Alt newsletter Pro TV

De data asta, unul cu rost. A murit Mădălina Manole. S-a sinucis. Autorităţile spun că locuia cu soacra. Mi se pare un motiv întemeiat. Nu tutunul dăunează grav sănătăţii, nici alcoolul, ci cotoroanţele nesuferite. O singură babă în spaţiul nostru locativ scurtează viaţa cu câte cinci an / an, măreşte nivelul de cortizol, cunoscut şi ca hormonul stresului, scade pofta de mâncare şi somn şi stimulează instinctele (auto)distructive.

Acum serios: Îmi plac artiştii care explorează ce e mai frumos în viaţă, savurează crema şi resping cu silă degradarea – aleg să treacă în nefiinţă în clipa în care nu mai sunt capabili să strălucească. E mult mai nobil aşa, decât să îţi etalezi ostentativ pieile căzute la televizor şi să mimezi faptul că ele nu există. Prin această ieşire oportună din scenă, Mădălina a reuşit ceea ce nici un artist român de azi, oricât de internaţional ar fi, nu poate evita pe deplin, că nu are cum: un traseu complet lipsit de vulgaritate. Nu a apărut niciodată în ipostaze cheap, nu a fugărit-o paparaţul, nu a bârfit alte vedete prin emisiuni mondene penibile, nu a apărut în tabloide cu poalele-n cap. Bravooo!

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

No Responses

 1. rodica says:

  Ostap, vreau sa fac un blog cu tine!!!!1

 2. Lorena Lupu says:

  poate vă e cald cu dinţii-n gură 😀

 3. artistu says:

  Eee, vezi de aia imi place mie de tine, pentru ac stii sa ai o parere plina de un simt! Iti sarut mana si te citesc in continuare!
  P.S. Comentariile de ami sus vad ca au luat-o bine de tot prin balarii, asa ca nu ma leg sub nici o forma de ele! Spor la trebi! 😉

 4. thecreatrix says:

  dacă guvernul interzicea substanta aia, găsea fata prin casă altă substanţă toxică şi făcea exact la fel. e infantil să dai vina pe boc din cauza ca s-a sinucis mădălina. (ma refer la blogul lui dan florin).

  ps: nu, nu mi-e simpatic boc dar asta e ca şi faza aia cu drobul de sare.

 5. thecreatrix says:

  dacă cineva VREA să se sinucidă, bea lichid de frână şi tot o face.

 6. voroncas says:

  madalina manole s-a sinucis amintindu-si, probabil, de asa ceva: http://www.youtube.com/watch?v=XN4YfeeEgjs

 7. Lorena Lupu says:

  AHAHAHAHA, demenţial! mă tăvălesc pe podeaua Playboyului.

 8. coramica says:

  @ Voroncas- tu nu ai auzit de glume muzicale? Putin respect!

 9. cleomf says:

  Si aici cam ca peste tot, vad. Eu pricep de ce lumea tot dă vina pe cariere muzicale and shit, pentru că-i place să-şi dea cu presupusu’ [ei, lumii], dar, frate, să fim serioşi! Magdalena Anca Mircea aka Mădălina Manole alias Fata cu părul de foc etc. etc. s-a sinucis pentru că era bolnavă psihic. Nu că nu i se vindea albumu’, nu că nu o difuza Radio Romania Actualităţi sau Trinitas sau ProFm, nu că încă l-ar mai fi iubit Serban Georgescu, nu că tâmpenii d-astea. Femeia se vedea urâtă, oricât de frumoasă ar fi considerat-o alţii. Femeia nu era urată, de aici concluzionăm că buba era la cap. Lucru foarte serios, pe care văd că mai nimeni din presa [doar aia îi îndobitoceşte pe cetăţenii de la România] nu-l prea ia în serios. Nu-i nimic distractiv în a accepta boala, e mai mişto să zicem ca “io-te, nu ni se mai apreciaza valorile, se omoara pe capete” [ca jenantu’ ăla de a scris articolul pulifricos de pe MB] ori “ce vită proastă, cum a putut să se omoare in propria casă, în aia de era şi pruncu’, cum a putut să-l lase fără mamă pe lume, aolo, omaga, omaga?!?!?!”. Hai, frate, uite aşa, otrăvindu-se; era bolnava psihic [daca aş avea habar cum se numeşte boala m-aş exprima direct cu termenul ăla, dar nu ştiu şi nici n-am nevoie să ştiu], nasol moment, asta e, we move on. Bolile psihice chiar sunt chestii serioase, ce-i aşa mare scofala in a pricepe ori accepta chestia asta. Că “aolooo” n-avea nimic, era bogată, iubită şi frumoasă şi s-a chilărit. Aşa, şi? Putea să fie inzecit mai frumoasă, mai iubită şi mai bogată, tot se sinucidea. Şi cine a zis mai sus ca soacră-sa era surdă şi că oricum îi durea în 14.. Ahahaha, hai, frate! Dormeau, coae, dormeau. Nici eu n-aud ce se întamplă în celelalte camere când dorm, dar la alt etaj! Mă doare în 14, ă? Cul.

  [eu de fapt cred că a fost o strategie de marketing pentru promovarea noului album; îmi bat joc, da.]

 10. cleomf says:

  Ma refeream la articolul din linkul ala de ti l-a lasat Rodica de pe muzicabuna [MB].

 11. Florin Anghel says:

  Oameni buni,a murit un OM…si noi facem caterinca pe aici..sa va fie rusine…Chiar era printre favoritele mele.Dumnezeu s-o odihneasca in pace…

 12. thecreatrix says:

  @cleomf: se numeste episod depresiv unipolar.

 13. rodica says:

  Boala grea, sinucita asta.

 14. cleomf says:

  @ thecreatrix: Multam 🙂

 15. gladiator says:

  ref@64.creatrix-dupa roncea.ro ar fi suferit de “bipolar disorder”,dar eu nu cred asta ,deoarece nici un psihiatru nu poate da un diagnostic pentru un pacient care nu exista .Sa dea diagnostice pe baza informatiilor din presa?Clipul de la emisiunea Nasul(acelasi site)arata o persoana normala,modesta chiar are o replica inteligenta si care te pune pe ganduri.Corelat cu textul melodiilor “suflet gol”si “si vei pleca”(din 1999) avem un tablou al relatiilor dintre SG si MM.(care se pare ca au inceput in 1987)(madalina avea 20 de ani ,Serban 35 de ani) >SG era obsedat de ideea de a avea un copil.

 16. Lorena Lupu says:

  sincer, voi nu v-aţi săturat? oameni buni, oricât am analiza:

  1) nu vom şti niciodată ce a fost exact în mintea femeii
  2) nu o vom readuce la viaţă.

  Prin urmare: hai să nu ne mai otevim.

 17. cleomf says:

  Imi pare cam bizar ce zici tu acum si aproape ca-mi vine sa zambesc. Otevismul este de fapt un lung sir de comentarii ce vin ca replica la ce ai scris tu. Ori la ce au comentat altii legat de subiectul pe care l-ai prezentat in postul asta. Din nou, parca mi-ar veni sa zambesc, dar, totusi, parca nu.

 18. Lorena Lupu says:

  Băi, mai las-o-n pula goală. Când scriu patru rânduri şi sper să se termine balamucul la comentu’ 30, şi ajung la a patra zi şi al 70-lea coment, mă mai satur şi eu. Între timp, am scris alte tz postări. La alea de ce nu răspundeţi? Psihologi wannabe.

 19. tudor says:

  comenturile 69-70 imi plac,sunt provocatoare de intrebari.Dra iritata Lorena,zici ca de ce nu comentam la urmatoarele postari.Raspunsul e simplu ,il cunosti dar ai bagat capul in nisip ca strutul.Unele subiecte sunt de interes mai mare decat altele,au rating mare.Iar subiectul MM este de interes national,vezi ce rating are la televiziuni.Ai tradus o carte ,ceva cu Dalia Neagra si acolo si in cazul MM exista un mister.Ne preocupa cazul MM pentru ca am iubit-o .

 20. cleomf says:

  Ahm.. tu-mi raspunzi vorbind si cu ceilalti? Acum, scuzata sa-mi fie tentativa de psiholog – sau mai bine sa-mi ramana nescuzata -, da’comentariile la asta cu Madalina Manole se terminau oricum, bizara a fost atitudinea ta de a da cu pumnu’ in masa cum ca “gata!”. Nu stau sa explic cum sta cu trancanitul lipsa la celelalte postari, stai chill, nu te scot din pepeni si cu tentative d-astea. S-acum sa scriu “pula” ca sa para ca mi-am iesit din sarite ori ca are un ton grav ceea ce scriu. Mna, serios, ti-a sarit tandara aiurea acum; ti-a scris unu’ parearea lui dupa 4 zile, lucru posibil de justificat cam asa: abia atunci citise postul tau si voia sa zica si el ceva. Unde-i crima? Lucru valabil de exemplu in cazul meu, doar ca eu m-am manifestat in a treia zi. Acum n-o sa stau sa-mi deschid calculatorul zilnic.

  Over and out. Gen out-out, n-o sa intru in vreun “duel” al parerilor ce vin ca o contra la ceea ce spui tu. Cius.

 1. July 16, 2010

  […] cu câte cinci an / an, măreşte nivelul de cortizol, cunoscut şi ca hormonul stresului, scade… (cititi continuarea aici) ▶ No Responses /* 0) { jQuery('#comments').show('', change_location()); […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: