A mai trecut un an de restricții

Când omul își face planuri, zeii râd, spune un proverb. Eu râdeam la auzul acestui proverb. Pentru că în 2019, după ce a ieșit vestitul spot al femeilor independente, a urmat lunga hărțuire, dar și o droaie de oferte de colaborare. Nu există publicitate negativă, cel puțin nu în țara asta, unde singura publicitate reală este cea negativă.

Realitatea e că, în momentul când a început covid, eu aveam agenda și mailboxul plin de proiecte și de potențiali bani. Toate s-au topit instant, iar acum, când lucrurile încep, lent dar sigur, să se miște din nou, acel val de atenție nu mai e cu noi. În plus, Facebook mi-a pus și mie pe pagină restricția cu care a ras audiența G4Media și Hotnews, scăzând-o cu 80 – 90%. Şi, de la mii de views și likes pe zi, m-am “prăbuşit” la 50 – 100, în zilele bune, şi 20 – 30, în cele proaste.

Deci, da, zeii au râs.

Dar, de bine de rău, am râs şi eu puţin. Am izbutit, cu sponsorizare de la Standard Studio, să filmez videoclipul #cf şi să îndrept, măcar faţă de profesionişti, lovitura de imagine de la Antenă, care chiar a crezut că poţi s-o chemi pe Lorena Lupu şi s-o faci să pară Vulpiţa sau altă analfabetă cu bale la bot.

Că gigeii, şomerii şi cretinaşii au continuat să mă înjure? Evident. Cu ei facem trafic.

În noul an, voi da Facebook în judecată pentru a ridica toate restricţiile şi pentru a cere compensaţie pentru toate pagubele de până acum. Am deja omul potrivit. Şi voi căuta să produc mult mai mult content video. Şi pe YouTube, şi live-uri pe Facebook. Am făcut un experiment acum de sărbători: mi-am băut cafeaua de dimineaţă live pe pagină cu cititorii paginii şi văd că a mai crescut reachul şi pe restul postărilor. E un mod de a combate măcar parţial restricţia, şi dacă la primul live au fost zece persoane, începem lent să trecem de 30.

“Vai, Lorena, dar tu aveai 150 – 200 pe un live”.

Înainte de restricţii, da. După restricţii, trebuie să creştem la loc. Organic, aşa cum am crescut şi prima dată. După ce ai fost o dată acolo, știi deja drumul.

2020 şi 2021 au fost chinuitori, frustranţi şi umilitori. Dar ne vom replia. În fond, eu sunt balaurul din poveste. Taie-mi un cap şi îmi cresc altele trei.

***

Dacă v-a plăcut acest text, puteți susţine activitatea siteului cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading