strecoară în mesageria privată a unei tipe care arată cosmetizată de câteva mii de euro să-i spună că e frumoasă și că au ceva pentru ea.

Taman de aceea, azi vom sărbători shoppingul. E forma feminină a orgasmului. Valurile de plăcere care te trec când adaugi tot ce-ți place în coș, apoi momentul acela de fior magnetic când obții reducerea – cum, un Black Friday în mijloc de vară, și încă unul pe bune, cu prețuri realmente micșorate? Aaaaaaaaaaaaaah. Da, e un articol de colaborare, dacă dai click pe linkul alăturat, mă umpli de bani, dar asta înseamnă că 1. blogul tău preferat merge mai departe ca vântul din Vama Veche 2. voi mai avea articole de skincare și beauty, și veți afla povețe utile pentru o imagine irezistibilă și 3. odată cu ele, veți avea și poșta redacției, unde voi vă plângeți că v-a părăsit porcul ăla și eu și nenumărate cititoare empatizăm, iar asta vă face să vă simțiţi seen. Şi heard. Cum nu v-aţi simţit cu porcul ăla niciodată.

Așadar, zece motive să ai chiar azi o zi de shopping și să nu te simți vinovată pentru asta încep în 3… 2… 1…

a) E atââââât de minunat să ai lucruri noi

Nimic nu e mai plăcut decât foșnetul ambalajului desfăcut / sfâșiat / tăiat cu foarfeca și revărsarea de cadouri. Chit că sunt cadouri pe care ți le faci tu ție, dar ce contează? Porcul antemenționat oricum nu-ți va nimeri EVER brandurile și gusturile, pentru că e prea ocupat să se umfle în pene și nu-l interesează nici cât negru sub unghie să te f***ing ASCULTE. De aceea te îndrăgostești de toți gay-ii din viața ta. Că ăia ascultă. Și fac și cadouri inspirate. Păcat că nu vor să te și.

b) Pentru că meriți o răsplată

Faci toate eforturile să fii mama perfectă. Fiica perfectă. Nepoata perfectă. Eleva perfectă. Angajata perfectă. Șefa perfectă.

Dar nici naiba nu zice mulțumesc, pentru că hei, ești doar o femeie și mentalitatea populară zice că orice ai tu de oferit se cuvine de la sine, pentru că rolul femeii e să se tot împartă pe tavă, ca brânza la sampling?

How about să nu mai acumulezi frustrări și draci, ci să le dai frâu liber, cumpărându-ți tot ce îți doreai și îți era rușine să recunoști?

Parfumul ăla minunat, care te teleportează direct pe Champs-Élysées? E la reducere. Fondul de ten care îți ascunde toate deciziile greșite și nopțile nedormite? E și el la reducere. Crema antirid care îți șterge zece ani de pe față? LA REDUCERE.

Păi, să nu dai iama în ele?

c) Nici gigel nu se reține, dacă îi place ceva scump

Am câteva prietene divorțate, ale căror frustrări arată așa: Fatăăă, poți să-ți imaginezi că eu mâncam pâine cu muștar să ne plătim rata la casă, iar el își cumpăra undițe de 2.000 de lei? Poți să-ți imaginezi că făceam foamea și el cumpăra rahaturi pentru joc de sute de euro, în timp ce nu dădea nici un chior la chirie?

Da, pot. Și vina e a voastră că, din teamă de singurătate, v-ați combinat cu niște idioți.

Dar și tu meriți să te răsfeți, și tu meriți clipa aia când scapi frânele bugetului din mână, și tu meriți să simți bucuria aia profundă, când în sfârșit curierul îți livrează produsul visat.

d) Pentru că ești o zeiță și meriți pusă în valoare

O piele corect îngrijită te întinerește și te înfrumusețează. Un machiaj glam te întinerește și te înfrumusețează. Iar când te uiți în oglindă și îți place și ție ce vezi, ești gata să cucerești lumea.

Nu te teme să fii frumoasă. E atât de ușor și se simte atât de bine.

e) Pentru că te eliberează de stres

Oricâtă presiune ai avea de la toată lumea din viața ta, totul e uitat când sună curierul și întreabă: Vă găsesc la adresă?

A, deci lada de comori minunate e la un minut de mine. Tot ce mi-am dorit vine într-o cutie de carton.

Da, băiatule. Mă găsești la adresă. Te aștept ca și când mi-ai aduce MAC și Yves Saint Laurent. Dar stai. Tu chiar îmi aduci MAC și Yves Saint Laurent. Aștept soneria aia de parcă ar fi ultima sonerie care va suna vreodată.

Stai, ce mă enerva? Soacră-mea pisăloagă? Dă-o naibii de disperată.

f) Pentru că te reinventezi

Industria îngrijirii personale e în perpetuă evoluție, și mereu apare un fard mai bun, o cremă antirid mai eficientă, un ruj mai persistent care nu usucă buzele. De ce să nu încerci ceva nou pentru tine, dacă tot e Black Friday de vară? Viața e scurtă. Trebuie să te autoexperimentezi din toate pozițiile, cât mai ești încă în viață. Altfel, vorba cântecului: “Life’s a b*tch and then you die. Voilà.” Măcar fă-o să fie a fancy b*tch, not a centură b*tch.

g) Pentru că poţi

Munceşti toată ziua. Ai banii tăi. Ai tras tare pentru ei. Ţi-ai investit onest toată energia, toată personalitatea, toată creativitatea, şi în sfârşit, uite banii. Acum, e rândul tău să fii la capătul plăcut al răsfăţului. Bucură-te. Banii sunt un mijloc, nu un scop. Scopul final e bucuria.

h) Pentru că vrei

Ştii ce-ţi place şi nu laşi pe alţii să-ţi facă ţie buget. Nu pe banii tăi câştigaţi cu sânge şi sudoare. Iar acum, ce îţi place e la un click distanţă.

i) Pentru că te iubeşti.

Să-l cităm pe RuPaul: If you can’t love yourself, how you gonna love somebody else.

Iubeşte-te cu cadouri fabuloase, de parcă ai fi un milionar, şi tot tu ai fi propria ta sugar baby. Simte cum e să fii la capătul generozităţii infinite. Simte cum e să te adori din cap până-n picioare. Pentru că tu eşti cea mai valoroasă posesiune a ta.

j) REDUCERI. REDUCERI PE BUNE, CONSISTENTE, PÂNĂ LA 40%.

Foloseşte codul summer şi miră-te şi tu de dimensiunea reducerii. “Ohhh, ce mare e.” Singura dimensiune care contează cu adevărat.

Aşa e Black Friday la Notino. Pe care îl poţi accesa AICI.

Apoi introduci codul summer. Da, summer. Scurt şi simplu, summer. Şi ai reduceri la branduri ca Versace, Armani, Clinique, Mugler, Calvin Klein şi multe, multe altele.

Atacă linkul ăla ca şi cum ai ataca tot ce vrei să schimbi în viaţa ta. Bagă codul summer. Şi fă-ţi plăcerea. O meriţi.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading