A zis mama să-i sugi pula

Guest post de Isolda – Vasilica Totorancea. 

A fost odată ca niciodată în Canada, într-un ţinut al curvelor virginale (şi nu mă refer aici la frivoli, ci la ipocriţi), a fost odată o fată. Şi dacă nu s-a înecat până acum cu propria salivă, de tută ce e, o mai fi şi în prezent.

Fata asta, pe numele ei Dawn Stefanowicz, a scris o carte intitulată sugestiv Out From Under: The Impact of Homosexual Parenting.

Aoileu, poor girl, am exclamat cu fiori de empatie când am văzut titlul într-un articol despre cartea ei. Ia să vedem ce-a păţit sărmana de-a pus titlul ăsta disperato-homofob strofocării sale literare. Şi, uite aşa, am aflat că a avut un tată gay cu o viaţă sexuală promiscuă şi-o mamă laşă şi proastă (ne-gay, din câte am înţeles eu) care n-a fost în stare s-o crească departe de influenţa nefastă a tătânelui nimfoman.

Atare copilărie nefericită a tulburat-o nevoie mare şi pac, autoarea memoriilor a tras concluzia: parentingul homo e de porc. Pe bune? Adică ce relevanţă are în ce tip de gaură alegea tac-su să-şi introducă mădularul? Dacă n-ar fi fost homosexual, ci doar un afemeiat notoriu, fata nu rămânea cu sechele? Io în toată povestea expusă în acest articol (link) şi apaludată cu entuziasm bălos pe bloguri şi pe Facebook, de către vajnici aparători ai valorilor creştine, am detectat un grav derapaj de raţionament: nefericita care a scris cartea şi căreia nu-i neg statutul de victimă n-a rămas tarată pe viaţă din pricină de homosexual parenting, cum susţine ea lăbărţat în titlul cărţii, ci din pricină de bad parenting pur şi simplu. Pentru că a fost crescută într-o familie dezorganizată, de-un tată curvar şi-o mama idioată care bag mâna în foc că s-ar fi manifestat la fel de promiscuu şi iresponsabil în prezenţa progeniturii lor şi dacă şi-ar fi tras-o regulamentar, cu parteneri de sex opus.

Fătuca a crescut c-o doagă lipsă şi s-a gândit să-şi verse lăturile minţii într-un volum menit să devină carne de tun pentru proşti şi pentru homofobi (scuzaţi pleonasmul).

Şi pentru că prejudecăţile furibunde sunt mâncătoare nu numai de caracter, ci şi de neuroni, concluziile total deraiate de la logică şi fără nicio legătură cu fondul real al problemei au fost deja trase pe pagini de Facebook ce credeam că aparţin unor persoane mai destupate la minte. Dar nu e prima oară când mă înşel în privinţa oamenilor.

„Să moară-n chinuri homosexualii! Să-i vârâm în puşcării!“ au înşirat negru pe alb, şi fără legătură cu miezul subiectului, câţiva dreptcredincioşi, agitând virtual sabia eticii şi moralei, ferm convinşi că aşa cum fut ei îi place lui Dumnezeu, şi cum fut alţii, nu.

Pentru masculii ăştia alfa, dacă tot veni vorba, am o veste proastă: ăia pe care îi numesc ei popo şi lesbi şi pe care i-ar tăia fin cu toporul pentru că le ameninţă, în mintea lor creaţă, familiile perfecte şi futaiurile legitime, nu-s chiar atât de alieni pe cât le-ar plăcea lor să creadă.

Un nene pe nume Alfred Kinsey, părintele sexologiei moderne, a afirmat, pe baza unor studii derulate ani de-a rândul (practic şi-a dedicat viaţa acestui subiect), că în proporţie de 80 %, exemplarele rasei umane (de animale nu ne mai mirăm) sunt bisexuale. Doar un procent de 10% aparţine celor cu un comportament pur hetero, iar procentul ultim de 10% e rezervat domnilor şi doamnelor care nu s-ar vârî sub aşternuturi decât cu specimene de acelaşi sex – deci gay fără dubii.

So, natura are altă părere despre ceea ce înseamnă „normal“ şi „anormal“, în ciuda principiilor pe care unii le apără cu spume la gură.

Adevărul e, zice Kinsey, că puţini dintre noi ştiu exact cum stau dpdv erotic – cei mai mulţi, chiar şi dintre cei care-şi scuipă-n sân când aud cuvântul „homo“, au pornirile astea (cică fireşti) refulate, şi nu le vor conştientiza poate niciodată. Pentru că ideea de normalitate ne-a fost conturată, cu unelte educaţionale şi religioase, într-un singur fel, unul ce nu are absolut nicio legătură cu amalgamul complex de instincte şi porniri cu care natura ne-a dăruit sau blestemat, depinde de percepţie.

Numa’ că natura umană găseşte ea căi de a ieşi la suprafaţă, la unii mai timid, la alţii mai violent, în funcţie de stimulii erotici şi sociali la care suntem expuşi. De-aia femeile se excită şi ele când văd sâni goi, iar masculii – o mare parte dintre ei, ca să nu exagerăm păgubos şi, Doamne fereşte, să lezăm sensibilităţi – de-aia adoră să-şi fută partenerele în cur. Intenţia e mai pe faţă sau mai voalată, cert e că:

RAR se întâmplă să ajungă o damă în pat cu unul şi ăla să nu-i mârâie drăgăstos în ureche că ar vrea şi-n găurica cealaltă, hai, iubi, măcar aşa, un pic.

Aşa că aceşti arieni ai erotismului nepângărit să-şi vadă mai bine de bârna (vorba vine, de fapt e o aşchie) din chiloţii lor, nu de paiul din fundul altora, şi să nu mai fluture ipocrit Biblia pe sub nasul păcătoşilor, că de se transformă păcătoşii în musculiţe şi pătrund în dormitorul conjugal tradiţional al imaculaţilor, tot fluide vaginale, seminale şi, ce să vezi, anale or să găsească pe cearşaf. Pentru că, deşi e greu de acceptat de către habotnici, se pare că nu poziţia misionarului e varianta după care omenirea se dă în vânt.

Revenind la cartea duduii Dawn şi la logica ei debilă, gen „dacă tata a fost un poponar curvar şi n-a ştiut să-şi crească plodul înseamnă că toţi homosexualii sunt curvari şi nu ştiu să crească plozi“, îmi amintesc de un comentariu delicios de pe Facebook, prin care o tipă a dat peste bot buldogilor homofobi: „Eu zic să aşteptăm să mai crească copiii lui Elton John şi să vedem ce spun şi ei, dacă-s fericiţi ori ba.“

Isolda-Vasilica Totorancea e o autoare cu experienţă şi oarecare notorietate, care nu scrie oficial cu “pulă”. De aceea şi-a semnat acest articol cu numele care o va face mai celebră decât al ei, cel real. 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

24 Responses

 1. vali says:

  Ex-ce-lent !
  Suntem multi care gandim la fel, nu toti reusim sa ne exteriorizam literar si nici macar verbal uneori.
  Cand in Romania o sa avem insa o Ellen si o Portie, capabile sa se iubeasca linistit in vazul tuturor, Romania toata o sa se transforme pana in plasele.
  Atunci, pentru ca da, visez ca chiar se va intampla la un moment dat, o sa se priceapa clar mesajul : in orice, se poate si functioneaza si altfel.
  Exista si alte optiuni si oamenii nu trebuiesc judecati ci lasati in pace.
  Sau cel putin daca tot ii judecam sa o facem dupa considerente morale si intelectuale, nu altele.
  Bravo Lorena, Bravo Lorena.

  • Lorena Lupu says:

   nu, nu. Bravo Isolda – Vasilica Totorancea.

  • ionut says:

   “capabile sa se iubeasca linistit in vazul tuturor”

   Asta e voyerism pur. Eu chiar nu inteleg de ce tin unii/unele, neaparat, sa ne explice noua, celorlalti, care-s preferintele lor sexuale. Mie, personal, mi se rupe de chestia asta. Dar mi se pare ipocrit 100% sa aplaudam 2 barbati, de exemplu, care se fut in cur si declara public asta (sa zicem la ceremonia de decernare a premiilor Oscar, adica fara nici o legatura cu evenimetul in sine) si, concomitent, sa ne oripilam daca vreun heterosexual declara tot public (in cadrul aceleiasi ceremonii) ca-i place sa futa in cur femeile, sau o femeie ca-i place s-o ia-n cur la greu. As fi tare curios sa vad fetele celor din public.

   On topic, da, autoarea are dreptate, falsul silogism pe care-l “comite” fatuca aia e evident.

   • diana says:

    Sa inteleg Ionut ca nu vrei sa le-o tragi in cur decat femeilor?
    Serios, atunci cand vezi un cuplu hetero te gandesti “mama ce si-o trag aia in misionaria sau pe la spate”?
    Nu crezi ca e ceva in neregula cu tine daca atunci cand te uiti la un cuplu nu te gandesti ca se iubesc si se sustin, ci ce fac in pat?

    • ionut says:

     Diana, ai inteles NU postul meu. Nu eu sunt cel care ma gandesc la ce fac ei/ele in pat, ci ele exhiba preferintele si comportamentul lor din intimitate. Adicatelea cand, sa zicem, sportiva /sportivul X, declara senin, in cadrul Jocurilor Olimpice, eu sunt lesbiana/homosexual si formez un cuplu cu Y, tu crezi ca ne anunta iubirea platonica dintre ei sau crezi ca fac publice preferintele lor sexuale si tin cu tot dinadinsul sa ne anunte: “eu, d.p.d.v. sexual, sunt altfel”? Pai bre, mie mi se rupe de preferintele tale sexuale si cu cine faci tu cuplu, ma interesezi strict ca sportiv!

     “Sa inteleg Ionut ca nu vrei sa le-o tragi in cur decat femeilor?”

     Te cam intereseaza, oare, preferintele mele sexuale, sau ma insel io? Esti cam indiscreta, zic!

    • E vorba de standarde duble.Cam asta am inteles eu din postul lui.Nu trebuie sa te grabesti la randul tau si sa tragi concluzii gresite.
     Este adevarat ca nu e bine sa judecam oameni la gramada din cauza unor exemplare din nisa,minoritatea,tara,rasa,continentul respectiv.
     Generalizarea este mama bigotismului.Apropo de asta:”A fost odată ca niciodată în Canada, într-un ţinut al curvelor virginale…”

 2. ciprian says:

  Corect, ce nu inteleg este de ce noua, barbatilor nu prea ne place sa sugem lindicul cand se stie clar ca ne-ar cam placea sa sugem pula.

 3. vis says:

  Desi cred in ethosul acestui articol, nu cred in etica cercetarilor lui Alfred Kinsey iar “studiile” lui ar trebui tratate cu rezerva. A falsificat date, esantioanele alese de el nu sunt reprezentative, a multiplicat de 10 ori datele dintr-un interviu realizat cu un singur subiect, sustinand ca a intervievat 10 respondenti etc. Iar scala Kinsey la care faceti referire fara sa o numiti nu masoara orientarea sexuala in ansamblu, ci experiente sau reactii sexuale exprimate la un moment dat (sic) de o persoana, unde 1 e 100% heterosexualitate si 6 e 100% homosexualitate. Si inca ceva: orientarea sexuala e determinata si de identitatea de gen pe care cineva si-o atribuie / construieste, nu doar de preferintele sexuale, pe care dumneavoastra le tratati ca variabila unica.

 4. Lotus says:

  De acord cu raționamentul autoarei articolului despre raționamentul autoarei cărții. Dar nu cred nici pentru o secundă că majoritatea bărbaților prezentăm tendințe bisexuale, refulate sau conștiente, decât dacă ne gândim la perspectiva unui trio cu două fete. Ori că visăm la penetrări anale sălbatice, în afara perioadelor în care vizionăm peste zi filme porno. La femei în schimb, maybe.

  • diana says:

   Sa stii ca prieteni tai iti spun tie visele lor umede cu barbati.
   Exista studii gramada despre toleranta societati versus numarul de cupluri homosexuale si tu o tot dai cu statistica facuta dintr-o singura unitate de masura care esti tu.
   Ce sa zic, relevant.

   • Lotus says:

    Să știi că prietenele îmi mai spun visele lor umede cu fete.

    O tot dau înainte? Din câte rețin, era primul meu comentariu la articolul ăsta. Și am spus că nu cred, nu că nu este. Deci mi-am exprimat o opinie, într-un comentariu, nu am susținut că dețin adevărul absolut și nu am insistat pe tema asta.

    Care studii? Dă-mi te rog 10 exemple din grămada aia. Cu numele cercetărorilor, eșantionul și metodologia de lucru, rezultatele publicate etc. Sau măcar linkuri de unde să pot afla eu aceste lucruri.

 5. Cred ca, Cam este de necontestat valoarea morala umana pe baza unor criterii ce tin de orientarea sexuala individuala. Poate ca, frustrarea acumulata prin retinerea curiozitatilor sexuale si a pornirilor ce exista in complexitatea firii umane pe parcursul evolutiei sale, determina o atitudine intoleranta, dusa la extrem uneori, paradoxal fiind statutul ipocrit al celor care condamna asta, ei fiind cei ale caror dorinte ascunse vizeaza aceste deviatii de la algoritmul existentei.
  Exemple: Nea Costel Glugluianu, operator strung cu 20 de ani vechime in campu’ muncii, capu’ La o familie ce insumeaza: o tanti Cerasela mai slaninoasa care-i umbla noaptea la portofel si in telefon sa-i vada mesajele in timp ce el doarme cu basini la cur, satisfacut de o muie in urma careia si-a dat drumu cu scarba nesculata, tata a doi adolescenti ce se numesc in lumea virtuala, sa zicem, brun3tzikthadush3@yahoo.com si gyanyshukarunambaruan69@gmail.com, (…) are erectii violente la vestiar in timp ce priveste un coleg mai tanar ca isi scoate chilotii din cur in timp ce se imbraca cu salopeta murdara de munca.
  Tanti Cerasela, vopsita roscat strident, cu niste gambe ce seamana leit a parizer de porc cu masline verzi, femeie serioasa. cu familie si cu griji, ( are doi adolescenti in grija)cu oala cu fasole pe foc, in timp ce cauta cu disperare prin feizbucu lu’ fie-sa uitat deschis, o modalitate de slabit minune, se cam uda la meduza ei scofalcita dupa ce a dat 3 clickuri sa inchida o reclama cu o gagica cu tztze “photoshopate”… si o deschide din nou sa mai vada…
  Anamaria Glugluianu (bruetzika…etc) sora lu’ Georgel zis Gyany cu doi ygreci si 69, evident, se cam excita cand fumeaza niste iarba in veceu in timp ce chiuleste de la ora de sport, cand vede tztzele colegelor mai mari.
  Georgel zis Gyany are erectii violente si se masturbeaza pe youporn cand se uita la transexuali.

  Eu personal ma consider facand parte din cele 10 procente ce vizeaza heterosexualul stabilit ca fiind normal. Nu gasesc nimic excitant atunci cand vad un “mujchiulos” fara par cu sprancenele pensate. Pot spune chiar ca mi-e scarba, si imi trezeste repulsie totala sa vad un alt barbat dezbracat. Chiar si atitudinea “sensibila” efeminata a unor masculi ce se vor deasupra celorlalti prin calitatile lor spirituale, comportamentul tendentios, limbajul fortat, imi provoaca dezgust. Nici sexul anal cu o femeie nu ma atrage, mi se pare prea minunata senzatia contractiilor vaginului, si felul in care o femeie absoarbe si manifesta lucrurile nevorbite.
  Nu este o fobie (homofobie) faptul ca nu doresc sa vad doi barbati cum se saruta, si nici ca sunt absolut impotriva afisarii orientarii bisexuale si homosexuale in fata persoanelor ce nu au atins maturitatea sexuala completa, avand ca argument faptul ca aceste porniri trebuie inhibate inainte de atingerea capacitatii integrale de a discerne pentru a putea exista un consimtamant fondat pe criterii subiective si individuale.

  …e doar un punct de vedere… subiectiv. just sau injust.

 6. ciprian says:

  Baieti, decat sa ne negam bisexualitatea (de care nici macar nu suntem constienti) prin tot felul de analize pe subiect haideti mai bine sa ne futem in cur.

 7. carmenica07 says:

  Se știe doar că cei mai buni părinti sunt caucazieni, heterosexuali și neapărat drept credincioși. Eu nu înțeleg de ce se grăbesc unii să se încadreze în cei 10%, fără să se facă vreun sondaj.

 8. ichhhty says:

  Cred ca toti suntem inclusi si in cele 80% si in acele10% si in ultimele 10% procente.Depinde de dispozitia de miment si depinde daca-i bine-n tara si la vara cald.

 9. Al. says:

  Nu am cuvinte sau poate prea multe si toate la superlativ pentru a le exprima pe toate deodata!!! Excelent, bravo, un articol indraznet, fantastic.

  Neuronii mei au fost rareori mai extaziati ca in fata unei picturi sau la auzul unui cantec, la citirea ideilor bine argumentate din acest articol.

  Inca odata: Bravo, supercool articolul!

  Tine-o tot asa.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: