Câțu joacă pe strategie

Se apropie Paștele. O dată cu Paștele, se apropie un nou circ. Eternul circ cu BOR care e subjugată, terorizată și victimă a măsurilor anti Covid și a credincioșilor împiedicați în exercitarea mătăniilor.

Modul în care a ales Câțu să joace acest joc anul ăsta mă amuză mai mult decât ar trebui.

De data asta, s-a strecurat o știre pe surse, pe digi24, cum că se va acorda permis special de liberă circulație până la 2 noaptea, de Înviere.

Știrea asta

E pe surse, adică zvonistică, bârfă, nimic confirmat, zero responsabilitate. Crezi dacă vrei, noi ne spălăm pe mâini într-un mod cât se poate de pascal.

Dar deja e un scandal uriaș pe Facebook legat de ea.

Citez un comentator:

“Nu eram sigur dacă bor e în continuare mai egală, mai esenţială, mai deasupra legii, mai scutită şi mai plătită de la buget decât alte mafii. Este deci, şi poate să răspândească coronavirus la pachet cu aberaţiile obişnuite…”

Hahaaa. Şi tot aşa, sute de comentarii.

Deci, se dă o ştire pe surse, şi toate celelalte sectoare, producători legitimi de bani pentru impozite la buget, care au tot stat cu lacăte pe uşi luni în şir şi în unele locuri stau în continuare, explodează cu gândul la nedreptatea sinistră.

Reacţia anticipată şi, de ce să n-o admitem, 100% legitimă.

Acum, tot ce mai trebuie să facă Câţu e să apară într-un live pe Facebook şi să spună: Feţii mei, v-am auzit. Ideea VOASTRĂ (a voastră, nu a mea, da??? voi aţi zis, că voi sunteţi deşteeeepţi şi speciaaaali, ţucu-vă tata pe portofele) de a ţine bisericile închise de paşte va fi aplicată. Vox populi, vox dei, mânca-v-aş!”

Şi va face exact ce intenţionase de la bun început, şi anume, să închidă bisericile de Paşte.

Nu ai cum să nu adori modul în care trebuie manipulat poporul ăsta de maimuţe, să poţi face ce trebuie şi să-i ţii în linişte în acelaşi timp.

Mereu pe psihologia inversă. Niciodată pe raţiune şi logică.

***

Dacă v-a plăcut acest text, puteți susţine activitatea siteului cu o donaţie.

***
Vrei să mă urmăreşti în social media? Îmi poţi da like pe Facebook, follow pe Twitter şi Instagram, subscribe pe YouTube.

***

Ascultă Jet pe Spotify, cumpără piesa pe iTunes sau pe Amazon Music.

Ce le-a fătat mintea

You may also like...

2 Responses

  1. Radu says:

    Serviciile care l-au trimis pe Citu in ’92 la o facultate obscura din SUA inca n-au facut strategia pentru urmatoarele alegeri, omul lor inca n-a ajuns seful PNL, nu risca ei asa ceva deocamdata.
    Si pentru ce?
    Ca sa se bucure aia 10% votanti USR-PLUS?

  2. Morbo says:

    numai ca nu e vorba doar de bor, toate religiile recunoscute au scutire de pasti (daca au pasti). si evreii, de pessah, care e weekendu asta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: