ANAF Horror Picture Show

Ce nu înţeleg eu neam la poporul ăsta – dincolo de faptul că nu e net în toată Vama şi abia în 2 Mai am găsit un firicel – e nevoia asta aberantă de a face spectacol. Chiar şi când treaba e serioasă.

Azi, ANAF a descins la mare. Dar nu oricum.
Întâi, şi-a transformat Autostrada Bucureşti – Constanţa în catwalk personal. Paradă, pe lung, pe lat, să vadă tot ţărănetele că a venit potera, câtă frunză, câtă iarbă.

Apoi, în vamă, aceeaşi defilare de forţe, carnavalescă şi ostentativă, cu maşini branduite, inspectori în uniforme branduite, razii gălăgioase, în văzul lumii, scandal burlesc, urlat şi zbierat de Commedia dell’Arte. Musai să vadă chiar şi ăla bat muci că aici se face treabă, nu şagă.

Efectul pozitiv: În Vamă, preţuri surprinzător de decente pentru Vamă şi pentru 1 mai, când de obicei se petrecea Întâiul Descălecat şi Jupuitul Întâii Piei de pe Spinarea Românului.

Efectul negativ: Deşi, teoretic, claia asta de poteraşi le servea interesele – inclusiv ţinând balamucul preţurilor sub control, pulimea normală de pe plajă îi huiduia de ziceai că au venit să-i salte pe ei.

Pe scurt, efectul era ăsta:

Cu diferenţa că lui Cuban Pete i s-a prelungit recent arestul preventiv. 😀

Foto: Hotnews.

PS: Faza cu “România funcţionează cu taxe letale” e opera unui mastermind al umorului pervers. Îl felicit pe această cale.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

2 Responses

  1. nicu says:

    PS: Faza cu “România funcţionează cu taxe letale” e opera unui mastermind al umorului pervers. Îl felicit pe această cale.

    Probabil a fost ascultator de guerrilla, acolo era o rubrica “mesaje letale”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: