Catastiful de imbecilităţi crase: “propaganda homosexuală”

Ieri, extremiştii dacopaţi tradiţionalişti s-au reunit iar să deranjeze o proiecţie de film la Studioul “Horia Bernea”. Şi, pentru că filmul este despre relaţia dintre doi bărbaţi, tembelii au început să ragă “propagandă homosexuală”.

În timp ce, de ani buni, Rusia a emis legi care interzic “propaganda homosexuală” şi, în numele acestui deziderat fantasmagoric, persecută din răsputeri tineretul gay şi lesbian, agăţându-l de pe siteuri cu conturi fake şi agresându-i fizic pentru că, după tradiţia rusească, bătaia e tratament universal. Eşti prost? Te batem până te deştepţi. Eşti deştept? Te batem până te prosteşti. Şi tot aşa.

Să luăm un film de dragoste clasic. “Casablanca”. Poţi spune că acest film face “propagandă heterosexuală”? Poţi spune că un gay, sau o lesbiană, văzând “Casablanca”, o să fie subit cuprins de impulsuri heteroerotice şi o să spună: “oh, da, vom avea întotdeauna Parisul, ia să mă combin şi eu cu cineva de sexul opus că pare fun?”

Nu, nu poţi spune asta.

Şi de ce n-o poţi spune?

Pentru că fiecare dintre noi e atras sexual de ceea ce a codat natura în noi să ni se pară atrăgător, iar acest lucru nu poate fi schimbat prin “propagandă”.

Sigur, în măsura în care “propagandă” înseamnă, comunist, coerciţie, şi bieţii tineri LGBT ruşi sunt bătuţi până se însoară, de ochii lumii, cu femei, sau se mărită cu bărbaţi, există o “propagandă heterosexuală”. Dar ea este 100% ineficientă, pentru că oricât ai umili, bate, hărţui, înjosi un om, tot o să-i placă EXACT lucrurile care-i plac şi nu cele care nu-i trezesc instinctele. Aşa funcţionează erotismul uman.

Dar poate exista, în sensul ăsta comunist, o “propagandă” gay? Cu miliţie gay bântuind străzile şi interneţii şi căutând să suprime orice formă de contact erotic între persoane de sex opus?

Numai absurdul acestei imagini mă face să râd în hohote. Pentru că gay-ii sunt cel mai puţin violent grup de persoane din societate. Aspect vizibil în toate cartierele gay din oraşele mari europene: veselie, alcool şi relaxare.

Şi să mergem şi mai adânc în absurd, să presupunem că ar exista “propagandă homosexuală” stricto sensu.

Că îţi bat la uşă doi într-o zi, tu deschizi, ei ţi se recomandă Viorel şi Narcis, şi-ţi spun că-s Martorii Ochiului Maro. Şi-ţi dau pliante în care e ilustrat sexul anal, şi broşuri numite Sculaţi-vă şi Turnul de Streche.  Şi-ţi explică frumos, argumentat, cu exemplu practic, de ce ar trebui să te faci gay.

Dar tu adoooori vaginul, de l-ai folosi zi de zi pe post de ceaşcă, portofel şi cască pentru duş.

Ar avea vreun efect asupra ta?

Exact, nu.

 

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Trollywood

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading