Another good job

Am mai lucrat lunile trecute la un job, despre care nu v-am zis nimic. Nu v-am zis nimic pentru că, în clipa ieşirii primului comunicat de presă, am descoperit că numele meu nu exista nicăieri. Iaca. Şi am mers pe principiul că, dacă tu îmi arăţi că-s irelevantă pentru tine, pot să-ţi arăt şi eu cât de al naibii de irelevant poţi fi tu pentru mine.

Bun, acum că situaţia s-a schimbat un pic şi au apărut nişte feedbackuri pozitive: aici, aici şi aici, pot spune că, da, portofoliul meu s-a mai îmbogăţit cu o treabă bună. Chit că nu ştiţi nimic despre mine. 😀

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Sectia papusi Spitalul 9 says:

  Daca iti spun ca sunt mandra de tine, te superi? 🙂

 2. catwoman says:

  bravo:), felicitari:)

 3. bogdan says:

  “Un element esenţial în arhitectura Requiem-ului îl au textele semnate de Lorena Lupu, cunoscută publicului în calitatea sa de scriitoare prin romanele Rondo Capriccioso, Bătăuşu’ de câmpi şi experimentul literar Hyde Park. Dotată cu o înţelegere specială a artei coregrafice, fără a o pratica, Lorena Lupu reuşeşte să formuleze o serie de texe impregnate, fără greş, de conştiinţa unui dansator care cunoaşte atât extazul împlinirii prin artă, cât şi căderile inerente sau traumele copilăriei, nelipsite din biografia niciunui dansator format în dansul clasic.”

  Felicitări. La mai mare.

  • mama lui bogdan says:

   Mama nu fii envidios care si pe tine tea pus adimistratoru de la tine la scara sa scri jos la avizier mue care m-ai arunca-ti gonoae pe jos care femeea de servici trebue sa stranga. Mea zis ca capabil iesti care scri frumos si citetc de acea tea ales sa scri in memoriea lu tatatau care a fost intelectoal fiei tarina usuara. Care ieu sant mandra ca ai fost publicat la avizeru blocului.

 4. goodman says:

  eu n-o sa bag d’astea cu “felicitari”, “mandru de tine”, gen din 2 motive: 1- se interpreteaza (gresit!) ca cerere libidinoasa de futai, si 2 – nu-s genu’ care sa dea limbi asa, cu una cu doo.

 5. mircea says:

  Citind cele doua aticole (doar doua din lipsa de timp) realizez ca de fapt iti place baletul, ca arta si asta da o noua dimensiune pozitiei tale de comentator ne implicat(dar activ si documentat) si de ce nu si o fata noua Lorenei Lupu, acea de critic de arta. In tot cazul este ceva nou si te felicit pentru acest job! Una peste alta este un pas important in cariera. este suficient loc si pentru mai mult. Felicitari!

 6. mircea says:

  Dar ce baletul nu este o arta ????

  • goodman says:

   suna de parca intrebi ceru-i albastru? apa-i uda? si iarba-i verde?

   baletul, ca si celelalte arte, este decat “o mana intinsa” care spune o POVESTE.
   ei, POVESTEA e shpilu’.

  • Lorena Lupu says:

   mircea: şi, ce, eu am scris cronici de balet? nu. am scris un text pentru un spectacol de DANS CONTEMPORAN. Şi am luat lecţii de dans contemporan să experimentez trăirile personajului. Muncă de scriitor.

   sau nu ţi-e f. clară diferenţa între un creator şi un critic?

 7. goodman says:

  curiozitate: ai fost platita cat de cat corespunzator ?

 8. mircea says:

  Lorena, eu m-am referit la ceea ce a scris Beatrice despre cronica ta, citez ” dotata cu o intelegere speciala a artei coregrafice…..” si nu la ceea ce doresti sa experimentezi. Indefinitiv , ca sa spui / scri /faci ceva trebuie sa cunosti problema.

 9. mircea says:

  Se poate , mai greseste omul mai ales cand se grabeste. Multumesc pt. corecturi!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: