Bullshit me to the end of love

Dacă nu ştiaţi, Legea e curva satului, pe care o fut toţi. Se mulează şi pe toiagul noduros al baciului, şi pe peniţa subţire şi tremurată de la exces de cafea a dascălului, şi pe crucifixul popii. A făcut multe exerciţii Kegel, poate cuprinde orice şi trece orice cu vederea.

Uite ce frumos îşi justifică unii spamul:

In conformitate cu Legea 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat spam, deoarece:
– acceptare de primire a ofertei nu va implica financiar
– adresa d-voastra de e-mail a fost gasita fie pe un site public, fie intr-un ghid de afaceri, fie in adresele altor firme care ne-au trimis ofertele lor sau am primit-o cu ocazia unor intalniri de afaceri
– acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa beneficiati de serviciile companiei noastre si va este transmis in dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi si mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru ca intelegem si apreciem intimitatea d-voastra ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dvs.
Acest mesaj este o cerere de comunicare din partea noastră de a vă trimite materiale informative cu referire la serviciile pe care le oferim. In cazul în care nu sunteţi interesat vă rugăm ignoraţi acest mail. Conform legislaţiei României, orice firmă are dreptul la o încercare de comunicare comercială cu o anumită persoană.

Haida de!

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. asa si?

  Ce nesimtit sunt, sa se sfiasca…

 2. Petrov says:

  se poate inlocui spam cu pula in acel mesaj. spam in sens generic.

 3. thecreatrix says:

  oio ştiam de mult timp de treaba asta…

 4. coramica says:

  Da, pai am patit-o si eu cu spamurile astea. Nu stiu, pe net is tare aiurea unele chestii

 5. Joaninha says:

  Pai ori e trimis ca sa te informeze, deci cu buna stiinta, ori isi cer scuze de greseala ?? Si nu stiu daca ignorarea e de ajuns; ar trebui sa existe si dezabonare.
  Austriecii vad ca au pe cutiile de scrisori niste abtibilduri cu “keine webung bitte” si asa scapa de maculatura de la magazine care e un fel de spam tiparit 😆

 6. Rasta Man says:

  Exista spam filter-uri … 🙂 care sunt ca si filtrele de cafea, lasa lichidul dar nu lasa zatul 😛

 7. thecreatrix says:

  rasta: babe, tu nu auzi ca asta nu e spam? evident ca ma intereseaza ushi si geamuri, doar eu mi-am dat adresa pe un forum de traducatori.

 8. Lorena Lupu says:

  Păi, cum, biroul tău de traducători nu are uşă? :))

 9. Cristian says:

  Eu le trimit un mail in care ii informez ca in conformitate cu standardele mele au fost raportati frumos la mai multe liste anti-spam, printre care si http://www.abuse.ro. Si daca stiu sau pot afla si numele celor care le tin site-ul, ca bonus, le fac si acolo raport. Daca vrei sa le faci si tu o bucurie, uite aici linkul: http://www.abuse.ro/report/add

 10. dadatroll says:

  Mey da trebuie sa las si eu un coment aici ca nu mai am cititori la mine pe blog OK

 11. SingurEu says:

  1. Atât timp cât spam-ul nu este o noţiune reglementată ca atare în legislaţia română, ci doar o chestie despre care am auzit, pot exista legi care să nu ţină cont de ea. Totuşi, e probabil să existe regulamente europene (cu aplicare directă în dreptul intern).
  2. Felicitări pentru ţâţele mari din postul precedent.

 12. SingurEu says:

  *postul ulterior. (Le-am deschis invers.)

 13. Cristian says:

  Ultimul trend in materie de comment. Pun pariu ca la asta nu v-ati asteptat:

  HELP! I’m currently being held prisoner by the Russian mafia xyzrxyz penis enlargement xyzrxyz and being forced to post spam comments on blogs and forum! If you don’t approve this they will kill me. xyzrxyz penis enlargement xyzrxyz They’re coming back now. xyzrxyz vimax xyzrxyz Please send help!

  Nu va face sa varsati o lacrima pentru bietul spammer? Atat de oropsit de soarta, atat de ghinionist. Mai, mai, mai!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: