Când gigel mă crede băiat

Individul despre care urmează să povestim azi mi-a dat cerere de prietenie cu ceva timp în urmă.

Bine, dacă te uiți pe conturile mele, treaba e oarecum confuză. Interpretez masculinitatea ca un campion.

Am un stil tranșant și foarte sec, care te poate induce în eroare. Și mai fac și videoclipuri ca ăsta.

 

Taman de aceea, dacă nu te uiți foarte atent, se întâmplă să rămâi cu ideea greșită. Cum rămân diverșii gigei care îmi scriu mesaje private întrebându-mă dacă mă angajez în acte de dulce amor. Dar nu în modul în care v-ați aștepta. Ci așa: 

 

Răspunsul e: da, desigur, dar nu-ți permiți serviciile mele.

Prostul de ieri, însă, a dus-o la cu totul alt nivel. Un gigeluș cu față de sugativă ahtiată după măciuci mari și tari, îmi ceruse prietenia de ceva vreme. Eu îl ignorasem, pentru că posta retarzenii macho, iar dacă văd de-astea la tine pe wall, ȘTIU că ești un oligofren. 

Mbun. Se bagă ieri prostul să se dea mare creștin pe la o postare pro-LGBT a mea. Și să insiste lung că persoanele gay sunt sataniste și că nu beneficiază de rai după moarte. Întâi i-am spus frumos să-și țină delirul religios pentru familie și apropiați. A trecut peste asta ca și cum n-ar fi fost. După aceea, i-am șters pur și simplu comentariile. 

Apoi, aflăm următoarele: 

 

Creștinul nostru mă ceruse în listă ferm convins că eu aș fi un deținător de penis. OK. Nu l-am corectat în privința asta, pentru că nu e treaba nimănui ce am eu acolo jos.

După referința imbecilă la Ceaușescu și la metodele lui de opresiune, care pentru genul ăsta de jeg sunt ceva frumos și dezirabil, surpriză.

Ne confesează cu jumătate de gură și chicote jenate că și-ar fi dorit diverse servicii de la flăcăul care credea el că aș fi fost.

Tsss. Cât de necreștinesc. Ce confirmare a faptului că homofobii sunt de fapt indivizii care simt un fior de plăcere vinovată la gândul că un bărbat ar putea să le facă una sau alta, iar sentimentul îi oftică.

Băi, Ionele.

Nu e nimic în neregulă să-ți placă p*la. Nu ajungi în rai dacă faci public pe marele creștin, în timp ce privat hărțuiești cerșind o mu… ngâiere de la cei pe care-i crezi **langii.

Dar e în maximă neregulă să îți placă p*la când tu înjuri public “b***giii” şi cauţi să dărâmi drepturile pe care alţii încearcă să le obţină pentru toată lumea. Inclusiv dreptul tău de a-ţi plăcea p*la.

Indiferent ce îţi spune mă-ta cea profund indignată că “o faci de ruşine”, popa sau oricine altcineva, dacă îţi place p*la, înjuratul nu te face să-ţi placă mai puţin. Ca dovadă că, la scurt timp după ce făceai ca toate animalele pe peretele meu, încercai să milogeşti nişte coţăială foarte puţin plăcută lui Dumnezeu în privat.

Asumă-ți că te excită ideea ca un bărbat să ți-o sugă. E uman, e normal. 10% din populație sunt ca tine. Oricât o să negi asta, nu vei schimba că te excită. Cel mult o să te arunci într-o spirală a frustrărilor și a negării. De ce să ajungi ca europarlamentarul ăla ungur, radical conservator, cu nevastă și copii, surprins în flagrant într-o orgie cu 25 de hăndrălăi?

Serios. Văd la tine ura față de propria orientare, care te face să fii atât de agresiv și tulburat. Mi-ai dat add crezând că sunt un bărbat. Știu, când fac travesti, creez un bărbat absolut superb. E amuzant că de fapt asta te interesa pe tine,

Nu e nimic în neregulă cu propria ta orientare și ar fi cazul să faci pace cu ea. Nu e necreștinesc să fii gay. Dar e necreștinesc să urăști, să fii ipocrit, să insulți și să cerșești un supt de la o persoană pe care n-o cunoști.

Găsește-ți un iubit și vei fi fericit. Cu condiția ca iubitul să nu fie la fel de prost ca tine. Dacă vă nimeriţi doi idioţi agresivi în aceeaşi relaţie, oh, well. Veţi avea nevoie de Dumnezeu.

***

Dacă ţi-a plăcut acest articol, susţine site-ul cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

2 Responses

 1. Seb says:

  Stimată doamnă Lupu,
  Vă urmăresc postările cu maxim interes iar lupta dv. împotriva oricăror forme de discriminare este admirabilă!
  În ceea ce îl privește însă pe acest individ, mă tem ca lucrurile să nu fie mai grave!
  Tare mi-e că doar a mimat atracția față de ,,identitatea dv. masculină”, și asta numai pentru a obține o întâlnire și a vă agresa!
  Poate mă înșel dar am mai întâlnit astfel de situații (îmi desfășor activitatea profesională în domeniul Dreptului penal), cel puțin într-un caz în care mai mulți nemernici l-au atras pe un tip într-o cursă (pretinzând că sunt gay și vor să-l cunoască) și aproape că l-au omorât în bătaie!
  În concluzie, ar fi bine ca ,,idiotul care v-a tulburat zenul” să fie un Jozsef Szajer ,,latent”, mi-e să nu fie vreun mic Râmaru!
  Cu stimă!

  • Lorena Lupu says:

   Apreciez grija dvs., dar cum nu mă întâlnesc cu necunoscuți de pe net, poate să fie tot ce vrea el, iar acest lucru nu are cum să mă afecteze.

   Iar dacă se dovedește că aveți dreptate, iar insul chiar va agresa fizic pe cineva, măcar există acest articol pentru a fi folosit ca probă și sunt gata să vin să depun mărturie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: