Bărbații care nasc

A circulat pe Facebook-ul românesc știrea cu bărbații care nasc și a început circul. O grămadă de țărani proști, puși pe caterincă rudimentară, sau gigei nef***i din mezozoic, care au început să guițe că aoleu, o să aibă gay-ii voie să ne f** în c** și o să rămânem gravizi pe acolo, cu microcipul de la vaccinul covid și iradiațiile de la tehnologia modernă și de laa Deveselu care ne-au produs deja ovare.

Măcar dacă v-aţi califica voi să aveţi ovare.

Şi recunosc.

Aș adora ca toți gigeii ăștia proști de împung, agresivi și cu gura mare să poată rămâne gravizi, să se zbată nouă luni cu toate problemele sarcinii, și apoi, să le taie doctorul sfincterul, să le scoată copilul pe acolo. Și după aceea, să se chinuie zi de zi cu schimbatul scutecelor, spălatul hăinuțelor și toate muncile astea obositoare și repetitive, iar când dau să doarmă și ei o oră, să înceapă bebelușul să urle. Apoi să comentăm noi sub pozele lor: Zâmbește, Vasile!

Aș iubiiii chestia asta. Aș râde cu spume.

OMG, cât aș iubi-o.

Să înțeleagă toți prostanii că sexul e un risc și o responsabilitate, și să nu te mai frece la icre aiurea în mesaj privat.

Din păcate, deși tehnologia evoluează, și există deja experimentul de laborator care a făcut ca un șobolan mascul să nască zece pui sănătoși (link), va dura mult până cândd modelul se va implementa în cazul oamenilor, și nu vom avea satisfacția să-i vedem pe gigei bocind că depresia post-natală e grea și frustrantă. Și nu vom putea să le dăm peste nas imbecililor care ne freacă la icre să devenim mame împotriva oricărei dorințe că, uite, și voi puteți fi mame, nu ne mai frecați la melodioară.

Nu știți cât de tare regret asta. Aș vrea să-i văd pe gigei vomitând din cauza grețurilor matinale, sau mai încolo, întrebându-se ce să gătească și azi pentru odrasla din dotare, respectiv ridicându-se de la meci pentru că gigel jr. țipă că vrea cartofi prăjiți.

Adică exact genul de renunțare la sine, 24 / 7, pe care îl practică toate mamele, și pe care îl pretind gigeii fără să se transpună o secundă în situație.

Din păcate, NU ÎNCĂ.

Bărbații care nasc sunt, pe moment, persoanele născute femei care au făcut tranziția pentru a-și asuma identitatea masculină, dar care au ales să nu facă histerectomie fără a avea copii înainte.

În Europa, orice persoană transgender poate trăi, civilizat și cu acte în regulă, conform sexului căruia îi aparține mintal și identitar. Dar, pentru că biologia e necruțătoare, a fost nevoie de legi care să ofere bărbaților transgender care nasc aceleași opțiuni de îngrijire a copiilor pe care le au și femeile biologice.

“Păi, stai, Lorena, dacă tocmai au născut, nu sunt totuşi femele?”

Şobolanul mascul care a născut în experimentul din laborator a devenit cumva femelă?

Nope.

Dacă evoluează tehnologia să nască gigel,iar gigel e prostanul ăla mascul 100% încordac din musculatură, va deveni gigel femelă?

Nu.

Identitatea pe care o simţi dintotdeauna e aceeaşi, indiferent dacă ai copii sau dacă nu. O femeie trans (mascul la naştere) va avea sentimente foarte materne faţă de copiii pe care îi va produce inseminând o mamă surogat, iar un bărbat trans va avea sentimente paterne, de ocrotire şi protecţie, faţă de copiii pe care îi va ţine nouă luni în uter.

Legea bărbaţilor care nasc cu a făcut decât să ofere drepturi normale de nou părinte şi taţilor trans. Pentru că, într-o lume normală, nu doar oamenii țin cont de legi, ci și legile țin cont de oameni.

Şi dacă tehnologia evoluează şi-l vedem şi pe gigel născând?

“Da, ştim, Lorena, te-ai tăvăli de râs, ai scris-o deja”.

Mnu, voiam să spun altceva. Ce bine că există legea. Măcar va avea asistenţa de care va avea nevoie.

În foto deschidere; bărbatul trans Freddy McConnell şi copilul său.

***

Dacă v-a plăcut acest text, susţineţi activitatea siteului cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading