Black Coffee, No Cream

Am primit şi eu pozele de la shootingul pentru revista “Femeia”, poze făcute de excelentul, relaxantul şi adorabilul Stoicoviciu. Ceea ce mă face să repet (iar şi iar): Doamneee, cât de creativ poţi fi când oamenii te tratează cu respect şi decenţă, şi nu îţi mănâncă ficaţii cu naşpetisme ieftine!!!

Uite:

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. Temistocle T. Temistocle says:

  Se pare ca cocalarismul de care vorbesti functioneaza doar intr-o directie. Adica a altora catre tine. Permite-mi sa te citez, pentru a remarca stilul neprihanit in care te scalzi: “Sugi, fă, toate pulile poporului chinez! Datoria faţă de cine, vită cornută? De ce ar fi toate căcaturile astea datoria ta, sau a mea, sau a oricui?”

  “…ar fi cazul să vă duceţi să vă futeţi singuri în cur cu un polonic, şi să mă lăsaţi în pace.”

  Senzualitate si stil. Putere de caracter.

 2. Da. O faţetă a unei personalităţi complexe. De ce nu citezi şi textele delicate şi feminine? Sau pe acelea le ignori deliberat?

  Şi încă un lucru: acelea sunt texte de apărare împotriva unor forme de agresiune. Ambele. Prin urmare, corect ar fi să le citezi citând şi contextul. Just?

 3. flodai says:

  Recunosc că nu știam până acum vreo 25 – 30 de minute cine erați (ca nume și realizări, desigur, pentru că cine sunteți cu adevărat este o problemă cu totul și cu totul de o altă natură). Dar acum, după o studiere cvasi-sumară pe Internet, păreți mult mai creativă (incluzând cele trei cărți apărute) și mai mult interesantă decât bănuisem că ați putea fi, doar judecând (superficial, desigur) după aparențe, imagini, articole, și celelalte.

  Toate cele bune. Și mai ales, fericire, succese și împliniri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger