Brăila: HOT!

Dacă ieri eram ciufută după drum şi am bombănit comunismul reminiscent al unor localuri, azi m-am hotărât să fiu fair şi să spun ce mi-a plăcut la nebunie:

-vechiul meu coleg de palier din cămin, Radu Nichifor, care îşi făcea studiile aprofundate pe când eram eu în anul doi la facultate, şi la uşa căruia băteam când aveam nevoie de zahăr, ace cu gămălie sau algocalmin – atunci îmi ieşea măseaua de minte şi urlam noaptea de durere – e ditamai directorul. Pot să fiu indiscretă şi să vă spun că domnul director din Brăila are o mamă demenţială, care nu ştia cum să-l şi să ne răsfeţe, şi ale cărei vizite la Bucureşti erau întâmpinate cu “maicăăăăăl! maicăăăăăălll!!” ?

-echipa tehnică de la Brăila – de la regizor tehnic până la maşinişti – e o gaşcă beton. Ne-au stat la dispoziţie cât am vrut noi – şi am vrut! – ne-au ajutat cu tot ce au putut, fără rezerve şi cu bunăvoinţă totală.

-când am întrebat discret unde se poate cumpăra cafea pentru înainte de spectacol, regizorul tehnic mi-a spus: “chişoarcă de cincizeci de mii de la bar sau o cafea bună şi tare, ca pentru artişti, de la doamna cabinieră, de zece mii.” Când m-am dus la doamna cabinieră cu zece mii să-mi iau cafea, a zis: “Păi se poate aşa ceva? Nu sunteţi voi musafirii teatrului? Păi iau io bani de la musafiri când le fac cafea?” Şi mi-a oferit o cafea tare, aromată şi îndulcită exact cât trebuie – adică puţin, cât să nu-mi răscolească gastrita. Apoi, a adus cafea pentru întreaga cabină, şi una pentru mine bonus “că eşti copchilă drăguţă.” A fost adorabilă.

-în sfârşit, am apucat şi eu să şăd puţin de vorbă cu Marian Coman , pe care îl văzusem mai mult din auzite şi cu care nu apucasem niciodată să discut, deşi aerul lui ingenuu şi condeiul subtil mi-au fost întotdeauna simpatice. Marian a venit să mă vadă şi apoi a poştit o cafea cu mine în cabina sălii studio, în timp ce eu mă schimbam, mă demachiam şi redeveneam Lorena cea de zi cu zi.

-impresiile presei locale: http://www.obiectivbr.ro/index.php?pagina=single&id=0000022304&domeniu=Social. Pe scurt, deşi spectacolul e “confuz” pentru distinsa doamnă Ileana Lucaciu, alţii nu au probleme să-i distingă ideea principală. Concluzia: uneori, problema nu e la emiţător, ci la receptor. Quod erat demonstrandum!

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. allen says:

  braila ca braila, da coldplay astia care canta cine-s? raspunsul ma intereseaza cumva nu publicarea post-ului

 2. cutza40 says:

  Felicitari Lorena! Las-o pe madam Lucaciu in puii ei.Tu esti talentata si frumoasa si gata!

 3. eugen says:

  Ce rau imi pare ca n-am fost acolo… la spectacol … am aflat prea tarziu de festival. Urmatorul unde e programat ?

 4. allen: looool pentru coldplay. sunt nijte băeţi pe care i-am pus fond sonor la colajul “my faces”. de acolo, poţi tăia sonorul.

  cutza40: eu aş lăsa-o jur. dar mă enervează că, de câte ori am o iniţiativă creatoare – adică efort, energie, bani, inspiraţie, transpiraţie – hop şi madam Lucaciu cu polonicu’ de fiere gratuită. Şi jur că nu i-am greşit cu nimic, niciodată.

  eugen: încă nu ştim ce va urma. nu depinde doar de noi.

 5. allen says:

  da’ nu ma deranjeaza, doar vreau sa stiu cine-s

 6. WAZ cu melodia “Ordinary Girl.”

 7. allen says:

  si apropo de waz, pozele sunt faine. multam. dar eram curios cine’s epigonii

 8. Dan Iancu says:

  nu reusii sa intru asa ca ramasei la pozele mele din braila…

 9. dacă îmi spuneai că vrei să vii, îţi lăsam numele la intrare.

 10. aspoiu says:

  “Tu esti talentata si frumoasa” – cum te simti cand posteriorul iti este lustruit asa, pe fata ?! Nu de alta da’ am si io blog da’ nu pupa nimeni asa.

 11. Păi ai creat – ai scris, ai regizat sau ai jucat ceva, ca să devii vrednic de “pupat aşa”?

  Unu’ neinformat confundă uşor roadele binemeritate ale unui efort de o vară cu “posteriorul lustruit”. Pot să înţeleg chestia asta. Nasol e că semnalizezi că eşti neinformat.

 12. cutza40 says:

  @aspoiu – no ho, zisa pe ardeleneste, stimabila persoana masculina sau feminina ce esti, ce lustruiesc io, ca nu o stiu pe Lorena din realitate, nu am vazut-o pe viu , da i-am citit cartea si mi-a placut. Care e problema? Ce interes am eu sa lustruiesc? daca tu esti invidios/oasa, e problema ta, o sa faci gastrita de suparare.Eroul din romanul Lorenei e beat, dar din betie de trezesti, din altceva niciodata. Stai in banca ta, te rog! Mintenas viu pe blogu’tau si vad io daca e de complimentat sau nu. Deocamdata, imi place cum scrie Lorena, ce poze are, ca e frumoasa…ce daca? Mai, ce m-am enervat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 13. şi nu în ultimul rând, eterna mea întrebare către autorii genului ăsta de remarci:

  -dacă “lustruiala” presupune un interes ascuns, ce pula calului interes are ixulică de pe blog, pe care nu l-am întâlnit niciodată, să mă “lustruiască”? ce are de câştigat, logic? (mai pune şi tu mintea la contribuţie înainte să verşi râuri de frustrare.)

  (cutza, “ixulică” e doar un termen exemplificator, că e a mia oară când am acest dialog cu varii cetăţeni roşi de probleme personale.)

 14. aspoiu says:

  Mamaaa! da’ ce v-ati inflamat buueeii! Era in gluma, nu trebuia sa va ‘nervati asa…
  “esti frumoasa” nu stiu daca are legatura cu “ai creat – ai scris, ai regizat sau ai jucat ceva”, sau cu “roadele binemeritate ale unui efort de o vară”, sau cu cartea. Poate are legatura cu pozele… De fapt ce stiu io, un invidios bolnav de ulcer, ba chiar si prost fara sanse de trezire, toate epitetele atrase doar de impetinenta de a glumi p-aci. Asa imi trebe. Ca doar comentat cu “interese ascunse”, in eterna pula a calului care varsa rauri de frustrare… Ce draq mah Loreno, nu se mai gasesc baterii?!
  Desi nu pot sa-l “vad” deloc pe Ruse, probabil a avut un scantei de luciditate atunci cand a folosit “IGNORE”.
  Hai, v-am “pupat”, ma duc sa-mi tai venele de invidie… 🙂

 15. ordinea era “eşti talentată şi frumoasă” – ghinion, instrumentele de creaţie ale unui actor includ şi chipul, respectiv frumuseţea lui. Dar văd că e din ce în ce mai greu cu gânditul în zona aia a oraşului.

  chiar mă aşteptam la măgăria asta cu “ruse şi ignore-le” din partea ta (deşi faza aia nu are nici o legătură cu asta, dar când omul e cretin, frustrat, a făcut o gafă şi nu vrea să recunoască, aşa face, atacă în neştire cu tot ce-şi aduce aminte, deci nu avem pretenţii) – cred că deja am un portret-robot al mâncătorului de căcat cu acte în regulă. nu mai reuşiţi nicicum să mă surprindeţi.

  iar partea cu pula calului, pe de o parte, şi râurile de frustrare, pe de alta, n-ai reuşit deloc să o distingi. cu siguranţă că la aparatul tău de cugetat s-au epuizat de mult bateriile. Ceea ce nu înţeleg – de ce mă întrebi pe mine de bateriile tale lipsă?

 16. aspoiu says:

  Nici eu nu ma asteptam ca mahalaua (sau e talentul?) sa preia controlul asa de brusc si gratuit, pentru o intrebare glumeata legata satisfactiile artistului. Poate wording-ul nu a fost cel mai inspirat, insa chiar eram curios ce simti cand cineva da in tine, la modul asta cu admiratia.
  Vad ca esti foarte ocupata sa le dai in cap fara mila oricui, cu sau fara motiv, doar pentru demonstra ca esti cea mai tare. Si esti, cel putin la dat in cap…
  Aparatul meu o fi obosit, dar al tau vad ca a luat-o pe aratura in tromba. Io zic sa-ti reiei medicatia, pina nu pleznesti de atata importanta.
  Scuza-ma ca nu am fost informat cat de mareata esti si… ignore 😉

 17. cutza40 says:

  Din nou, pacat ca pe un blog frumos, scris cu suflet, au loc asemenea discutii. Scriem intotdeauna cu sufletul, uneori cu sufletul incarcat, alteori cu sufletul deschis si atunci de ce unii chiar isi bat joc de ceea ce spunem(scriem)?Daca esti deschis nu e bine, daca esti lacramos nu e bine, daca esti contra sistemului, vai, cum indraznesti…atunci cum sa fii? Vulgar? Ca vad ca unii mai practica asta.Trist ca se intampla asa. Si atunci sigur ca omul pe care il comentam se supara si nu mai distinge o gluma aiurita de o rautate facuta anume.

 18. 🙂 Deci sa ma produc (asta este noul nick al zanei carabina)

  Unu la mana, daca motanul alb (Aspoiu)a glumit fara intentie rea, asta este, a glumit. Probabil in viata blogaristica trebe asteptat de a arunca cu piatra. Eu la mine pe blog, las omul sa se produca de 5-6 ori inainte sa il judec, parerea mea 🙂

  Pe mine ma enerveaza persoanele submissive fara incredere in ele, care nu sunt in stare sa faca ceva in viata si atuncia cand isi gasesc un idol, il bombardeaza cu laude si daca gresesc, isi cer scuze si isi pun cenusa in cap ca in fata unui mic Dumnezeu. Loren, nu imi spune ca nu stii genul ala de oameni! Nu ma refer la cineva de aicia, ci la un gen anume, la un gender de asta al 3-lea fara coaie. Am mai zis ca un comentator bun este ala care si lauda, si critica, ala dovedeste coloana vertebrala si cand o sa te cunoasca (in cluj sau ba) o sa te priveasca in ochi. pe tine si pe oricine.

  Braila imi place la nebunie din descrierile tale, as da orice sa vad un festival de teatru dar sunt asa de departe, la naiba! Braila mi-o inchipui asa…cum a scris Cartarescu Zaraza. Exact asa. Vintage and great. Me excited*

 19. aspoiu: drăguţă, cască bine ochii şi remarcă, te rog, că mahalaua în această discuţie ai adus-o chiar tu.
  nu înţeleg de unde şi până unde se presupune că ar trebui să tolerez umorul nesărat şi glumele de autobază ale tuturor imbecililor fără şapte ani de-acasă care dau din întâmplare de acest blog. Am băut noi brudărşaft cumva, să îţi permiţi genul ăsta de glume cu mine? Când, că nu îmi aduc aminte!

  şi nu înţeleg de ce neamurile de traistă sus-menţionate sunt singurele care se vaietă că eu dau în cap “oricui”. Care oricui? Întâi măsoară-ţi lungul nasului, şi vorbim pe urmă.

  şi asta nu e pentru că aş fi eu măreaţă, ci pentru că genul ăsta de bancuri cretine implică să cunoşti întâi persoana şi să vezi dacă le gustă sau nu. Dar asta presupune bun-simţ, chestie care îţi lipseşte cu desăvârşire.

  Iar IGNORE îţi revine ţie, câtă vreme nu eu îţi hărţuiesc blogul cu cretinisme şi dobitocenii, ci tu pe al meu. Marş la coteţ, javră!

 20. cutza40: mă aşteptam să recunoşti următorul pattern al fiecărui neam-prost: scrie o mitocănie, apoi când i se atrage atenţia că e prost de bubuie, o întoarce: “am glumit”. Să se ducă să îşi etaleze mârlănia cu pretenţii de umor pe tarlaua lu’ tac-su, nu pe blogul meu!

  suffragette: tu cu gusturile tale, eu cu ale mele. eu nu îţi impun ce îmi place mie, tu nu îmi impui ce îţi place ţie.
  dar dacă eu îmi măsor lungul nasului pe teritoriul altuia, mă aştept ca şi altul că şi-l măsoare pe teritoriul meu. Lucru greu de conceput pentru nesimţiţi, dar… asta nu mai e problema mea.

 21. cutza40 says:

  No, pai daca nu mai vine, o priceput. Sa speram. Am vazut ca e neserios omul. Vezi, chiar acum am citit despre Mihaela Radulescu si farsa cu poza trucata, in campania aia antifumat. Cum percepe lumea? Nu ca oamenii nu tb sa faca asemenea glume, ci ca ea e o increzuta s.a.m.d. Deci, ea e de vina. Sigur, si f…si batut si cu banii luati. Asa-s conceptiile majoritatii din pacate.Chiar discutam cu seful si cu un coleg despre relatiile dintre colegi. Am adus aminte despre cum psihologul scolii, care ar trebui sa fie calm, m-a trimis la origine in fatza profesorilor, pt ca nu am fost de acord cu el intr-o discutie anul trecut. Directorul a zambit si a zis”ce draga, tu nu ai mai fost bagata la origini in viatza ta? Doar de acolo ai iesit”.No comment, nu?

 22. Trăim într-o societate cât se poate de aberantă şi de penibilă din punctul meu de vedere. Dacă acest blog era al unui bărbat – scriitor cu două volume publicate, nu ştiu câte traduceri la cinci edituri diferite şi cu un premiu actoricesc în palmares – presupun că toţi aspoii veneau cu sărumâna şi cu limbi în anus.

  (A nu se înţelege greşit, nu îmi doresc sărumâna şi nici limbi în anus. Îmi doresc, pur şi simplu, o comunicare de bun simţ.)

  Dar pentru că persoana cu toate aceste realizări e femeie, orice gogu din cucuieţii de deal are impresia că poate să vină să-şi slobozească sacul de bălăcăreli. De “glume”. De “poante dăjtepte”.

  Da, Răduleasca are dreptate să se revolte împotriva Antenei 2, care i-a prejudiciat imaginea. Da, tu aveai dreptate ca a doua zi să îţi pui demisia pe biroul directorului şi să spui: “nu pot lucra decât în condiţii suportabile.” Da, e timpul să plătim cu aceeaşi monedă cretinilor care insistă să ne bage pe gât mârlănia lor, cu ambalaj de “glumă”. Care te acuză pe tine că faci “mahala”, în momentul în care nu faci decât să te aperi de “mahalaua” lor.

 23. Iar faptul că l-a menţionat pe ruse – care mi-a adus ditamai sacul de insulte pentru că am avut imensa obrăznicie de a cere comentatorilor să îşi motiveze opiniile dacă tot dau cu barda în articolul scris cu efort al cuiva – m-a făcut să dau o raită – şi am avut imensa satisfacţie de a citi aici .

  mă bucur din inimă că sunt şi oameni care îl pun la punct pe acest individ egocentric şi calomniator – care îţi cere cu atâta tupeu să scrii gratis pentru el, de parcă te-ar fi câştigat la belciuge, şi după ce faci lucrul ăsta, tot el te denigrează în fel şi chip. dar suma de 10 RON per articol e ridicolă – înclin să cred că Ianuş a scris mailul în grabă şi a omis un zero. 😉

 24. cutza40 says:

  Multumesc de sustinere. Numai ca am impresia ca ma lupt cu morile de vant.Si e absurd.Cat despre mahala, e ca aia ca “hotul striga”hotii”.Si asa e, ca o femeie intotdeauna daca e desteapta, toata lumea imediat crede ca e si pila cuiva sau ca a facut alte chestii deochiate. Nu e adevarat. Si o femeie poate face lucruri deosebite.Cat despre apararea de altii,oricat te aperi, tot se gaseste cate unul care sa te faca sa te simti aiurea.Asa ca…

 25. Pai trebuie sa fii cretin ca sa nu observi ca poza e “lucrata” mai ales cand stii cine e Raduleasca si ce imagine are.

  Cand eram mai tanara (mai mica) eram foarte vulcanica daca mi se parea ca cineva ma jigneste, apai fereasca-l Dumnezeu pe Sulica Franaru de razbunarea mea ca il cautam si in gaura de sharpe si i-o dadeam. Insa, in timp, am realizat ca unii oameni nu sunt agresivi, nu sunt rai, au un umor mai ciudat dar bine-intentionat si de fapt, exageram eu. But again, that was my story morning glory.

 26. cutza: aşa că soluţia e să schimbi foaia şi, dacă vezi că cineva vrea să-ţi facă viaţa grea, să i-o faci tu de opt ori mai grea pe a lui. 😉

  suffragette: eu nu mă răzbun pe nimeni – e efortul mult prea mare şi prefer să îmi văd de treaba mea. în general, caracterele de doi bani se dau singure în vileag – şi se răzbună viaţa pe ele.

 27. Cutza40: ia ridica-te in picioare, fata, si da-le in gura celor care te jignesc, cat de greu poate fi?!?!

 28. cutza40 says:

  Pai, cand e sef si se ocupa cu dedesubturi, nu e usor. Dar ma descurc. O sa reusesc, fie ce o fi! Ii ignor si atat! E greu de luptat cu barfitorii, cu cei “invechiti in zile rele’, cum zicea Lapusneanu, ca sa nu le zic io c…masculine, mai periculoase decat alea feminine

 29. Pai luptzi sau ignori? Lumineaza-ne si pe noi!

 30. cutza40 says:

  Ziceam ca nu merita sa te stresezi cu ei, ca e greu de luptat, au totdeauna argumente, nu o scoti la capat, asa ca mai bine ii ignori. Da-i incolo pe toti!!!!!

 31. o smochina says:

  Draguta cabiniera. Ma bucur ca citesc ceva despre piesa. Eram foarte curioasa despre ce e vorba. Acum sunt curioasa si cum e vorba.

  O prietena (profesoara) era la un moment dat pe lista neagra a sefului(directorului). Intr-o pauza, satula fiind de “urmariri” in fiecare zi. A deschis larg usile cancelariei. Clasa in care am fost eu era fix langa cancelarie si stateam in usa(eu cu inca aproape jumate de clasa). A deschis toate dulapurile celor de pe lista alba. Si asa prietena mea, intr-o fusta de stofa mai groasa care-i venea perfect si cu tigara in coltul gurii(imi cer scuze pentru descrieri dar contrastul dintre ce facea si cum arata era imposibil de ignorat), a inceput sa arunce sticla dupa sticla(de bautura) in cos. Cativa dintre noi am anuntat “vecinii”. Avea grija sa ne anunte a cui era dulapul urmator. Le arunca in cos de sus, sa fie auzita. Asa a inceput prietena mea urmarirea, facand din director soricel. Urmarirea s-a incheiat cand, dand buzna in biroul directorului(sotul profesoarei de chimie) la gasit pe acesta peste birou si sub profesoara de geografie. De atunci nu a mai avut probleme de ordin profesionalo-politice.

  Nu e corect. Nu e corect ca uneori trebuie sa te lupti ca sa fie corect. Uneori trebuie sa “lupti” incorect cu altii ca sa fie corect pentru tine. S-ar putea ca uneori treaba asta sa te umileasca in ochii unora. Dar nu poti fi umilit daca nu te simti umilit sau vinovat(adica sa nu pari ca esti constient ca ce faci tu s-ar putea sa nu fie bine). Teoretic inteleg. Practic nu pot sa aplic asa ceva cand mie mi se pare ca as fi nesimtita daca l-as clacxona pe ala din fata care doarme pe verde. Uneori, atat de mult imi doresc sa fiu si eu ca Doina si ca Suffragette.
  Nu-mi plang de mila(poate putin).
  Suffragette, esti cumva mai inalta?

 32. cutza40 says:

  Sufragette e mica, da hotarata. Eu is inalta de 1,70,dar degeaba.Bine a facut profesoara aia, m-a distrat faza cu directorul sub profa de geografie.Sau invers? Ma rog. Domnul psiho-boy si-a cerut iertare de la mine ca m-a trimis la mama mea personala si l-am expediat urgent. Nu la ma-sa! Avem o secretara care vorbeste urat, iar anul trecut s-a inscris la salar de merit. Am fost singura care s-a ridicat si a spus ca secretara vorbeste urat cu elevii si cu profesorii. Ei, toata lumea a zis ca vai, cum am avut curajul? D-apoi nu era s-o las sa mi se urce pe cap, ca in ceafa se urca ea de obicei. Dicteaza la toata lumea, de ce? Ei, si am calmat-o pe un an. Acu vad ca iar isi arata coltii.

 33. Danuta says:

  Braila Hot- chiar a fost hot , in sala.Dar nimeni nu a sesizat asta decat la sfarsit.Spectacolul a fost hipnotizant , viu, magnetizant.Nu stiu la ce ma asteptam cand m-am dus acolo, dar am oscilat intre uimire, emotie, hohote de ras, tristete.
  Siiiiiiiii, am vazut-o pe Lorena.Un amestec de inger si demon, de forta si fragilitate, frumusete, talent, expresivitate.
  Desi arata ca o “copchila” recunosc ca am avut emotii ingrozitoare cand am ajuns in fata ei.
  Si am poze, filme , doua autografe si amintirea unei seri de exceptie.
  Lorena iti transmit pe calea asta aplauzele mele virtuale si succes in tot ce va urma.

 34. cutza40 says:

  No ca sa vezi ca ajungem de la un subiect la altul pe blog, de la artisti la profesori cu problemele lor. Eu is de vina, nu-i bai, alerg la oglinda si-mi dau palme serioase. revin mai tarziu.

 35. aurelian says:

  mai! stau sa ma intreb de unde pana unde a devenit umorul justificare pentru lipsa de educatie si bun simt? de cand poti cere clementa pentru o impolitete justificand simplu “am glumit”! Pai mai oameni buni pe voi nu v-a invatat nimeni in copilarie ca e de neam prost sa faci glume cu un om pe care abia l-ai intalnit? Ca nu se cade sa te porti familiar cu un necunoscut? Ca daca o faci atunci ai sanse mari sa fii tratat ca un nimic?…

  @fireworks & o smochina: asteptam niste detalii si tot ce am primit a fost un mesaj de la Apple despre noul iPod…

 36. prodan says:

  “copchilă drăguţă”? ai prostit-o rău pe săraca femeie.
  😛

 37. dănuţa: da, a fost mişto. foarte mişto.

  cutza40: nu tu eşti de vină, ci cretinoizii – uite-l şi pe posibilul bolnav psihic mihai prodan, care m-a terorizat atâta timp, şi care e iar pradă unui acces de nesimţire acută. Ei iniţiază astfel de discuţii

  aurelian: nici măcar nu e singurul. uite sub tine un morman de rea-voinţă, prostie şi lipsă de profesionalism.

  prodan: ai revenit, jeg infect? să ştii că încă nu am şters din calculator tonele de print screenuri cu mitocăniile cu care m-ai terorizat de-a lungul timpului.

  văd că iar scrii mârlănii de doi lei pe post de “păreri pertinente” – şi presupun că iar o să te dai cu curu’ de pământ într-un acces infantil de isterie dacă nu te public. Uite, te public, ca să îţi evalueze toţi pertinenţa. şi să se crucească.
  şi de unde ştii tu cum sunt, ca să emiţi păreri, hărţuitor de cea mai joasă speţă? m-ai văzut vreodată? m-ai cunoscut vreodată?
  sau, ca orice jurnalist neprofesionist şi netalentat, ajuns să practice această meserie doar prin forţa împrejurărilor – aberezi fără a şti despre ce?
  repet: înţeleg să fii prost ca noaptea – ceea ce nu înţeleg este furia de a semnaliza lucrul ăsta în mod repetat şi a molesta un om care chiar nu e curios să îţi constate iar şi iar incredibila şi definitiva idioţenie.

  restul lumii: dacă vreţi să ştiţi cât de bine se înţelege prodan cu limba română, pe care cu drag o masacrează – aflaţi că acum câteva săptămâni se lăuda pe blogu-i că a “servit” roşii din grădina bunică-sii. Nu a menţionat cui le-a servit şi în ce context – dar dacă e atât de agramat şi de prost ca jurnalist – presupunem că tava de chelner îl aşteaptă cu mare drag.

 38. o smochina says:

  Aaaa! Am scris mult si am dat logout. S-a dus. 🙁 Oricum, vorbeam urat de unele secretare.
  aurelian: Adresa mea de mail e cantec_rosu@yahoo.com. Da-mi un semn si iti scriu tot planul.

  Unde e jurnalist prodan?

 39. La voi, în Cluj. Acum nu mai ştiu la ce publicaţie. Dar din câte am auzit, e la fel de prost pe hârtie, ca şi virtual.

  Ce am mai citit o dată cu servitul roşiilor – se legase de o ţigancă săracă şi fără domiţil, care muncea ca o sclavă să îşi întreţină familia, isterizat că biata femeie îşi permite minima cochetărie de a purta două tinichele de cercei în urechi. Conform creierului atrofiat al lui prodan, tinichelele în cauză erau vinovate de sărăcia respectivei familii 😀 😀

 40. Uite, dacă tot m-a enervat, i-am mai făcut onoarea unei vizite. citez comentariul fostului lui şef de la Clujeanul, Mihai Goţiu:

  “de-asta mai prodane, n-o sa ajungi niciodata jurnalist (simplul motiv ca numele iti apare in anumite ziare e insuficient pentru acest calificativ): pentru ca nici limba romana n-o intelegi;

  cand spun ca au debutat 30 de studenti, nu inseamna ca or fost angajati 30 de oameni la Clujeanul; pur si simplu au avut ocazia (si sansa) de a vedea cam cu ce se mananca presa si, daca fac fata si le place (pentru ca au fost si cazuri care au renuntat desi ar fi putut sa faca presa), sa ramana in presa
  ce refuzi tu sa pricepi si sa accepti, e faptul ca acesti debutanti au scris mai multe articole si mai interesante decat cele pe care le-ai scris tu (iar masura acestui fapt e audienta si calitatea audientei); multe dintre aceste articole au fost preluate (in unele cazuri chiar furate articolele ori doar ideile) de Gandul, ZF, Libertatea, Cancan, ProSport sau Romania Libera (acestea sunt doar cateva ziare care imi vin acum in minte)
  asta spune totul despre valoarea ta, care nu se ridica nici macar la cea a unor debutanti fara experienta”

  Domnule Goţiu, dacă veţi citi vreodată aceste rânduri, vreau să ştiţi că vă susţin din toată inima. Individul e o nulitate absolută – combinată cu o tendinţă patologică de a hărţui oameni care nu au nimic de împărţit cu el. Sau, mă rog – nu au avut, până când i-a făcut să aibă. 😉

  Şi dacă veţi dori vreodată să realizaţi un material despre un stalker care se dă jurnalist şi hărţuieşte o scriitoare, voi fi mai mult decât fericită să vă pun la dispoziţie o mulţime de print screenuri extrem de interesante.

 41. cutza40 says:

  Poate e rau ce spun, dar atunci merita sa il intelegem pe Vadim ca se ia de unii jurnalisti care scriu aiureli. Pana la un punct, desigur

 42. Dacă scriu aiureli, da. Din păcate, Vadim însuşi e o sursă inepuizabilă de aiureli, şi atunci distingi greu aiurelile unora de aiurelile celuilalt. 🙁

 43. prodan says:

  :))
  asta chiar era o glumă nevinovată.
  îmi pare rău că te-ai isterizat aşa
  am să ignor atacurile şi insultele tale pentru că m-ai înţeles greşit, cel puţin de data asta.
  îmi cer scuze.
  acum, rîndul tău.

 44. prodan says:

  DAR FĂ PUBLICE ODATĂ PRINT SCREEN-URILE ALEA CU CARE TOT AMENINŢI, NA! SĂ VEDEM TOŢI CE FRANŢU AM SCRIS.

 45. drăguţă, dacă te uitai cu câteva comments mai sus, vedeai clar cum am răspuns altui “glumeţ”:

  nu înţeleg de unde şi până unde se presupune că ar trebui să tolerez umorul nesărat şi glumele de autobază ale tuturor imbecililor fără şapte ani de-acasă care dau din întâmplare de acest blog. Am băut noi brudărşaft cumva, să îţi permiţi genul ăsta de glume cu mine? Când, că nu îmi aduc aminte!

  iar dacă îmi recitesc aşa-zisele “atacuri şi insulte”, nu văd nici un lucru pe care tu să nu mi-l fi motivat prin toate atacurile precedente la persoană, insultele gratuite şi jignirile inimaginabile cu care m-ai copleşit – uiţi că nu eşti la prima abatere şi ai un lung istoric de mitocănii la adresa mea. deci – mai ai mulţi saci de scuze de depus la uşa blogului meu, până când ajungem cât de cât la zi.

  iar printscreenurile, precum am spus, le păstrez pentru momentul în care voi putea să îţi plătesc cu adevărat toată teroarea la care m-ai supus timp de câteva săptămâni bune. va fi marea mea plăcere, îţi garantez!

 46. aurelian says:

  dintre pay back si pay it forward eu as alege a doua varianta… parerea mea

 47. cum adică pay it forward? să-i plătesc în avans? nu am cum, de vreme ce deja mi-a avansat un munte de răutăţi.

  ideea numărul doi e că dacă şirul de jigniri mi-ar fi fost adresate de un frustrat oarecare din blogosferă, un neica nimeni chinuit de conştiinţa faptului că e un zero barat, dornic doar să-şi facă trafic pe spinarea mea, nu l-aş fi publicat.
  domnul prodan însă se vrea jurnalist. blogul lui se numeşte “blog vertical”. el declamă patetic că “îi e dor de oameni simpli şi modeşti”. pe de altă parte, revine iar şi iar cu injurii pe blogul cuiva cu care nu are nici în clin nici în mânecă. Cu o obrăznicie de-a dreptul revoltătoare.

  Evident că atâta ipocrizie mă irită – imploră de-a dreptul să fie demascată.

  iar când individul are impertinenţa să te acuze pe tine, victima hărţuielilor lui interminabile – că l-ai insultat – deja e cazul să râzi cu lacrimi.

  desigur, examinându-i terenul, nu veţi găsi nici urmă de comment de la mine – ceea ce, pentru un tip deştept, ar fi fost un indiciu limpede că ar fi cazul să păstreze distanţa. dar, oh, am zis tip deştept şi am folosit condiţional-optativul, nu-i aşa? 😛

 48. aspoiu says:

  Argumente false. Daca “hartuirea” blogului, sau “Să se ducă să îşi etaleze mârlănia cu pretenţii de umor pe tarlaua lu’ tac-su, nu pe blogul meu!” erau adevaratele probleme, un simplu delete rezolva necazul provocat, nici macar nu ajungea pe blog comentariul respectiv.
  Dar nu, tu le aprobi chiar daca te hartuiesc si strica “un blog frumos, scris cu suflet”, pentru ca ai nevoie de motive pentru ati etala talentele la categoria low-end.

 49. fireworks says:

  @aurelian: adresele noastre erau aci pe blog.publice. da-i si tu un semn pe ele ca sa putem sa-ti trimitem si altceva decat generatia 3g:)))) (aia am trimis-o cu puterea gandului.GLUMESC!)
  @cutza…pana n-ai sa te enervezi si sa ii intorci lu nenea derectoru aceeasi moneda tertipuri, favoritisme si alte kkturi o sa tot fie. vezi ca toata lumea te indeamna sa nu le mai inghiti, chiar daca asta presupune riscuri.
  @lorena nu inteleg de ce te lasi atrasa in jocul prodanului. ma rog, presupun ca lui ii face o mare placere sa te enerveze si de aceea zic ca e un joc. musiu oricum are senzatia ca el este marele luptator impotriva a tot ceea ce sistemul lui de referinta nu accepta. problema e cu sistemul de referinta…pararea mea:)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this:
Advertisment ad adsense adlogger