De 1 mai, vămuim!

Abia am coborât pe peronul gării de nord, cu o basculantă de bagaje grele ca dracu’, inclusiv plasa care joacă în Povestiri din Miserupia şi care s-a destrămat de preaplin chiar în timp ce o parcam pe solul bucureştean, hopa, sună telefonul.
-Cine e?
-Vama.
-Şi ce vrei?
-Să vămuim.

OK, glumesc. Povestea e stabilită de nişte săptămâni; ideea e că Pulică şi eu mergem la mare, la Vama Veche, să blogărim despre festivalul Fish Eye Fest, un super festival de artă şi pescuit, cu intrare gratis. O să bem până cădem sub mese, o să facem act de prezenţă pe la workshopuri, care-s multe şi colorate – artă culinară, scriere creativă, desen, pictură, fotografie, ceramică – , o să aruncăm pe scenă sutiene pe la concerte, care pot fi vizualizate pe afişul de mai jos – şi văzute moca, în Vamă. O să căscăm gura la expoziţii şi instalaţii. O să ne uităm la filme vechi şi frumoase, având ca temă sau măcar ca pretext pescuitul. Şi în timp ce ne distrăm, plătindu-ne doar berile, o să învăţăm lucruri frumoase despre istoria locală şi despre rezervaţii naturale ale zonei.

Cine poate da o fugă de 1 mai la mare, poate bea o bere cu mine la Fish Eye Fest. Cine nu, poate citi blogul şi se va simţi ca şi cum a fost acolo.

Iar cine vrea detalii precise, poate să arunce o privire pe graficul de mai jos sau, de ce nu, pe pagina de Facebook a festivalului. Pulică, motanul huligan, abia aşteaptă să călătorească iar.

program

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

3 Responses

  1. coconul says:

    De curiozitate, hranesti motanul cu mancare de pisici cumparata si atat? Ca eu am un caine dar e sensibil, trebuie sa-i gatesc mancare speciala (orez fiert cu cartilaje), motanul tau e rezistent daca-l poti lua cu tine.

  2. Lorena Lupu says:

    da, e un erou. îl hrănesc cu mâncare umedă cumpărată, cu piept de pui fiert sau la grătar şi cu ficăţei fierţi sau la grătar.

  3. “You have a crush” on/faţă de gardul ăla, ţi-a căzut cu tronc. 😆

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger