Am nevoie de probe din partea voastră

E individul ăsta extrem de bolnav şi de deranjat mintal. Semnează ca Pasquale Adolfo Benigni, dar în realitate îl cheamă Simionov şi locuieşte în Galaţi.

A făcut o obsesie faţă de mine. De ani în şir. I-am explicat foarte clar, întâi pe un ton decent, apoi cu morţi de mamă, că deranjul NU e binevenit, că NU sunt interesată. Deci, nici măcar nu mă poate acuza că am lăsat lucrurile neclare, cum fac anumite femei. ŞTIE, cât se poate de clar, de la sursă, că NU sunt interesată, şi NU voi fi, indiferent ce ar face.

După ce i-am dat block pe toată social media, în speranţa că asta îl va determina pe dezaxat să-şi găsească o femeie INTERESATĂ şi să investească timp şi energie într-o potenţială relaţie care să aibă şanse să se materializeze, prostul şi-a găsit un nou hobby.

Pe contul privat, poţi bloca în aşa fel, încât să nu poţi fi deranjat deloc. Dar dacă dai block pe page, blocatul vede în continuare pagina şi poate citi comentariile, numai că nu poate interacţiona.

Ce a făcut dementul?

A început să contacteze privat FIECARE comentator şi să delireze despre mine. Femeile, ca femeile. Şi-au dat seama rapid că e un nenorocit de stalker, cum au şi ele, şi i-au dat block. O parte dintre bărbaţi au pus botul şi mi-au forwardat diverse aberaţii, inclusiv cum că el ar sta la baza succesului meu pe internet. Ceea ce NU e adevărat. Nu el îmi scrie textele, nu a donat nici măcar un eurocent de suport, nu îi datorez acestui basket case absolut, dar absolut nimic. Poate îmi datorează el mie să-i facturez timpul pe care mi l-a irosit cu cerşetorie infectă şi detestabilă de atenţie.

Când vedeam că anii trec, dar print screenurile cu dementul nu se opresc, mi-am pus problema să îl dau în judecată pentru hărţuire, să îl oblig la daune morale. În secunda în care e afectat buzunarul, meditezi altfel la acţiunile tale şi consecinţele lor.

Dar am avut un puseu de omenie. În definitiv, nu ştii dacă ăsta nu îngrijeşte părinţi bolnavi sau alte persoane care depind de venitul lui. Şi am scris un text în care l-am avertizat clar: Ultima ocazie să te dai jos de pe mine şi să get a f***ing life.

O vreme, s-a potolit. Sau poate s-a nimerit doar să nu primesc eu print screenuri. Ceea ce mi s-a părut ok, pentru că, nu vă ascund, nu îmi place gândul de a distruge vieţi de oameni, de a le face rău cu tot dinadinsul, de a fi factorul de negativitate din viaţa cuiva.

Dar azi, o altă doamnă mi-a trimis următorul print screen legat de mine.

 

Dementul a revenit şi, ne e clar tuturor, fără un proces pentru hărţuire, NU se potoleşte. Până nu e pus să plătească karmic pentru obsesia lui, NU se potoleşte. Până când nu primeşte o lecţie de la viaţă, NU se potoleşte.

OK. Am nevoie de print screenuri de la voi toţi. Trimise de dementul ăsta, şi cu referire directă la mine.

Eu caut să mă înţeleg paşnic cu toată lumea. Nu îmi doresc să investesc timp în conflicte.

Dar unii nu îţi dau de ales.

Mulţumesc frumos.

***

Dacă v-a plăcut acest text, puteți susţine activitatea siteului cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

2 Responses

  1. Sykophantes says:

    Simionov ? Din Galati ? Trebuie sa fie vreun ciolovec. Asta are explica multe.

  2. Paul says:

    Am trimis pe messenger niste probe.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: